Лека е46 сбирчица??? 26.04
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Само да напомня, че на 25-26.04 в Кюстендил отбора на MotosportTechnik ще се състезава (до колкото знам) и за сега мисля да съм там, не искам да развалям сбирката, а само мога да съжелявам, че няма да съм там (-1).
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
valery написа:Само да напомня, че на 25-26.04 в Кюстендил отбора на MotosportTechnik ще се състезава (до колкото знам) и за сега мисля да съм там, не искам да развалям сбирката, а само мога да съжелявам, че няма да съм там (-1).
Ще ги гледаш на следващото бре - и тоя път ако отсъстваш, на 3-тата сбирка и да се жениш - ще трябва да е на сбирката...

А на 25ти на коя автомивка се събираме да лъснем каляските ?

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
tankishev написа:А на 25ти на коя автомивка се събираме да лъснем каляските ?![]()
Газком

ПС : Някой от Младост и региона няма ли ... че да не пътувам сам

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Аз съм в Младост, предния път нали оттам тръгнахме от Билата и беше доста внушителна процесия....дайте пак сбирка на Билата за източните квартали, а?
А аз тоя път сигурно със жена ми, че предния път се сърдИ че не съм я взел....

F**k them all!
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Biankonero написа:valery написа:Само да напомня, че на 25-26.04 в Кюстендил отбора на MotosportTechnik ще се състезава (до колкото знам) и за сега мисля да съм там, не искам да развалям сбирката, а само мога да съжелявам, че няма да съм там (-1).
Ще ги гледаш на следващото бре - и тоя път ако отсъстваш, на 3-тата сбирка и да се жениш - ще трябва да е на сбирката...
А що не я направим тая сбирка в КюстЕйнджълс, ще е много яко, а момчетата имат нужда от подкрепа. Най накрая добро представяне за марката.......... ама айде това няма нищо общо с темата.
Сезона не предразполага за пропуск май. Ще следя темата пък ще видим.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
ITK написа:Аз съм в Младост, предния път нали оттам тръгнахме от Билата и беше доста внушителна процесия....дайте пак сбирка на Билата за източните квартали, а?
Ами направо от сега да ти кажа, че ще те чакам там

В колко часа ти е удобно? Билла отваря в 9ч.... демек, най-късно към 9:45-10ч ще сме при езерцата (все пак са има няма 10км)

- SaRsEmA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M Tech 2
- Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2
На мен ми е интересно защо не го направите някаде към средата на България за да може повече хора от цяла България да доидат.Аз примерно от Сливен до София да се грабна е доста път но поне да е някаде към пловдив по приемливо е!Помислете над офертата ми!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
SaRsEmA написа:На мен ми е интересно защо не го направите някаде към средата на България за да може повече хора от цяла България да доидат.Аз примерно от Сливен до София да се грабна е доста път но поне да е някаде към пловдив по приемливо е!Помислете над офертата ми!
Ами защото това е просто една неделна сбирка - тип пикник сред природата

ПС: Някой има ли излишни стикери за номерата да донесе? Паднало ми е О-то на задния номер и много ме дразни

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
И аз щях да питам дали някои има лепенки за номерата понеже аз още нямам
И да не забравите да лъснете колите и да донесете софтлеърните си достижения за да направим нещо полезно.
Даите и да се разберем да купим храната преди да стигнем до горе а не като предния път
Ако някои има хубав фото апарат да го донесе че ще го връщаме
Аиде и да не укъзнеем че голфаджийте ще са там и беседката ще я гледаме само пак.

И да не забравите да лъснете колите и да донесете софтлеърните си достижения за да направим нещо полезно.
Даите и да се разберем да купим храната преди да стигнем до горе а не като предния път

Ако някои има хубав фото апарат да го донесе че ще го връщаме

Аиде и да не укъзнеем че голфаджийте ще са там и беседката ще я гледаме само пак.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143