Тайм: BMW 7 (2002) сред 50-те най-лоши автомобили?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 19 Апр 2009, 19:55

BMW Ентусиаст написа:
MaXimal написа:
acho.rs написа:Абе е*и ги в цървулите - на мен пък Е65 ми е любимото БМВ , фаровете страшно много ме кефят , не като лигавите на Е66 а задницата не ми е противна - ядва се . Може би скоростния лост на волана е малко не на място ама ... излезе новата 7ца , така цените на Е65 падат яко :twisted:

Пич, виж първо какво е Е65 и какво е Е66, пък тогава говори за разликите им :D

За да не си правиш труда ... едното е къса база, другото е дълга.

Ти пък се изкара бaя умен :dummy:
E66 се води фейслифта на "грозноватото" Е65 ;)

А би ли ми обяснил тогава какво са Е67 и Е68? :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Апр 2009, 20:01

((:BuKcu:)) написа:Е65 никога не ми е харесвала, чисто естетично...как върви и т.н нямам идея. Даже и след фейс-а... Но за Ф01 хавата е друга :twisted:
Единичката винаги ми е харесвала - купе, хечбек, кабрио. Малка, стегната, перфектна за града количка.

Но всеки с мнението си....

Нормално да не разираш най-мъжкарското БМВ (Е65 преди да му сложат японски фарове) , при положение , че си жена ...
- Еденичката хечбек - малка , стегната , перфектна та ЖЕНСКА колица .
Извинявам се за грешката , мислех че Е66 е фейслифта :uups:

Потребител
Аватар

Мнение от michel88 » 19 Апр 2009, 20:41

И аз съм на мнение, че единицата е женска, по-женска е от компакта.
Но е също подходяща и за :gay: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Апр 2009, 21:24

acho.rs написа:Нормално да не разираш най-мъжкарското БМВ (Е65 преди да му сложат японски фарове) , при положение , че си жена ...

Така е, нямам го мъжкото мислене.
За 1цата не знам дали е чак толкова женска...поне хечбека...забелязвам, че има много мъже, които го карат... и поне за мен в екстериора на колата не намирам нищо женско, може би само това че е малка... Ама има и жени, които си падат по големи т.е "мъжки" коли...Х5, Х6 и т.н :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 19 Апр 2009, 22:43

Съгласен на 200%!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 19 Апр 2009, 23:00

MaXimal написа:
BMW Ентусиаст написа:
MaXimal написа:
acho.rs написа:Абе е*и ги в цървулите - на мен пък Е65 ми е любимото БМВ , фаровете страшно много ме кефят , не като лигавите на Е66 а задницата не ми е противна - ядва се . Може би скоростния лост на волана е малко не на място ама ... излезе новата 7ца , така цените на Е65 падат яко :twisted:

абе защо се занимаваш с разбирачи остави ги да си мислят че е66 е феислифт и толкова новата седмица като ф01 вече има и фейслифт ф02 :mhihi: :mhihi: :mhihi: .а по темата е65 фейслифта е за мен най красивата седмица на бмв.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 19 Апр 2009, 23:06

((:BuKcu:)) написа:
acho.rs написа:Нормално да не разираш най-мъжкарското БМВ (Е65 преди да му сложат японски фарове) , при положение , че си жена ...

За 1цата не знам дали е чак толкова женска...поне хечбека...забелязвам, че има много мъже, които го карат... и поне за мен в екстериора на колата не намирам нищо женско, може би само това че е малка... Ама има и жени, които си падат по големи т.е "мъжки" коли...Х5, Х6 и т.н :winky:

аз като гледам Х5 и Х6 са си женски коли. Повече жени ги карат от колкото мъже. А за е65 и мен нещо не ми харесва, грозничко си е и го няма излъчването на е32/е38 агресията и т.н

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 19 Апр 2009, 23:23

AcOrP написа:аз като гледам Х5 и Х6 са си женски коли. Повече жени ги карат от колкото мъже. А за е65 и мен нещо не ми харесва, грозничко си е и го няма излъчването на е32/е38 агресията и т.н

Изображение :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 19 Апр 2009, 23:24

cobrata_m3 написа:
MaXimal написа:
BMW Ентусиаст написа:
MaXimal написа:

абе защо се занимаваш с разбирачи остави ги да си мислят че е66 е феислифт и толкова новата седмица като ф01 вече има и фейслифт ф02 :mhihi: :mhihi: :mhihi: .а по темата е65 фейслифта е за мен най красивата седмица на бмв.

Убедихте ме, че Е66 не е фейслифта :D
По-красиво от F02 няма :winky:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Апр 2009, 10:31

Според мен 1чката я карата доста мъже поради простата причина , че нямат финансовата възможност да си купят 3ка или нещо друго . То и без това цените на премиум колите са завишени до безбожие , но поне 1цата е малко по-ефтина :confused: Дано тази криза малко ги светне , че парите не са безкрайни и няма вечно да се плащат откачени суми пари за коли , имам предвит най-вече супер скъпите екстри които можеш да си добавяш . (идва ми на идея - 6тата и 7тат седалка в Х5 7000+ лева , режим на духане "кабрио" на 3ка кабрио - 1500 лева).
А да има и много жени колито си падат по мъжки коли , но ако ги питаш защо - не могат да ти отговорят . Пред спонсора се оравдават - да съм по защитена - и тва е ... Шегувам се - разни хора , разни идеали :D

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Апр 2009, 13:49

acho.rs написа:Според мен 1чката я карата доста мъже поради простата причина , че нямат финансовата възможност да си купят 3ка или нещо друго . То и без това цените на премиум колите са завишени до безбожие , но поне 1цата е малко по-ефтина :confused: Дано тази криза малко ги светне , че парите не са безкрайни и няма вечно да се плащат откачени суми пари за коли , имам предвит най-вече супер скъпите екстри които можеш да си добавяш . (идва ми на идея - 6тата и 7тат седалка в Х5 7000+ лева , режим на духане "кабрио" на 3ка кабрио - 1500 лева).
А да има и много жени колито си падат по мъжки коли , но ако ги питаш защо - не могат да ти отговорят . Пред спонсора се оравдават - да съм по защитена - и тва е ... Шегувам се - разни хора , разни идеали :D

Е, все пак сега от БМВ Германия дават до 15 % отстъпка при покупка на custom made кола 8) Не е зле, а и в premium selection-a е възможна отстъпка.
Едно е да видиш някоя мацка в Х6 и друго е некой батко в е87 :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 20 Апр 2009, 17:48

acho.rs написа:...

Е, все пак сега от БМВ Германия дават до 15 % отстъпка при покупка на custom made кола 8) Не е зле, а и в premium selection-a е възможна отстъпка.
Едно е да видиш някоя мацка в Х6 и друго е некой батко в е87 :mhihi:

Мацка с Х6 - БГ реалити ;)
Батко в Е87 - Европа реалити ;)

Аз ще ви дам един съвет ... спрете да четете смешни списания и смешни статии. Единственото смислено нещо е може би ако кажат, какви дефекти се появяват масово при даден модел ... но да ми говорят кое е хубаво и кое лошо .... това мога сам да си го преценя.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 21 Апр 2009, 0:15

LizarD написа:Изображение :mhihi:

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

CHECKMATE! Изображение
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Апр 2009, 4:26

Колите са страхотни, единственият недостатък е мноооого високата цена, но пък :gives: за това?!
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Основен Форум