Смяна на мигачите !

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i

Мнение от doganay » 10 Апр 2009, 0:09

и аз купих от същите мигачи но не станаха ,по точно криво стана :( това от какво може да е ? същите мигачи само че за седан беше марка Sonar ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 10 Апр 2009, 0:52

doganay написа:и аз купих от същите мигачи но не станаха ,по точно криво стана :( това от какво може да е ? същите мигачи само че за седан беше марка Sonar ?

Дай снимки да видим как е станало моля.. :uups:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318i

Мнение от doganay » 10 Апр 2009, 14:42

Next написа:
doganay написа:и аз купих от същите мигачи но не станаха ,по точно криво стана :( това от какво може да е ? същите мигачи само че за седан беше марка Sonar ?

Дай снимки да видим как е станало моля.. :uups:

върнах ги мигачите още когато пробвах да ги слагам те изобщо не станаха и ми казаха проблема може да е в моята кола но на оргиналните нямам никакъв проблем седат точно както трябва.незнам защо така получи уж на други коли нямало проблем, иначе тези черните много са хубави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46

Re: Смяна на мигачите !

Мнение от dhany » 13 Апр 2009, 2:43

peter_dilov написа:Интересува ме дали някой е сложил тези мигачи защото моите са ми много грозни и мисля да ги сменям но не съм сигурен тези които съм избрал дали ще стоят добре http://eftini.com/index.php?main_page=p ... ts_id=1285
Мерси предварително!

Моите са точно тези, които си приложил и мисля, че това е най-удачния вариант, поне за моята черна перла. ;)

Предишна

Назад към E46