Скоростна кутия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Скоростна кутия
Не успях да намеря информация относто това, което ме интересува и затова пускам темата.Ако все пак такава вече има, няма да се сърдя, ако бъде изтрита моята.Знаем, че ръчната скоростна кутия при Е46 има варянт с 5 и 6 предавки.Тъй като се оглеждам за такава кола след 2002 година, демек фейслифта, искам да питам колко степенни са автоматичните трансмисии, защото автоматикът определено ми допада.По-красиво ми звучи при ускоряване и сменяне на предавките, а и няма спор - по-леко се кара
И друго - имат ли типтроник варянт и "спорт" опция освен "драйв", както по-новите автомобили.Благодаря!

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Типтроника има -S за спорт където сменя само но на по-високи обороти и М за ръчно +/- където ти сам чукаш напред за голяма и назад на по-малка!
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
zlati79 написа:Типтроника има -S за спорт където сменя само но на по-високи обороти и М за ръчно +/- където ти сам чукаш напред за голяма и назад на по-малка!
Благодаря, наясно съм как работи типтроникът

- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
zlati79 написа:Типтроника има -S за спорт където сменя само но на по-високи обороти и М за ръчно +/- където ти сам чукаш напред за голяма и назад на по-малка!

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
от D - дърпаш лоста към теб и на таблото светва S-за спорт, чукнеш ли после напред или назад минаваш в М-за ръчно!
8 мнения
• Страница 1 от 1