Дайте съвет за...

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Дайте съвет за...

Мнение от ^Joreto » 26 Мар 2005, 5:02

Събрал сам някой друг лев и мисля, че е крайно време да сменя оригиналните NOKIA колони в Е36-цата с нещо по добро :D
CD-player-а ми е Sony Xplod cdx-F5500. За сега сам се спрял на два модела. К'во ще кажете за следните колонки, и има ли нещо по добро за тея пари? :kuku:

http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3677
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3885

И още нещо! Тая ламарина под задната кора лесно ли се реже?
Някой да е монтирал сам? Щото аз мисля да си ги монтирам сам.
Искат ми 30лв само за да ми отрежат ламарината :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Мар 2005, 10:23

Такива елипси можеш да монтираш на местата на оригиналните колони чрез адаптори. Продават се в големите магазини, със сигурност има в Глобал в пасжа на НДК. Струват около 40лв. така че разхода е същия, но си запазваш ламарините и кората, и става за 15 мин. Ако мислиш да качваш нещо по-сериозно, тогава има смисъл да режеш. За повече инфо - бутон ТЪРСЕНЕ ;)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bonbonev » 26 Мар 2005, 11:02

извинявайте че се намесвам (ама да не пускам и аз тема) - с е34 съм и аз мисля да сложа елипси отзад - обаче като гледам отворите към багажника са доста малки и колоните не искат да изкарат хубав звук(дет се вика - не им стига въздух) - та ако се поизреже - за да влиза пове4е въздух към багажника, тези адаптори дето се споменават дали ще станат след поизрязването?? :uups:

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 27 Мар 2005, 17:51

Чувал сам за такива адаптори обаче задължително ще иска рязане!
Плюс това мен дупките от НОКИАТА не ме притесняват. Нека си седят капачетата за рефлекс. Новите колони трябва да лягат плътно по кората и ще иска рязане, защото и задната част на колоната рябва да влиза цялата в багажника. Тези колонки са доста по-големи от оригиналните затова и ще режем. Все пак мерси за отговора ама и кажете кои колони са по-добрите!
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3677
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3885
Мерси предварително! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 27 Мар 2005, 19:16

^Joreto написа:...ама и кажете кои колони са по-добрите...

И двете са боклук :mhihi: Взимай на Lanzar Heritage, Orion, JBL, Infinity и т.н. Комерсиалните марки са... :help:
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Потребител
Аватар

hertz

Мнение от Vilkata9990 » 01 Апр 2005, 21:40

Едва ли ще намериш по добри колони от HERTZ на български пазарна приемлива цена.Свират всички музикални жанрове с доста приятен за ухото звук. А едни от лидерите на пазара са MB Quart, FOCAL, Audio Development и Dynaudio. Можеш да помислиш и за "кръгли" - разделени колони. Това е :winky:

Потребител
Аватар

HERTZ

Мнение от Vilkata9990 » 03 Апр 2005, 0:16

Отиди в Авител . За Същите пари ще вземеш HERTZ които свират ммного по добре и от двата модела. А ако си се спрял точно на тези модели си взеи Pioneer-ра. Просто Сонито са дърво. :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Re: HERTZ

Мнение от dZvero » 03 Апр 2005, 19:06

Vilkata9990 написа:Отиди в Авител . За Същите пари ще вземеш HERTZ които свират ммного по добре и от двата модела. А ако си се спрял точно на тези модели си взеи Pioneer-ра. Просто Сонито са дърво. :shock:

Ако искаш мога да ти уредя отстъпки на повечето марки...
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Потребител
Аватар

Ако искаш мога да ти уредя отстъпки на повечето марки...

Мнение от Vilkata9990 » 04 Апр 2005, 15:54

И на мен правят отстъпки

Назад към Car аудио и видео