Регулиране на волана във височина.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Мар 2009, 22:06

bobbyblabby написа:Колеги, някой може ли наистина да помогне по въпроса как става, ако знае, защото съм сигурен, че има още хора, които биха желали да го направят. П.П. Аз съм един от тях

Следващият път, когато изровиш тема от преди 2 години ще се наказваме, да знаеш :!: :cop:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobbyblabby » 15 Апр 2009, 13:10

Mollov написа:
bobbyblabby написа:Колеги, някой може ли наистина да помогне по въпроса как става, ако знае, защото съм сигурен, че има още хора, които биха желали да го направят. П.П. Аз съм един от тях

Следващият път, когато изровиш тема от преди 2 години ще се наказваме, да знаеш :!: :cop:
Съгласен съм!
Тогава ще направя нова тема и след това ми кажи да потърся в търсачката, защото е писано по въпроса... прекаляванка малко с тея наказвания...както и да е :confused:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Апр 2009, 13:33

Ти така като я гледаш тая тема недовършена, дали ще намериш нещо друго в търсачката, заради което да ти затворя твойта?

Още повече, че в правилата (които ти явно НЕ си чел, но се опитваш да репликираш) пише, че можеш да пуснеш собствена тема с препратка към някоя стара, с която да се направи връзка... та недей да правиш заключения над неща, които явно не са ти ясни.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Апр 2009, 14:05

Имам принципен въпрос... любопитно ми е каква е логиката да се създават прилично голям брой нови теми, в които да се посочват стари, вместо да се ползват стари недовършени такива. Под недовършени имам предвид теми, които не са заключени, полезни или е останал различен аспект на проблема за разглеждане.

Питам, защото само в този форум наблюдавам това. Вярно че е натоварен форум, но...

В Клуб Форд беше тъкмо обратното. Ако намирахме стари теми, ги използвахме за доразвиване...

Не взимам страна по въпроса, просто ми е интересна логиката...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от малък
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от C8699HX » 15 Апр 2009, 14:17

Такава е политиката на форума ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :welcome:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: .

Мнение от archie » 15 Апр 2009, 15:31

4a4i написа:
Не го правя заради екстрата, а защото карам винаги със седалка в най-долно положение

ами колега.....вдигни малко седалката тогава :D

Колкото по ниско е седалката толкова по добре за центара на тежестта :weed:
По темата: струва ми се че в голям филм ще се вкараш ако тръгнеш да сменяш всичко по добре си свали таблото и огледай как да смъкнеш волана както ти е удобно и да го заступуриш само прави всичко много внимателно че може да ти коства много.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobbyblabby » 16 Апр 2009, 20:10

Mollov написа:Ти така като я гледаш тая тема недовършена, дали ще намериш нещо друго в търсачката, заради което да ти затворя твойта?

Още повече, че в правилата (които ти явно НЕ си чел, но се опитваш да репликираш) пише, че можеш да пуснеш собствена тема с препратка към някоя стара, с която да се направи връзка... та недей да правиш заключения над неща, които явно не са ти ясни.

Съжелявам...

Предишна

Назад към E36