ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Аз искам да попитам, тъй като не съм идвал досега на събора:
- Как стои въпроса с хотелите и нощувките в Калояново, има ли изобщо или трябва в Пловдив да се спи?
- Приблизително колко километра са Варна-Калояново??
- Понеже съм на работа в петък, но ще се измъкна по рано ще има ли групичка, която да тръгне от Варна около 16:00ч. в петък!
- При положение, че най-вероятно ще съм от "семкаджиите" необходимо ли е някакво предварително записване или нещо подобно??
- Каде е темата, в която се прави организацията за Варненската група, понеже въпросите ми май не са баш за тук??
Благодаря!
Засега съм се надъхал здраво да ходя, но трабва да преодолея наколко проблемчета преди това...
- Как стои въпроса с хотелите и нощувките в Калояново, има ли изобщо или трябва в Пловдив да се спи?
- Понеже съм на работа в петък, но ще се измъкна по рано ще има ли групичка, която да тръгне от Варна около 16:00ч. в петък!
- При положение, че най-вероятно ще съм от "семкаджиите" необходимо ли е някакво предварително записване или нещо подобно??
- Каде е темата, в която се прави организацията за Варненската група, понеже въпросите ми май не са баш за тук??

Засега съм се надъхал здраво да ходя, но трабва да преодолея наколко проблемчета преди това...

Последна промяна Axis на 11 Апр 2009, 20:44, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Axis написа:Аз искам да попитам, тъй като не съм идвал досега на събора:
![]()
![]()
Благодаря!
Отговарям подред:
-Спането най-вероятно ще е в Пловдив- поне такава ми е информацията за момента
-Калояново е на около 20км. от Пловдив- ако е повече да каже някой
-Пътуващи в петък след обяд- идея нямам
-3аписване е нужно само ако ще караш на пистата
-Темата за организация на варненци е ТОЧНО ТАЗИ...
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
Аксис можеш да си отвориш нета и да си потърсиш хотел в Хисаря-гледах че е по-близичко до Калояново,отколкото Пловдив.
Другата тема "Източна дивизия" http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142389 обсъждат тръгване най-вероятно петък сутринта и ще пътуват съвместно в колона..дрън дрън до Пловдив или до Калояново не съм сигурна.
Тук е най-добре да обсъдим кой кога иска да тръгва и да се разберем.Пък ако можем да се включим към некоя колона евентуалНо ще е добре
Можеш да прегледаш темата относно събора-там има достатъчно информация,която те интересува(пропуск към пистата,програма и т.н.)
Аз мога с това да помогна.
Другата тема "Източна дивизия" http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142389 обсъждат тръгване най-вероятно петък сутринта и ще пътуват съвместно в колона..дрън дрън до Пловдив или до Калояново не съм сигурна.
Тук е най-добре да обсъдим кой кога иска да тръгва и да се разберем.Пък ако можем да се включим към некоя колона евентуалНо ще е добре

Можеш да прегледаш темата относно събора-там има достатъчно информация,която те интересува(пропуск към пистата,програма и т.н.)
Аз мога с това да помогна.

- ms
-
-
Aз поне съм там ако всичко е наред и не ми мине котка път...
Само дето ме е срам да пътувам за БМВ Събор с кенеф и ще си търся свободен автомобил от нашата марка...
Само дето ме е срам да пътувам за БМВ Събор с кенеф и ще си търся свободен автомобил от нашата марка...
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
- ms
-
-
ruseva написа:варненци нещо не са ентусиазирани да ходят на сбор ...
Аааа, недейте така сега- не ми се ходи сам, тъкмо си намерих за транспорт едно Е36 318ис...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: .
relefa написа:клипове нещо.....? май няма вече оператори
Как да има, в едната ръка се държи бира "Варна (зелена бутилка)

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
някой да му се върти геврека на стара 313-а 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ms
-
-
павката написа:някой да му се върти геврека на стара 313-а
Стара ама лачена- тея дни няколко пъти те виждам и старата 313-ка все още хваща окото. Ако сериозно ти трябва някой за геврека казвай...