Левия сензор за фара ми светна?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
doganay написа:Archangel написа:
А най-разпространената причина е - стопена букса, тази която влиза в стопа. На Е46ците не е добре изчислена масата, която е вързана към задните стопове и с годините се топи кабела, буксата, започва да се допира до другите кабели в буксата и прави късо - следователно ви светват и индикациите. Проверявайте ги тия работи.
при мен същото стана , буксата е изгоряла оправихме проблема.. после и от другата страна светна а там видях че крушката леко е черно но светеше все пак я смених и от тогава не е светнал сензорът
Сподели как по точно я оправи тази изгоряла букса?Утре на светло ще видя моята за какво става вапрос.
- doganay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
SaRsEmA написа:doganay написа:Archangel написа:
Сподели как по точно я оправи тази изгоряла букса?Утре на светло ще видя моята за какво става вапрос.
един мой приятел ми я оправи , по точно на буксата за маса беше изгоряла с едно кабелче го свържи на друго място за маса и се оправи сега работи без проблем . мисля че на автоаларми или на подобни места могат да я оправят но първо тряба да разбереш дали и твето е изгоряла или просто заради крушката го прави.
направо и може да смениш буксата но мисля че малко скъпичко е
- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
Значи вчера ходих до Стара Загора при един уш добър жичкаджия и ми каза че крушката на ксенона е започнала да си отива.Почистиха някакви букси и ми казаха да карам така докато нацяло ми изгри крушката.Но аз си мисля че проблема не е във крушката,би трябвало ако е от нея да изгори веднага а не да премигва от дъжд на вятар.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2