"БМВ Северна дивизия"-съвместно пътуване-петък
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Ogi написа:BT9028BA написа:Ogi написа:Колеги от Ловеч и Търново, къде мислите да спите ?
Чакаме да излязат хотелите за събора и тогава ще решиме
доколкото знам няма да има подготвени хотели от БМВ клуб България... всеки ще трябва сам да се оправя...
Ние Плевенската група ще нощуваме в СПС - Пловдив и правим резервации от сега... за това по-добре не му мислете много да не останете на палатки на пистата
Еми значи трябва да си търсим, че не ни се спи на пистата на палатка

Ogi написа:BT9028BA написа:Ogi написа:Колеги от Ловеч и Търново, къде мислите да спите ?
доколкото знам няма да има подготвени хотели от БМВ клуб България... всеки ще трябва сам да се оправя...
Ние Плевенската група ще нощуваме в СПС - Пловдив и правим резервации от сега... за това по-добре не му мислете много да не останете на палатки на пистата
Това за хотелите официално инфо ли е? Някой от УС на клуба дали може да го потвърди, за да се знае...

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Semerdziev
- Потребител
-
BMX написа:Ogi написа:BT9028BA написа:Ogi написа:Колеги от Ловеч и Търново, къде мислите да спите ?
Това за хотелите официално инфо ли е? Някой от УС на клуба дали може да го потвърди, за да се знае...
сигурен съм на 99%
шсе пак ако не те мързи пусни една тема и питай

Не виждам смисъл да пускам нова тема. Моля ако някой от УС чете тук да реагира адекватно и да се обяви в официалната тема за събора ще има ли резервирани хотели или не.
Иначе в официалната тема пише следното:
Иначе в официалната тема пише следното:
В следващите дни ще бъде пусната допълнителна информация както за състезанията и техните регламенти и записвания, така и за настаняването, пътуванията, стикерите и т.н. Следете тази тема ежедневно!
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Роко, плана е 6+!
В Троян (на разклона който спомена ви чакаме следната бойна група)
E30
2х316 - Седан 2ен стоп
1х318 - Седан 3ен стоп
1х320 - Комби
Е36
1х318иС - Купе
1х320 - Купе
1х320 - Седан
Е46
2х318 - Седан
Е34
2х520 - Седан
~~~~~~~~
За сега сме това 90% от хората - сигурни.
Очаква се включване от още фенове, но по последни данни това ни е бройката.
п.с. Да измислим нещо по въпроса коланата да е подреден по модел и генерация?
~~~~~~~~
Изработих нещо като рекламни проспекти с програмата за събора и за пътуването - Разпространяваме ги в града. Ако някой реши че няма да го сбърка малко мастило и хартия нека разпечатва и да раздава на хората.
Ето ги какво представляват (Пишете ми на лично да ви ги пратя в WORD файлове по майла)
Лице и гръб са - на лицето програмата на самият събор, на гърба структурирането на пътуването за нашият регион.

В Троян (на разклона който спомена ви чакаме следната бойна група)
E30
2х316 - Седан 2ен стоп
1х318 - Седан 3ен стоп
1х320 - Комби
Е36
1х318иС - Купе
1х320 - Купе
1х320 - Седан
Е46
2х318 - Седан
Е34
2х520 - Седан
~~~~~~~~
За сега сме това 90% от хората - сигурни.
Очаква се включване от още фенове, но по последни данни това ни е бройката.
п.с. Да измислим нещо по въпроса коланата да е подреден по модел и генерация?

~~~~~~~~
Изработих нещо като рекламни проспекти с програмата за събора и за пътуването - Разпространяваме ги в града. Ако някой реши че няма да го сбърка малко мастило и хартия нека разпечатва и да раздава на хората.
Ето ги какво представляват (Пишете ми на лично да ви ги пратя в WORD файлове по майла)
Лице и гръб са - на лицето програмата на самият събор, на гърба структурирането на пътуването за нашият регион.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Semerdziev написа:BMX написа:Ogi написа:BT9028BA написа:Ogi написа:Колеги от Ловеч и Търново, къде мислите да спите ?
сигурен съм на 99%
шсе пак ако не те мързи пусни една тема и питай
това аз го написах ама не забелязах че съм с на колега ника

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Има един друг вариант който предлагам...но иначе не зависи изцяло от мен...дал съм най-удобния вариант с който всички да се присъедим като главна колона от различните места...
Вижте примерния маршут на картата
Надявам се колегите от Силистра,Русе,Свищов,Горна Оряховица,Велико Търново,Павликени и Габрово да се съгласят да се придвижим към бандата Плевен,Ловеч,Севлиево,Троян и Карлово до Калояново.....Единствено на картата съм посочил да минем през Горна и Долна Махала, но ако решите ще се отклоним през Хисаря
И всички ще си направим график кой от коя точка кога да тръгне за да стигне в определен час на дадена точка....
За сега да уточним къде ще е главната среща на точка D от картата и в колко часа трябва да сме там...от там нататък всяка начална точка си уточнавя в колко да тръгне и другите точки се присъединяват по график на маршута в определен час от крайната точка за да се стигне до главната точка D...от там нататък е ясно...
Вижте примерния маршут на картата
Надявам се колегите от Силистра,Русе,Свищов,Горна Оряховица,Велико Търново,Павликени и Габрово да се съгласят да се придвижим към бандата Плевен,Ловеч,Севлиево,Троян и Карлово до Калояново.....Единствено на картата съм посочил да минем през Горна и Долна Махала, но ако решите ще се отклоним през Хисаря
И всички ще си направим график кой от коя точка кога да тръгне за да стигне в определен час на дадена точка....
За сега да уточним къде ще е главната среща на точка D от картата и в колко часа трябва да сме там...от там нататък всяка начална точка си уточнавя в колко да тръгне и другите точки се присъединяват по график на маршута в определен час от крайната точка за да се стигне до главната точка D...от там нататък е ясно...

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Сиско,пътя е отбит и се минава през Хисар така че от там ще се минава,и даже е по пряко
А,с колегите от Плевен Ловеч и околията предлагам да се засечем в село Баня след Карлово 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Добре де колеги от Търново... защо не седнете на една маса да решите от къде кво що и да напишете и толкова.
Ако продължаваме всеки ден някой да дава различни идеи и да обмисляме всяка една от тях... ще се срещнем ама чак в калояново...
Ако продължаваме всеки ден някой да дава различни идеи и да обмисляме всяка една от тях... ще се срещнем ама чак в калояново...
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
И аз мисля че там е най добре да се срещнемTransportera написа:Сиско,пътя е отбит и се минава през Хисар така че от там ще се минава,и даже е по прякоА,с колегите от Плевен Ловеч и околията предлагам да се засечем в село Баня след Карлово
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Transportera написа:Сиско,пътя е отбит и се минава през Хисар така че от там ще се минава,и даже е по прякоА,с колегите от Плевен Ловеч и околията предлагам да се засечем в село Баня след Карлово
Имам новина!
Ако някой е минавал Велико Търново-Ябланица би ли потвърдил как е пътя?!
Аз скоро бях минавал от Габрово през Севлиево и до Павликени и бих могъл да потвърдя че имаме нова настилка асфалт който е направен чудесно....

Все пак ако настоявате да минем през Троян-Кърнаре ще бъдете повече от задоволени по маршут Велико Търново - точка D