11 ранени при зверска катастрофа на пътя София-Бургас

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

11 ранени при зверска катастрофа на пътя София-Бургас

Мнение от JESUS » 28 Мар 2005, 17:07

Знам че темата не е за тук обаче повече хора ще я видят.
Това не е истина.Какво става .

11 души бяха ранени при катастрофа, четирима от които са с опасност за живота, на 28 март около 07.15 ч. сутринта на пътя Бургас – София в района на с. Съдиево.
Микробус “Форд Транзит” с бургаска регистрация, управляван от 32-годишния С.Е. от Айтос се ударил в “Шкода Мадара”, с ремарке, варненска регистрация, управляван от 33-годишния А.К. от с. Маково, Търговище.Вследствие на катастрофата са пострадали водачът на микробуса, който е със сътресение на мозъка и е настанен за лечение в бургаската болница. Возещите се в автомобила деветима пътници са също хоспитализирани, като трима от тях са също с опасност за живота.
Пострадал е и водачът на тежкотоварния автомобил, който след като е бил прегледан, е освободен за домашно лечение.
Причината за катастрофата е предприетата маневра за изпреварване при ограничена видимост при наличие на мъгла, от страна на водача на микробуса “Форд Транзит”, който навлиза изцяло в лентата за насрещно движение и допуска челен сблъсък с движещия се там товарен автомобил “Шкода Мадара”, движещ се по посока Бургас – Айтос, уточни "Фокус".

Копирано от dir.bg

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 28 Мар 2005, 17:12

До кога бе мама му стара. :( :evil:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от JESUS » 28 Мар 2005, 17:19

Стана пълна касапница :( :(

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 28 Мар 2005, 18:04

Така е щото ченгетата стоят ма магистралата, да изкарат някой лев, и ник'ви ги няма по селата, където опасността е много по-голяма. :idea:
Случвало мисе е да преброя до 4 полицейски коли с радари само в едната посока (София-Бургас), а пък в селата никой. Е срещат се тук там, някой и друг полицай (най-често в с.Злати Войвода) или на края на магистралата (и преди Чирпан), след завоя от лавата страна (има един ш*бан знак "60", а то там пустоооо), ама това е крайно недостатъчно (според мен).
ЗАдари това, че те "спъват" на магистралата, шофьорите се опитват да компенсират в селата :arrow: тъпо, а?!!! :shock: Ама е истина, само че никой не си го признава...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 28 Мар 2005, 19:51

в случая ченгетата нищо не могат да направят - шофьора е предприел изпреварване без да има видимост (заради мъглата) и той е напълно виновен за цялата ситуация
ся ако бяхме "бяла" държава щеше да остане без книжка до края на живота си, че можеше даже и в затвора да го вкарат
явно на шофьорите не им пука за живота им, пък за чуждите да не говорим... само с по-строги санкции (от които всички тук се оплакваме) може би ще намалеят катастрофите....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Мар 2005, 20:54

bmw maniqk ivo bmw написа:До кога бе мама му стара.

:( :( :(

Това вече в тая нашата държава на нищо не прилича!!!
Дано тримата с опасност за живота да се измъкнат... ДАНО!

За шофьора съм без коментар, вози 9 души и ... :shock:

ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 28 Мар 2005, 21:04

Причината за катастрофата е предприетата маневра за изпреварване при ограничена видимост при наличие на мъгла

:( И при това возейки 9 човека... :dunno: :dummy: :kuku: :evil: :evil:
One passion,one car,one life...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 28 Мар 2005, 21:36

Ужас! :help: ...На нищо не прилича вече поведението на водачите на превозни средства...Завчера хидих на екскурзия...по пътя от Пловдив през Марково към Хижа Здравец...за малко да станем свидетели на челен сблъсък...буквално на косъм...ако някой е пътувал по този път знае колко е широко платното,колко добра видимост има и колко възможности за изпреварване...някви момчета с едно микробусче се разминаха ама ако ви кажа на сантиметри няма да излъжа от слизащ надалу Голф3...тръгват да изпреварват рейса ,в който бях аз без абсолютно никва идея какво може да им се случи и добре че момчето с Голфа и шофьора на рейса буквално спряха и предотвратиха инцидента...преди 3 месеца по съшщият маршрут една Застава беше буквално помляна...все едно прегазена от танк... :roll: ..не знам ама нещата не вървят на добре :idea:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 28 Мар 2005, 22:18

За съжаление трагичните случаи по нашите пътиша станаха ежедневие :evil:

Това трябва да се промени!!!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 28 Мар 2005, 23:03

Hastalavista написа:За съжаление трагичните случаи по нашите пътиша станаха ежедневие :evil:

Това трябва да се промени!!!

Именно :smoke: И се питам докога ще пълним основния форум с такива теми.
На мен ми писна да чета по вестници, интернет, да слушам по радиото и да гледам по телевизията кървища, убити и ранени.
АМАН вече. Обърнахте го на информационен бюлетин за убити и ранени, пътни произшествия и т.н.
Да ВИ изброявам ли темите пуснати по такива поводи. Особено в последно време. Имам чувството, че се състезавате.

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ КОЙТО НЯМА АКЪЛ В ГЛАВАТА НЯМА ДА МУ ГО НАБИЕТЕ ПО ТОЗИ КОЙТО НЕ ИСКА. ТВА ДА НЕ Е Х*Й.

На всяка една такава тема четем *ох, ах, леле, ужас, мамата си джаса...*
Мноо смислено, нема що. :evil:

Аре, чекам ви критиките.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 28 Мар 2005, 23:05

Абсолютно подкрепям ICE, защото този участък го познавам поне 25 години и знам каква каспница е там още от бай-Тошово време. Куките се скатават и бройкат около Айтос, Карнобат и "петолъчката", а точно на най-опасните участъци (пътят е в силно пресечена местност) никога не съм ги виждал. Глобяват и изнудват за глупости и дреболии, а не спипват "бабаитите". Точно на разклона за Съдиево има няколко възпоменателни паметника :uups: :twisted: :help:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 28 Мар 2005, 23:17

rado_rf нормално е човек като види подобна статия да изтръпне или да съчувства повече на пострадалите. Повярвай ми, не само ти се чувстваш тъпо, защото нещата не могат да се променят, а само зяпаме статиските и цъкаме с език, но в България за съжаление това е положението- манталитет :evil: Най- неприятното е, че голяма част от шофьорите допълнително се настървяват, вместо да си вземат поука :confused: Нека някой да го каже по- добре ....

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 29 Мар 2005, 2:41

Така де, обаче всеки път като отворя форума се чудя колко ли са убитите и ранените днес и затова избягвам да отварям основния форум. Но, когато го отворя ме хваща яд и пак го затварям. Айде направи си труда да видиш колко мнения имам в основния форум :winky:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Мар 2005, 3:36

[quote="rado_rf"]......quote]

:yes:

Назад към Основен Форум