Автомивка - добра цена
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Автомивка - добра цена
По повод темата на BAYRON - "къде си миете колата", поговорих с едни приятели с мивка в Зона Б18, където повече от година си мия колата. Съгласни са да предложат специална цена за Всички BMW ентусиасти. За качеството сами си направете изводи след като пробвате, аз до сега не съм имал забележки...
Цена за комплексно - 5 лв.
Единственото което трябва да се спомене там за да ползват цената - е за уговорката с мен (Ники Георгиев).
Мивката се намира на ъгъла на Тодор Александров и инж. Иван Иванов. Движейки се по Тодор Александров от Опълченска към Константин Величков - единственият мост е на ул. Иван Иванов - намира се отдясно и е залепена за автокъща "Кончето". Търсете шефовете - Люси или Еми (препоръчвам Еми
)
Ето карта:
Дано съм бил полезен
Цена за комплексно - 5 лв.
Единственото което трябва да се спомене там за да ползват цената - е за уговорката с мен (Ники Георгиев).
Мивката се намира на ъгъла на Тодор Александров и инж. Иван Иванов. Движейки се по Тодор Александров от Опълченска към Константин Величков - единственият мост е на ул. Иван Иванов - намира се отдясно и е залепена за автокъща "Кончето". Търсете шефовете - Люси или Еми (препоръчвам Еми

Ето карта:

Дано съм бил полезен
Niky Georgiev
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Извинявам се за офтопика, но на тази мивка има ли ръчно миене защото аз живея близо, но никога не съм спирал защото съм виждал само четки 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- I.Voykov
-
И аз съм за живея близко и ми е удобно. Още по-хубавото е че мивката се намира на булеварда който свързва Люлин с центъра и много хора ще могат да се възползват отивайки или прибирайки се от работа.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
въпроса ми беше следния: ако отида с аудито и кажа, че ти си ми казал, че има договорка за 5лв. за БМВ клуба, дали ще ми струва пак 5лв? на веселие-то взе да им става леко скъпо - 11лв!
- I.Voykov
-
Може ли направо да се подпише договор с въпросната мивка с цел да не се налага на всеки ентусиаст да търси шефовете да обяснява откъде е и т.н. Показва си членската карта и получава договорената отстъпка и ако може кога може да стане.

Are you ///M enough ...?
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Съдържателите на мивката са двама - Еми (жена) и Люси (мъж). Винаги когато работи мивката (09.00-20.00) поне единия от тях е там. Няма как да се разминете с тях - те прибират парите, затова мисля, че е безмислено да се правят карти или подписва договор. Просто уведомявате, че сте от BMW форума.
За други марки автомобили освен BMW не съм уговарял с тях, така, че не мога да поема ангажимент, но смятам, че не е невъзможно да се разберете на място... например - имам 2 коли - едната е BMW, ако ми дадете същата цена, ще мия и другата тук
Не ми се вярва да откажат.
За други марки автомобили освен BMW не съм уговарял с тях, така, че не мога да поема ангажимент, но смятам, че не е невъзможно да се разберете на място... например - имам 2 коли - едната е BMW, ако ми дадете същата цена, ще мия и другата тук

Niky Georgiev
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Fast-and-Furious написа:Още по-хубавото е че мивката се намира на булеварда който свързва Люлин с центъра и много хора ще могат да се възползват отивайки или прибирайки се от работа.

Never mistake motion for action...
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Не ви трябва никаква членска карта. Услугата не е само за членове на клуба, а е за всички от форума. Достатъчно е да се спомене само за уговорката...
Niky Georgiev
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Вчера минах от там и то си пишеше на един голям знак че е 5лв за комплекто чистене. Не пишеше нищо за марка.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2