Мнения и съвети за проблем при чистачки.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнения и съвети за проблем при чистачки.

Мнение от GRECE » 16 Апр 2009, 19:48

Здравеите Колеги,Прочетох всички теми и мнения в целия форум относно проблемите които касаят чистачките но като моя проблем няма.И така ;След 1-час каране чистачките започват сами да работят ,пускат се сами после след итервал от време ,пак и пак и т.н.Защо преди този час на каране не се включват? Намерих Релето преди 3-дена разглобих го давам контакт пробвам работи,мисля че не е от релето,разгледах за окислени кабели и бушони няма.Ако има някои които е запознат с такав проблем нека сподели.Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 16 Апр 2009, 19:52

Така и така си тръгнал да проверяваш - погледни си и лостчето на волана, може и то да се ебава, намери от някъде и го смени, за проба.
Изображение
Дизелите са мъртви души.

кандидат ентусиаст
Аватар

,,,,,,

Мнение от GRECE » 16 Апр 2009, 20:03

Наистена че само лосчето не сам разглобил но и него ще прегледам.Мисля си данеби да имам натрупани грешки на компа и да влияе нешто на това?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 16 Апр 2009, 22:17

Акумулатора как ти е? Преди време направих една глупост и заради акумулатора чистачките започнаха да правят подобни магарии. Аз също проверих повечето неща, но в една тема прочетох за проблем с ABS и чистачки заради акумулатора. Успех.

кандидат ентусиаст
Аватар

,,,,,,,,,

Мнение от GRECE » 17 Апр 2009, 8:43

Не е от това,АБС ми работи и всичко друго е в изправност,Акумилатора е нов.Интересно е че на каси растояния градско каране няма проблеми но на далги растояния се получава този проблем,когато двигатела е в работа около 45мин. или 1-час.Това не мога да си обясня.Ако има оголен кабел,клеясали букси или релето ако е издало багажа 6те го има проблема и в градско каране си мисля?

кандидат ентусиаст
Аватар

,,,,,,,,,,

Мнение от GRECE » 18 Апр 2009, 19:25

Споделете някои други мнения :idea:

Назад към E36