борд компютър на компакт

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 316 компакт
Мечтае да кара: М3 Е-46

борд компютър на компакт

Мнение от trelos1 » 22 Фев 2009, 19:03

като я купувах ми казаха 4е имам борд комп.
минаха с номера 4е ми са замарсени бутоните и затова не хващат
сега разбрах 4е не се управлява от бутоните на 4асовника а от ръ4ката на мига4ите но трябвало да пише "ВС" на ръ4ката а аз нямам такова нещо

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Фев 2009, 20:13

Странен купувач си значи...
...
По темата ти, нямаш борд комп :)
Ако не те устройва варианта, снимай бордкомпа и ръчката на мигачите и ще ти кажем със сигурност.

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 23 Фев 2009, 0:55

liloff написа:Странен купувач си значи...
...
По темата ти, нямаш борд комп :)
Ако не те устройва варианта, снимай бордкомпа и ръчката на мигачите и ще ти кажем със сигурност.
ка па го разбра, че няма? на компотите верно се командва от ръчката
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Фев 2009, 1:02

сега разбрах 4е не се управлява от бутоните на 4асовника а от ръ4ката на мига4ите но трябвало да пише "ВС" на ръ4ката а аз нямам такова нещо

:)
Щом няма иконката на лостчето за мигача и не се натиска навътре, мислиш ли, че е с BC? Освен това и аз имам Компакт. Също ми се струва, че знам и какъв е BC-то на Компакта.
Понеже няма как да гадаем, най-лесно е да ги снима момчето и да постне една снимка, за да му кажем. Така достатъчно обстойно ли е обяснено?

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 23 Фев 2009, 2:47

liloff написа:

:)
Щом няма иконката на лостчето за мигача и не се натиска навътре, мислиш ли, че е с BC? Освен това и аз имам Компакт. Също ми се струва, че знам и какъв е BC-то на Компакта.
Понеже няма как да гадаем, най-лесно е да ги снима момчето и да постне една снимка, за да му кажем. Така достатъчно обстойно ли е обяснено?
не, прощавай, не съм го написал с някъв кофти ТОН, просто не се знае в кой гараж е слаган :)
нека найстина да сложи снимки, пък ще се види :)
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Фев 2009, 10:29

Най вероятно имаш дигитален часовник ;)
Наглия търгаш те е метнал ,понеже на външен вид са еднакви (почти) с борда.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 23 Фев 2009, 12:08

И според мен е без BC. Моя също няма, а има само часовник.
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 18 Апр 2009, 18:44

значи да не пускам нова тема да попитам няколко човека ме питат явно има някакъв мит даже единия в книжката бил чел че на компакт без лостче за борда с комбинация от компчета показвало разхода аз си мисля че това не е вярно но нека някои по вещ да каже ;)

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 18 Апр 2009, 19:44

Е аз съм малко невеж :). Ама да кажа може и да има БК, но е заключен. При е46 съм на 100% сигурен че всички имат но са заключени като екстра и нямат бутонче БК. До сега съм активирал доста БК след смяна на лостче и някоя друга интервенция с кабелите по това лостче. А дали има скрито меню 8) ИМА ИМА

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Апр 2009, 21:01

milennyc написа:Е аз съм малко невеж :). Ама да кажа може и да има БК, но е заключен. При е46 съм на 100% сигурен че всички имат но са заключени като екстра и нямат бутонче БК. До сега съм активирал доста БК след смяна на лостче и някоя друга интервенция с кабелите по това лостче. А дали има скрито меню 8) ИМА ИМА

При Е36 не е ка то при Е46.Нема ли го ОВС-то духаш супата,па ако искаш и пет лоста сложи.Е46 е блага работа,нема да се омотваш с метри кабели а само лостче и софтуерно отключване което е елементарно.А тва със салтанатите колко БК си отключил на дали ще впечатлиш някой в тоя форум. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 18 Апр 2009, 21:05

GVT написа:
milennyc написа:Е аз съм малко невеж :). Ама да кажа може и да има БК, но е заключен. При е46 съм на 100% сигурен че всички имат но са заключени като екстра и нямат бутонче БК. До сега съм активирал доста БК след смяна на лостче и някоя друга интервенция с кабелите по това лостче. А дали има скрито меню 8) ИМА ИМА

При Е36 не е ка то при Е46.Нема ли го ОВС-то духаш супата,па ако искаш и пет лоста сложи.Е46 е блага работа,нема да се омотваш с метри кабели а само лостче и софтуерно отключване което е елементарно.А тва със салтанатите колко БК си отключил на дали ще впечатлиш някой в тоя форум. ;)

нищо остави го да си мисли че е голяма работа.иначе мерси за инфото колега и аз знаех че е така но се мъчат да ме убедят в противното .

Аватар

Мнение от milennyc » 18 Апр 2009, 22:10

Сега искаш да кажеш че няма е36 Compact с БК? И че няма скрито меню? А и казах че има интервенция със кабели! Никаде не нв съм писал че става на 100%. Салтанати првиш ти, на никой не му е нужно да казваш кой колко разбира и какво може. Тук е форум да се казват мнения а не някой да дава компетентно мнение за някой колега!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Апр 2009, 1:43

milennyc написа:Сега искаш да кажеш че няма е36 Compact с БК? И че няма скрито меню? А и казах че има интервенция със кабели! Никаде не нв съм писал че става на 100%. Салтанати првиш ти, на никой не му е нужно да казваш кой колко разбира и какво може. Тук е форум да се казват мнения а не някой да дава компетентно мнение за някой колега!

Някъде да съм писал ,че няма компакт с БК?А и не казвам кой колко разбира и какво може и ни може.Първото,пишеш ,че си малко невеж,а каква е рекламата под поста ти?Или вече докопал се до MODIC или DIS и отивайки на точка седем от програмата отключиш ОВС-то на една Е46-ца вече сме голямата работа?Има няколко теми по тоя въпрос ясно и точно описани как става ,колегите са споделили нещо което знаят за сметка на такива като тебе които си трайкат и гледат да измуфтят някой лев от "балъците".Ако си беше направил труда да прочетеш каква е идеята на тоя форум преди да почнеш да пишеш в него щеше да ти е ясно.Точно за това за съжаление една голяма група от знаещи и можещи вече не пише в Е36.
Жив и здрав.
Изображение

Аватар

Мнение от milennyc » 19 Апр 2009, 9:04

GVT написа:
milennyc написа:Сега искаш да кажеш че няма е36 Compact с БК? И че няма скрито меню? А и казах че има интервенция със кабели! Никаде не нв съм писал че става на 100%. Салтанати првиш ти, на никой не му е нужно да казваш кой колко разбира и какво може. Тук е форум да се казват мнения а не някой да дава компетентно мнение за някой колега!

Някъде да съм писал ,че няма компакт с БК?А и не казвам кой колко разбира и какво може и ни може.Първото,пишеш ,че си малко невеж,а каква е рекламата под поста ти?Или вече докопал се до MODIC или DIS и отивайки на точка седем от програмата отключиш ОВС-то на една Е46-ца вече сме голямата работа?Има няколко теми по тоя въпрос ясно и точно описани как става ,колегите са споделили нещо което знаят за сметка на такива като тебе които си трайкат и гледат да измуфтят някой лев от "балъците".Ако си беше направил труда да прочетеш каква е идеята на тоя форум преди да почнеш да пишеш в него щеше да ти е ясно.Точно за това за съжаление една голяма група от знаещи и можещи вече не пише в Е36.
Жив и здрав.

Продалжаваш да говориш за колега който дори не познаваш и му даваш оценка. "Голямата работа" сподели че може да има БК и има скрито меню. А и нали казваш че няма кой да впечетля във форума а сега пък има и балъци 8). След като четеш тази тема се вижа че никой конкретно не казва има или няма БК. А аз казах че " може да има" и станах крив?!

Жив и здрав

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Апр 2009, 11:47

milennyc написа:
GVT написа:

Жив и здрав.

Продалжаваш да говориш за колега който дори не познаваш и му даваш оценка. "Голямата работа" сподели че може да има БК и има скрито меню. А и нали казваш че няма кой да впечетля във форума а сега пък има и балъци 8). След като четеш тази тема се вижа че никой конкретно не казва има или няма БК. А аз казах че " може да има" и станах крив?!

Жив и здрав

При компактите или има, или няма, това е което иска да ти каже колегата.
Ако има дигитален часовник НЕможе да се активира БЦ, както и НЯМА скрити функции на дигиталния часовник.

При Е36 компакт има три вида часовници:
Аналогов
Дигитален
БЦ

Като разликата между БЦ и Дигиталния часовник на външен вид е много минимална ( дисплея е наполовина по малък и копчетата са с друг надпис върху тях ), порадо което много лесно да излъжеш някой, че има БЦ, а то да няма.
Хардуерно обаче нямат нищо общо(освен това , че и двете показват час и формата).

ОВС

Изображение

Дигитален часовник

Изображение

Надявам се вече да се е изяснило кое какво е.
Лоста за мигачите мисля, че знаете как изглежда и няма смисъл да го снимам.
Изображение

Следваща

Назад към E36