Прости полицаи
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Прости полицаи
Та, връщам се от Киро - bawareca, след като ми съдейства да си оправя поне временно грънците, настъпвам си стареца, щото не го чувам в ниските и така унесен на караулката на Църна маца полицаите ми показват слънчогледа. Време е за новата вноска - мисля си. Намалявам касетофона, щото Дрийм Тиътър може да не са по вкуса на проверямащия ме. Поглеждам в огледалото - оня отегчен, размахвайки палката, като махало на стенен часовник приближава. Отварям прозореца.
- Сержант Иванов - докладва той сочейки носа си в стремежа си да отдаде чест, а аз едва се удържам да не му кажа Свободно - документите на колата за проверка.
Правя възможно най хрисимата физиономия и му ги давам, кво да прая. Редовен съм отвсякъде. Стига да не поглежда в багажника - нямам пожарогасител, триъгълник и аптечка. Оня се въртя около колата въртя се и накрая се изцепва:
- Я дигни капака.
- Кой от двата? - питам
Оня ме поглежда един вид " Ти на отворен ли се праиш" и изсумтява:
- На двигателя.
Е, вдигам го. Капака. Ченгето погледна двигателя, погледна в документите и така няколко пъти. Усещам, че нещо не му е ясно ма го оставям да дерзае.
- Много голям тоз мотор бе! - чувам го по едно време.
- Ми, голям... - казвам.
- Ма тука пише 2000 кубика.
- Ми така де.
- Ама тука са шест цилиндъра.
- Е, шест де.
Усещам, че почвам да го вбесявам.
- Е, как така шест цилиндъра за 2000 кубика?
- Ми така. Това да не е опел?
- Кво искаш да кажеш?
Обяснявам търпеливо за М20В20 и карам по простому белким ма разбере. Изненадващо ченгето следи лекцията внимателно и без да задава въпроси. След като приключвам ушите ми долавят едно:
- Бе ти за балък ли ме имаш? Това тука е поне 3000 кубика!
Айдеее, размечтахме се.
- Къде е номера на мотора?
Показвам му в талона - правя се на тъп, ма ме кефи как му се издуха вените на врата и смени цвета на цикламено-морав биещ на лилаво със зеленикави нюанси около синьото.
- Не в талона,бе на мотора! - изсъсква.
Показвам му. Той сверява и след малко се затичва към офиса с документите ми в ръка.Влизам в колата, пускам си пак музиката. Не бързам за никъде. Знам какво ще последва - пускане на автомобила за проверка из регистрите на МВР. Не ми е за първи път. След около десетина минути човека с документацията ми пристига. Отварям прозореца колкото да ми ги подаде.
- Заповядайте и извинявайте за одеве.
- ???
- Ми говорих с колегата досега за двигателя понеже и той има БМВ. Каза ми абсолютно същите неща като Вас.
Ооо, минахме на Вие.
- Няма проблем - усмихваме се "Ние"
Връткам ключа, издебвам подходящ момент и с цвилене на гуми се включвам в потока коли. Поглеждам в огледалото. Една кола спира до сержанта. Съжалих човечеца.
- Сержант Иванов - докладва той сочейки носа си в стремежа си да отдаде чест, а аз едва се удържам да не му кажа Свободно - документите на колата за проверка.
Правя възможно най хрисимата физиономия и му ги давам, кво да прая. Редовен съм отвсякъде. Стига да не поглежда в багажника - нямам пожарогасител, триъгълник и аптечка. Оня се въртя около колата въртя се и накрая се изцепва:
- Я дигни капака.
- Кой от двата? - питам
Оня ме поглежда един вид " Ти на отворен ли се праиш" и изсумтява:
- На двигателя.
Е, вдигам го. Капака. Ченгето погледна двигателя, погледна в документите и така няколко пъти. Усещам, че нещо не му е ясно ма го оставям да дерзае.
- Много голям тоз мотор бе! - чувам го по едно време.
- Ми, голям... - казвам.
- Ма тука пише 2000 кубика.
- Ми така де.
- Ама тука са шест цилиндъра.
- Е, шест де.
Усещам, че почвам да го вбесявам.
- Е, как така шест цилиндъра за 2000 кубика?
- Ми така. Това да не е опел?
- Кво искаш да кажеш?
Обяснявам търпеливо за М20В20 и карам по простому белким ма разбере. Изненадващо ченгето следи лекцията внимателно и без да задава въпроси. След като приключвам ушите ми долавят едно:
- Бе ти за балък ли ме имаш? Това тука е поне 3000 кубика!
Айдеее, размечтахме се.
- Къде е номера на мотора?
Показвам му в талона - правя се на тъп, ма ме кефи как му се издуха вените на врата и смени цвета на цикламено-морав биещ на лилаво със зеленикави нюанси около синьото.
- Не в талона,бе на мотора! - изсъсква.
Показвам му. Той сверява и след малко се затичва към офиса с документите ми в ръка.Влизам в колата, пускам си пак музиката. Не бързам за никъде. Знам какво ще последва - пускане на автомобила за проверка из регистрите на МВР. Не ми е за първи път. След около десетина минути човека с документацията ми пристига. Отварям прозореца колкото да ми ги подаде.
- Заповядайте и извинявайте за одеве.
- ???
- Ми говорих с колегата досега за двигателя понеже и той има БМВ. Каза ми абсолютно същите неща като Вас.
Ооо, минахме на Вие.
- Няма проблем - усмихваме се "Ние"
Връткам ключа, издебвам подходящ момент и с цвилене на гуми се включвам в потока коли. Поглеждам в огледалото. Една кола спира до сержанта. Съжалих човечеца.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Не знам дали беше виц или истинска история, но случката е следната:
Спира един полицай едно Голфче 3ка и казва:
- Добър ден, сержант Куролапов, документите, моля
Шофьора съвестно подава документите, след това полицая поглежда и казва:
- Ма тука пише Голф 3, а тва тука е Голф 4..
Шофьора:
- Е как, Голф 3 си е? Отзад пише
Полицаят поглежда колата, чуди се гледа, накрая казва:
- А, да бе, верно е Голф 3, гледай го че е с 3 врати...
Спира един полицай едно Голфче 3ка и казва:
- Добър ден, сержант Куролапов, документите, моля
Шофьора съвестно подава документите, след това полицая поглежда и казва:
- Ма тука пише Голф 3, а тва тука е Голф 4..
Шофьора:
- Е как, Голф 3 си е? Отзад пише
Полицаят поглежда колата, чуди се гледа, накрая казва:
- А, да бе, верно е Голф 3, гледай го че е с 3 врати...

No bling at the Ring
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
а и мене ме спиряха веднъж дори ме гониха
та ме караха да отварям капака тоз ми вика тази е мноо ниска за 1.6 я отвори капака и аз го отворих и тои се оплаши то верно 1.6
за тях бих казал СУПЕР ЗЛЕ СА 

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Rado, смял съм се от сърце докато 4етях. Направо уникално...
Не мога да разбера като неразбират що спорят и се правят на смешни. Но нека има по-вече такива случки, че да си се смеем:)
[/list]
Не мога да разбера като неразбират що спорят и се правят на смешни. Но нека има по-вече такива случки, че да си се смеем:)

- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Вече съвсем сериозно почвам да се притеснявам как ще се оправям с такива полицайчета ...
Предполагам ,че си го е измислил това за колегата му с БМВ-то за да се измъкне от неловката ситуация ...
Ма и те си намират майстора Радо браво сложил си го на мястото му
Предполагам ,че си го е измислил това за колегата му с БМВ-то за да се измъкне от неловката ситуация ...
Ма и те си намират майстора Радо браво сложил си го на мястото му

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Абе а ако мине някой със Шкода(от по-старичките) куката дали ще се учуди че ония си носи двигател и в багажника

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
Страхотна история! И страхотно написана:)
иначе куките много обичат да се изживяват като нещо повече от шофьора, който са спрели...така на мен един ми вика"ти много знаеш бе". Доста поспорихме после ама поне не писа нищо и не си направи устата за пари, а минах със 120 на ограничение 60.
иначе куките много обичат да се изживяват като нещо повече от шофьора, който са спрели...така на мен един ми вика"ти много знаеш бе". Доста поспорихме после ама поне не писа нищо и не си направи устата за пари, а минах със 120 на ограничение 60.
Re: Прости полицаи
rado_rf написа:щото Дрийм Тиътър може да не са по вкуса на проверямащия ме.

мойта старата трошка я мислеха за 325 и 1 път ме спират и ми викат отвори капака и аз отварям..... оня гледа талона гледа мотора (а той горкия с 2 пруста кир отгоре) гледа талона и ми вика - тва 2000 кубика ли е и аз - амиииииии май да и тои - ок приятен ден а аз седя и го гледам тъпо!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Браво Радо-ти си го изневерил на мах
-Не мога да не я копна тая история и да не бъзикна 2-3 авери полисмени
-Не мога да не я копна тая история и да не бъзикна 2-3 авери полисмени

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Двама митничари купили митница и започнали да спират колите.
Единия спрял едно ауди куатро с 5 човека в него гледал го гледал го и накрая рекъл
-Тва е куатро не може да се возите 5 човека вътре. Шофьора ,като видял че няма да може да се разбере с него му рекъл
-Къде е шефа ти?
-Его еее там разправя се с ония двамата в уното.
а по въпроса с двигателите добре че се отказах да правя 315-ката на 335-ца че чак тогава нямаше да ми повярват.
Единия спрял едно ауди куатро с 5 човека в него гледал го гледал го и накрая рекъл
-Тва е куатро не може да се возите 5 човека вътре. Шофьора ,като видял че няма да може да се разбере с него му рекъл
-Къде е шефа ти?
-Его еее там разправя се с ония двамата в уното.
а по въпроса с двигателите добре че се отказах да правя 315-ката на 335-ца че чак тогава нямаше да ми повярват.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2