Follow Me - Що е то?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
fortune написа:Аз мисля, че повечето хора с хубави коли и къщи си имат и гаражиТа там не знам коя ключалка им осветява
те тия същите хора си имат вътрешен вход от гаража към къщата, освен това фаровете могат да осветяват гаража докато намериш бутона да си светнеш лампите в гаража или в коридора, който води "вкъщи" а и тия автомобили се купуват от мн хора които си пракират колите на паркинга пред блока, или на паркинга пред офиса и т.н....
абе като цяло има мн ситуации, в които тая функция ще е полезна..
има и една друга (не я знам как се нарича) която разпознава собственика на колата от 3-4 метра разстояние и му отваря вратата, намества седалката, пуска климатика и т.н... докато си седнеш в колата вече е загрята. затоплена/охладена цд-то ти свири любимата мелодия и т.н....
все пак марки като БМВ, МБ, Ауди и други си продават автомобилите на доста по-високи цени от форд и шкода примерно

за да оправдаят тия цени колата трябва да е наблъскана с максимален лукс, екстри и ъзарийки

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Да, така е!Но помислете малко и от негативната стрна на нещата (ако мога така да го нареча
). Дали след 10г (примерно) експлоатация тези глезотиики ше продължат да си изпълняват функциите безупречно
Наистина създават лукс и комфорт най-вече, но съм песимистично настроен към всичката тази електроника която масово ''блъскат'' по колите
.Дано да не излеза прав, но според мен так стоят нещата 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Hastalavista написа:Да, така е!Но помислете малко и от негативната стрна на нещата (ако мога така да го нареча). Дали след 10г (примерно) експлоатация тези глезотиики ше продължат да си изпълняват функциите безупречно
Наистина създават лукс и комфорт най-вече, но съм песимистично настроен към всичката тази електроника която масово ''блъскат'' по колите
.Дано да не излеза прав, но според мен так стоят нещата
според мен 90% от електрониката ще си работи и след 10 години... но никой не мисли за толкова дълъг период от време, защото германеца тая кола ще я кара макс. 5 години и после я хвърля в източна Европа

а бтв живота на 1 процесор в нормални условия е 8 години работа (без да се брои времето когато е изключен)
така че при правилно написан софтуер електрониката ти е най-малкия проблем

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2