С малко гориво не пали тдс
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- grami3-5-7
- Потребител
-
- Кара: Е 38 TDS
- Мечтае да кара: X 5
С малко гориво не пали тдс
Здравейте колеги имам странен проблем от скоро
Когато горивото в резервоара падне около 20 литра колата спира да пали Някои да е имал подобен проблем?
Когато горивото в резервоара падне около 20 литра колата спира да пали Някои да е имал подобен проблем?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
помпата в резервоара се е прецакала.
сменяй я. Възможно е помпата да е здрава но да се ебава кабела до нея или бушона и.
сменяй я. Възможно е помпата да е здрава но да се ебава кабела до нея или бушона и.

Re: С малко гориво не пали тдс
grami3-5-7 написа:Здравейте колеги имам странен проблем от скоро
аз имах са6тия проблем и бе6е ми се прецакало нчкакво маркуче м/у двата резервоара и взима6е ваздух от там като падне под 20литра.ло6ото е 4е не се продава отделно и се наложи да купувам цял резервоар

- grami3-5-7
- Потребител
-
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- grami3-5-7
- Потребител
-
колега до сега си играх да разглобявам и ми се струва че може да си прав за помпата възможно ли е само да бръмчи но да не създава налягане
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
grami3-5-7 написа:колега до сега си играх да разглобявам и ми се струва че може да си прав за помпата възможно ли е само да бръмчи но да не създава налягане
по принцип всичко е възможно, но ме съмнява защото помпата е капсулованата и или работи или не работи.

- grami3-5-7
- Потребител
-
grami3-5-7 написа:колега до сега си играх да разглобявам и ми се струва че може да си прав за помпата възможно ли е само да бръмчи но да не създава налягане
Колега , може да е запушена или развалена , а това , че бръмчи е нормално , защото все пак нали работи , ако въобще не работи и колата въобще няма да пали.
///sasho написа:grami3-5-7 написа:колега до сега си играх да разглобявам и ми се струва че може да си прав за помпата възможно ли е само да бръмчи но да не създава налягане
Колега , може да е запушена или развалена , а това , че бръмчи е нормално , защото все пак нали работи , ако въобще не работи и колата въобще няма да пали.
Не е така колега тази помпичка подава гориво към ГНП-то но освен това самото ГНП засмуква гориво,проблема е че освен това да качва гориво помпичката в резервоара служи и за изравняване на горивото в двете страни на резервоара и съответно като падне нивото и няма прехвърляне в другата половина колата гасне
Колега , помпата на TDS-а , който се продава в подписа ми също е една от сменяните технически части по него и знам горе долу какви са реакциите на колата , когато е за смяна тази помпа. Според мен , ако колата ти гасне като остане малко гориво проблема най вероятно е точно в тази горивоподкачаща помпа в резервоара , като проблема може да е в бушона и. Колата гасне защото има недостиг на гориво до двигателя и когато в резервоара има по малко гориво , ако погледнеш маркуча след горивния филтър най вероятно ще видиш , че има големи мехури с въздух , между нафтата. От там идва и целия проблем в паленето и ако вдигнеш по висока скорост може да се усети придърпване на колата.
Все пак може да провериш дали няма запушване по маркучите или в горивния филтър.
Все пак може да провериш дали няма запушване по маркучите или в горивния филтър.
14 мнения
• Страница 1 от 1