Възможно ли е да ти бяга колата от....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 17 Апр 2009, 18:57

Nasko_325TD написа:Значи понеже нямам възможност за нови гуми,понеже взех 4 чисто нови зимни!Ще сменя задни с предни.Казаха ми,че едните имат посока,а другите не. :|

колега, вземи си едни нови гуми, пък дори и от най-евтинините, щото с тея "изядени" скоро може и лагери на главините да сменяш!!!........ втора употреба не ти препоръчвам, аз лично един път съм давал пари за гуми втора употреба, ама втори път няма да има.......по-добре най-скапаната марка ама нови отколкото маркови втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Апр 2009, 21:23

Denev написа:
Nasko_325TD написа:Значи понеже нямам възможност за нови гуми,понеже взех 4 чисто нови зимни!Ще сменя задни с предни.Казаха ми,че едните имат посока,а другите не. :|

колега, вземи си едни нови гуми, пък дори и от най-евтинините, щото с тея "изядени" скоро може и лагери на главините да сменяш!!!........ втора употреба не ти препоръчвам, аз лично един път съм давал пари за гуми втора употреба, ама втори път няма да има.......по-добре най-скапаната марка ама нови отколкото маркови втора употреба!

Не съм съгласен. Търсиш и избираш внимателно, ще се намерят хубави гуми втора ръка няма ядове. В дупките надявам се по-добре ще се справят от някакви дебики :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 18 Апр 2009, 1:18

Наско , ти твърдо си решил , че тая кола ще я направиш "КОЛА" , колкото и да се опъва ти си упорит ..... Евала за това ....
Иначе по темата , те колегите ти казаха горе долу какво да направиш , размени гумите , ако можеш иди на читав реглаж ..... Колата може да бяга на страни от неравномерно износени гуми ...това е съвсем нормално.Моя съвет е да вземеш да ровиш из чуждите сайтове и из нета - там хората са дали информация бол и се научи да разпознаваш и отстраняваш проблемите сам , щото човек се учи от неволята и за да си поддържаш колата или трябва да имаш пари да плащаш на некадърни майстори или трябва сам да си я правиш .... аз мисля , че до сега би трябвало да си се научил .... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 18 Апр 2009, 9:22

Определено което мога сам ще си го свърша!
Ще пробвам да разменя гумите и ще пиша какво е станало. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 18 Апр 2009, 9:24

стан написа:Еми прави си сметката по-добре, и тройно ще ти излезе така както си я подкарал...

Еми т охубаво,ама ако знаех,че всичко и е за смяна нямаше да я зимам.То кво стана едно поедно сичко се обади.Карай то вече е късно и да я продавам.Постегнах я засега. ;)

Предишна

Назад към E36