Настройка на фара ;]
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
MOGY написа:Ако повдигаш фара от долните две врътки имаи в предвид че може да почне да светиш на другите в очите или го отпусни и от горните малко или после иди да ти ги регулират
Не мисля,че повдигане на целия фар нагоре с 2mm(без да го накланя назад) ще доведе до подобни проблеми!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
ned_gm28 написа:MOGY написа:Ако повдигаш фара от долните две врътки имаи в предвид че може да почне да светиш на другите в очите или го отпусни и от горните малко или после иди да ти ги регулират
Не мисля,че повдигане на целия фар нагоре с 2mm(без да го накланя назад) ще доведе до подобни проблеми!

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
стан написа:ned_gm28 написа:MOGY написа:Ако повдигаш фара от долните две врътки имаи в предвид че може да почне да светиш на другите в очите или го отпусни и от горните малко или после иди да ти ги регулират
Не мисля,че повдигане на целия фар нагоре с 2mm(без да го накланя назад) ще доведе до подобни проблеми!Е да ви имам проблемите, които се решават за 30 сек с един шестограм
Така е,но очевидно не всеки може да си ги разреши толкова лесно и бързо

- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
колега и капака ти е накриво не само фаровете направи една качествена снимка на цялата предница да се види за какво иде реч
и чак тогава може вече да се гадае кое и как може да се намести
и чак тогава може вече да се гадае кое и как може да се намести
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2