Follow Me - Що е то?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 25 Мар 2005, 12:00

BAYRON написа:Незнам каво ще следят тия фарове нещо безмислено ми се чини. Само за гъзарията обаче съм съгласен

Прибраш се в къщи през нощта и фаровете ти осветяват пътя до къщата, а в някои случаи и ключалката на вратата. Много си е удобно даже.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 25 Мар 2005, 14:07

Аз мисля, че повечето хора с хубави коли и къщи си имат и гаражи :) Та там не знам коя ключалка им осветява :mhihi:
човек се учи докато е жив...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Мар 2005, 10:13

fortune написа:Аз мисля, че повечето хора с хубави коли и къщи си имат и гаражи :) Та там не знам коя ключалка им осветява :mhihi:

те тия същите хора си имат вътрешен вход от гаража към къщата, освен това фаровете могат да осветяват гаража докато намериш бутона да си светнеш лампите в гаража или в коридора, който води "вкъщи" а и тия автомобили се купуват от мн хора които си пракират колите на паркинга пред блока, или на паркинга пред офиса и т.н....
абе като цяло има мн ситуации, в които тая функция ще е полезна..
има и една друга (не я знам как се нарича) която разпознава собственика на колата от 3-4 метра разстояние и му отваря вратата, намества седалката, пуска климатика и т.н... докато си седнеш в колата вече е загрята. затоплена/охладена цд-то ти свири любимата мелодия и т.н....
все пак марки като БМВ, МБ, Ауди и други си продават автомобилите на доста по-високи цени от форд и шкода примерно :)
за да оправдаят тия цени колата трябва да е наблъскана с максимален лукс, екстри и ъзарийки :)

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 26 Мар 2005, 17:50

Да, така е!Но помислете малко и от негативната стрна на нещата (ако мога така да го нареча :roll:). Дали след 10г (примерно) експлоатация тези глезотиики ше продължат да си изпълняват функциите безупречно :?: Наистина създават лукс и комфорт най-вече, но съм песимистично настроен към всичката тази електроника която масово ''блъскат'' по колите :confused:.Дано да не излеза прав, но според мен так стоят нещата :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 27 Мар 2005, 10:43

Hastalavista написа:Да, така е!Но помислете малко и от негативната стрна на нещата (ако мога така да го нареча :roll:). Дали след 10г (примерно) експлоатация тези глезотиики ше продължат да си изпълняват функциите безупречно :?: Наистина създават лукс и комфорт най-вече, но съм песимистично настроен към всичката тази електроника която масово ''блъскат'' по колите :confused:.Дано да не излеза прав, но според мен так стоят нещата :roll:

според мен 90% от електрониката ще си работи и след 10 години... но никой не мисли за толкова дълъг период от време, защото германеца тая кола ще я кара макс. 5 години и после я хвърля в източна Европа :) а освен това точно ремонтите по електрониката са едни от най-лесните и евтините :) сменяш 5 жички 1 електромоторче и си готов :)
а бтв живота на 1 процесор в нормални условия е 8 години работа (без да се брои времето когато е изключен)

така че при правилно написан софтуер електрониката ти е най-малкия проблем :)

Предишна

Назад към Основен Форум