Нещо контрола замря.
Модератор: I.Voykov
14 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Нещо контрола замря.
Възмутен съм от едно нещо във форумите продава и продава автомобили/мотоциклети има теми от по 3 и повече страници които са само ъпвания на темата значи аз имам три теми във форум продава и трите си ги ъпвам както си е по правилата за да не "ядосам" някой модератор се опитвам максимално да спазвам и уважавам правилата които някой си е направил труда да измисли и напише.Този форум не е мой нито на баща ми и като човек който го ползва се съобразявам с правилата които са въведени.Но явно те не важат за всеки ако на модераторите не им се играе да въвеждат ред ами направете ме модератор и да го въвеждам аз все пак съм военен и знам какво е ред и дисциплина и повярвай те ми мога да направя така че правилата да се спазват.За това и България е в това положение има "закони" но нито някой ги спазва нито някой се опитва да ги налага.
П.С За кучета и котки може а за прасета не може.
П.С За кучета и котки може а за прасета не може.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Що ве - чорбата си я бива.....даже ония ден я опитах,но малко пресолена ми дойде на мен и смятам повече да не се правя на курбанджия
-иначе те подкрепям на 100% за модератор - знам,че във военните няма грешка.......делейт,делейт,делейт - ''само по устав''-и ще видят те кон боб яде ли

-иначе те подкрепям на 100% за модератор - знам,че във военните няма грешка.......делейт,делейт,делейт - ''само по устав''-и ще видят те кон боб яде ли

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
още един глас в пустинята според мен.
аз спрях да си ъпвам обявите, просто няма смисъл... 5 мин след ъп съм на 3 (трета) страница и пред мен двама са си изброили автокъщите или пъв в другия подфорум са си изброили всяка една част от колата дето продават в отделна тема.
аз спрях да си ъпвам обявите, просто няма смисъл... 5 мин след ъп съм на 3 (трета) страница и пред мен двама са си изброили автокъщите или пъв в другия подфорум са си изброили всяка една част от колата дето продават в отделна тема.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Stanchev написа:още един глас в пустинята според мен.
Знам че е глас във пустиня но в един момент вече не се трае просто ми писна и казах това което мисля.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Не влизам често в този раздел, но наистина ми прави впечатление, че има теми с по 2 страници усмивки, up-ове, стрелкички и какво ли не едно след друго, без да са трити предните. Това са единични случаи, но теми с по цяла страница ъпове, май си е често срещано явление.
П.С. За да не съм голословен, ще дам следните случайни примери, които са от първите две страници на раздела в момента на писане на поста. Нищо лично спрямо авторите:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140854
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142512
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=139464
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=138285
П.С. За да не съм голословен, ще дам следните случайни примери, които са от първите две страници на раздела в момента на писане на поста. Нищо лично спрямо авторите:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=140854
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142512
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=139464
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=138285
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ами дано Stanchev не се окаже прав и моят глас да остане като глас в пустиня нека някой модератор или администратор обърне по сериозно внимание на темата все пак си мисля че това не е поредната без мислена тема.
П.С Към кого трябва да се обърна да ме направи модератор да вкарам малко ред.Не че някой ще ми обърне внимание.
П.С Към кого трябва да се обърна да ме направи модератор да вкарам малко ред.Не че някой ще ми обърне внимание.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
LiTtLeRoCk написа:Към кого трябва да се обърна да ме направи модератор
преди малко четох една тема за най новият модератор,но на теб се опасявам,че няма да ти е отключена секцията и не можеш да я видиш.............но в общи линии сам си предложи услугите и след 10 ъпвания админите му дадоха зелена светлина

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
///milko way написа:LiTtLeRoCk написа:Към кого трябва да се обърна да ме направи модератор
преди малко четох една тема за най новият модератор,но на теб се опасявам,че няма да ти е отключена секцията и не можеш да я видиш.............но в общи линии сам си предложи услугите и след 10 ъпвания админите му дадоха зелена светлина
Ще опитам пък каквото стане.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За да си Модератор не ти трябва просто желание... или да си военен... ма много хора просто не го разбират това... много хора искат да са Модератори, обаче после по един или друг начин разбират, че не са за тази работа...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Mollov написа:За да си Модератор не ти трябва просто желание... или да си военен... ма много хора просто не го разбират това... много хора искат да са Модератори, обаче после по един или друг начин разбират, че не са за тази работа...
Най- хубаво е когато трябва да разчистиш някоя тема от излишния спам

цъкаш кат луд и след 2 минути цъкане установяваш че си изтрил 1 мнение

- Mollov
- Мародератор
-
Ае не е точно така...
Иначе за Контрола - скоро нещата ще са ОК... мен лично страшно ме дразни своеволието на няколко човека в "Продава" и липсата на желание от тяхна страна да спазват правилата е най-малкото чисто селско изпълнение.
Иначе за Контрола - скоро нещата ще са ОК... мен лично страшно ме дразни своеволието на няколко човека в "Продава" и липсата на желание от тяхна страна да спазват правилата е най-малкото чисто селско изпълнение.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ами като не ще да спазва правилата една седмица да не може да влиза във форума ако още един път се издъни един месец и така всеки път да се увеличава наказанието или обяви от сорта: продавам много запазено БМВ една снимка и готово давам му срок един ден да си оправи обявата и ако не я оправи се трие и готово и да видиш как следващия път ще си я пусне както си му е реда не че не може ама просто трябва леко да се натисне по вратъ това е много ефективен и изпитан метод и действа безотказно.Mollov написа:Ае не е точно така...
- Mollov
- Мародератор
-
Има много хора, които току що са се регистрирали и не са наясно с.... нищо... така че трябва да има все пак някакъв толеранс... едно предупреждение, вече след това ако не му увира главата - толкоз... но всъщност там е тънката линия, която Модератора трябва да може да усеща и прилага... не просто да се мачка наред или пък да се лигавиме дружно...
Но пак всичко е според зависи... конкретна ситуация, конкретно решение...

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Съгласен съм с теб че човека трябва да има усет към нещата вече той ще прецени ново регистриран ли е и как да постъпи да му обясни как стоят нещата.Mollov написа:Има много хора, които току що са се регистрирали и не са наясно с.... нищо... така че трябва да има все пак някакъв толеранс... едно предупреждение, вече след това ако не му увира главата - толкоз... но всъщност там е тънката линия, която Модератора трябва да може да усеща и прилага... не просто да се мачка наред или пък да се лигавиме дружно...
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума