Задни накладки-смяна + Лампа

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 13 Апр 2009, 9:06

Да не пускам нова тема затова ще използвам на колегата.
На мен също ми предстой смяна на накладки, та въпроса ми е: Трябва ли да си взема нови датчици за наклдките при положение че старите не са светнали още?
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 13 Апр 2009, 9:17

Tenata написа:Да не пускам нова тема затова ще използвам на колегата.
На мен също ми предстой смяна на накладки, та въпроса ми е: Трябва ли да си взема нови датчици за наклдките при положение че старите не са светнали още?

Ами не ако успееш да ги свалиш без да ги повредиш.Има една много крехка пластинка която трябва да пазиш, че иначе без нея не можеш да го закрепиш обратно.Аз нямах нерви да се занимавам и си взех нови.15 лева е един нов датчик.Като се замисля май трябваше да се пробвам... :roll:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Апр 2009, 9:47

За човек, който е тук вече две години изобщо не ти прави чест да питаш толкова банален въпрос... да беше потърсил, нямаше да питаш... :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 13 Апр 2009, 10:05

Mollov написа:

За човек, който е тук вече две години изобщо не ти прави чест да питаш толкова банален въпрос... да беше потърсил, нямаше да питаш... :!:

Колега не се заяждам само ще ти споделя, първо търсачката е пълен отварт на форума, второ какво пречи да попитам не пускам нова тема мисля че не е проблем, аи със здраве!
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Предишна

Назад към E36