Акт по пощата!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абемене ми беше все тая онтачалото щото видях че няма какд а ми напишат акт, но като седнахме да чакаме КАТ и си викам абе да му се невиди 10 точки са , за какво да не им дам 5 лева, ако мине мине, едва ли ще ми ги върнат, досега не са ми връшали. За тия 5 лева тряя се разправям после по КАТ насам натам ... и се бях навил да им дам пари ама тоя ми вика адреса ... и аз ми ето
Айде със здраве.
А Акт че няма как да ми пратят то е ясно
Интересно ми е ако дойде нещо по пощата какво ли ще измислят. Така миналата година един ми писа акт в бургас че колата преди 15 минути биля паркирана на забранено
Паднах. Аз съм се качил и съм подпалил и се движа ония не, идвахме да я вдигнем .... Всякакви образи ги има 

А Акт че няма как да ми пратят то е ясно

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
bawarka написа:хахахасмешни типове , акт щели да пращат
фиш ще ти пратят, на един познат по същия начин го заплашихаама фиш му пратиха
а на един друг познат на сутринта му отидоха на крака и му взеха книжката

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Леопарда пак се изказа
И за какво му я взеха? За неправилно пресичане пред детската градина ли? Ай стига стия глупости бре. Споко ще ти издействам нещо по-различно от "ентусиаст", само моля те спри се.

И за какво му я взеха? За неправилно пресичане пред детската градина ли? Ай стига стия глупости бре. Споко ще ти издействам нещо по-различно от "ентусиаст", само моля те спри се.

По случай повода да ви разкажа една случка с една моя приятелка.
Прибира се мацката към вкъщи, спускайки се по България от околовръстното и нещеш ли - куките я спират (за превишена скорост) 83 км/ч.
-"За къде сте се разбързали така млада госпожо? Карате с 83км/ч", ще дойдете ли да видите какво показва радара?, а тя не им се дава и отговаря:
-"Какво има за гледане. Вие най-добре знаете какво показва радара, а и аз как да съм сигурна, че не е стар отчет. А и бързам защото съм оставила малкия (на година и малко) на комшийката да го гледа.
А те пак питат: "А комшийката как се оправя с него? Ще трябва да пишем акт. Той ще отнеме 15мин." А тя:
-Ами да пишем, че ако се забавим още малко в приказки и докато ми напишете и акта ще мине половин час и детето ще огладнее.
Те разбира се не им се пише и се опитват да я клатят за пари и като разбират, че няма да стане връщат документите и: "Айде и да карате по-внимателно."
Прибира се мацката към вкъщи, спускайки се по България от околовръстното и нещеш ли - куките я спират (за превишена скорост) 83 км/ч.
-"За къде сте се разбързали така млада госпожо? Карате с 83км/ч", ще дойдете ли да видите какво показва радара?, а тя не им се дава и отговаря:
-"Какво има за гледане. Вие най-добре знаете какво показва радара, а и аз как да съм сигурна, че не е стар отчет. А и бързам защото съм оставила малкия (на година и малко) на комшийката да го гледа.
А те пак питат: "А комшийката как се оправя с него? Ще трябва да пишем акт. Той ще отнеме 15мин." А тя:
-Ами да пишем, че ако се забавим още малко в приказки и докато ми напишете и акта ще мине половин час и детето ще огладнее.
Те разбира се не им се пише и се опитват да я клатят за пари и като разбират, че няма да стане връщат документите и: "Айде и да карате по-внимателно."

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive

TheBoss написа:
Споко ще ти издействам нещо по-различно от "ентусиаст", само моля те спри се.
Ако се затрудняваш мога да ти помогна ...

ама и аз ше искам

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Eli написа:Те разбира се не им се пише и се опитват да я клатят

Сорка за офтопик-а ама ми стана мноо смешно
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2