Стъкла.. от ръчка към ел.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Стъкла.. от ръчка към ел.

Мнение от -Maxxx- » 10 Апр 2009, 20:46

Колеги здравейте..

Търсих из търсачката и немога и немога да намеря теми за този тип конверсия... главно ме интересува всякакви машинки ли ще станат (от комби седан купе ) за Компакт, и от къде се взема ток за машинките (от акомулатора директно или от някои друг консуматор... също и от къде се прокарват кабелите към копчарлъците и дали мога сам да си разпробия места за копчетата по модел на друга конзола или да тъся конзола от компот с заводски ел стъкла?

Надявам се темата ми да е била изчерпателна от към въпроси и да не ме критикувате наистина търсих и не намерих, а имам спомени че би трябвало да има поне 2-3 такива теми..

Благодаря предварително :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 10 Апр 2009, 21:32

Колега най-лесния вариант според мен е да си вземеш от някой колега или морга оборудвани врати.
Ако си вземаш всички части по отделно, може и по-скъпо да излезе от оборудвани врати, но пак зависи(боя моя...).

Успех.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 10 Апр 2009, 23:22

...работата е там че може да ми падне купе за части на народни цени... :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

.......

Мнение от Tenev » 11 Апр 2009, 0:35

колега моя савет е карай си я така както си е с тия ел стакла мн проблеми ама както са казали газарията топли ако си решил твардо да слагаш ел по добре си вземи както ти казва колегата с нови врати но всичко е сварзано с не малки разходи в които не виждам смисал но ти си знаеш успех ,

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 11 Апр 2009, 11:00

Не си заслужава, ако имаш много свободно време да...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 11 Апр 2009, 11:25

с нищо не му помогнаахте на колегата той е решил да си слага ел стъкла и е задал точни въпроси никой не му отговори всички се нахвърлихтв да му казвате газрария не си заслужава и темподобни като не можете да му помогнете не го занимавайте с правилно или не не му беше това питането

а сега колега намери колегата tisho_ той скоро слага задни ел стъкла и ги направи мн добре сам вързани са към комфорт модула абе добре му се получи
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от -Maxxx- » 11 Апр 2009, 13:20

Въобще не ме интересува гъзарията.. то пък голямата гъзария да имаш ел стъкла... въпроса е там че е много по удобно, най вече когато искаш да свалиш дясното стъкло...

samsurnik мерси братле.. ще се свържа с него.. а относно свободното време намира ми се такова а и ръцете ми не са в гъза, че да си купувам цели врати... на тези нищо им няма...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe Hellrot

Мнение от Nik4oZ » 11 Апр 2009, 15:15

и аз мисля да правя подобно нещо. и аз невиждам смисъл да се копува нова врата . не е кой знае каква философия.
Lurking in the shadows

Назад към E36