Левия сензор за фара ми светна?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M Tech 2
Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2

Мнение от SaRsEmA » 13 Апр 2009, 21:32

doganay написа:
Archangel написа:
А най-разпространената причина е - стопена букса, тази която влиза в стопа. На Е46ците не е добре изчислена масата, която е вързана към задните стопове и с годините се топи кабела, буксата, започва да се допира до другите кабели в буксата и прави късо - следователно ви светват и индикациите. Проверявайте ги тия работи.

при мен същото стана , буксата е изгоряла оправихме проблема.. после и от другата страна светна а там видях че крушката леко е черно но светеше все пак я смених и от тогава не е светнал сензорът

Сподели как по точно я оправи тази изгоряла букса?Утре на светло ще видя моята за какво става вапрос.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i

Мнение от doganay » 14 Апр 2009, 16:52

SaRsEmA написа:
doganay написа:
Archangel написа:
Сподели как по точно я оправи тази изгоряла букса?Утре на светло ще видя моята за какво става вапрос.

един мой приятел ми я оправи , по точно на буксата за маса беше изгоряла с едно кабелче го свържи на друго място за маса и се оправи сега работи без проблем . мисля че на автоаларми или на подобни места могат да я оправят но първо тряба да разбереш дали и твето е изгоряла или просто заради крушката го прави.

направо и може да смениш буксата но мисля че малко скъпичко е

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Апр 2009, 17:02

измъкваш масата от буксата, ако не се е измъкнала сама вече заради нагряването :mhihi: и с един кабел (не много тънък) я свързваш директно за ламаринката на капака на крушките. Това е най-лесният вариант

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M Tech 2
Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2

Мнение от SaRsEmA » 16 Апр 2009, 11:23

Значи вчера ходих до Стара Загора при един уш добър жичкаджия и ми каза че крушката на ксенона е започнала да си отива.Почистиха някакви букси и ми казаха да карам така докато нацяло ми изгри крушката.Но аз си мисля че проблема не е във крушката,би трябвало ако е от нея да изгори веднага а не да премигва от дъжд на вятар.

Предишна

Назад към E46