ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Ka3aKa
- Потребител
-
- Кара: е36
Ами попринцип по първоначална информация както е дадена и в рали форума е 2пъти Орешак и 2пъти картинг пистата 

DKeika написа:Ще има откриване на сезона картинг пистата.Започва в 10 и свършва в 12.По програма ще има и дрифтингplamen_hh написа:Дочух че събота ще има нещо на виница вярно ли е
Много гадно че съвпадат датите с плевен ,ако беше другата седмица можеше и аз да покарам ,че пистата си заслужава

Успех на всички които ще карат, да пуснете някой як клип!
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Краси и Киро показаха що е то Дрифт
, , а и колегата с бялата Тойота не остана по назад и също показа много добри умения в дрифта. Останалите момчета с БМВ-тата също показаха огромно желание за каране. Браво на всички ви.

- Ka3aKa
- Потребител
-
- Кара: е36
жалко че бях възпрепядстван сутринта иначе и аз щях да се помъча да покарам с останалите от групата на БМВ

- Peniz4o0o0
- Потребител
-
БМВ ммММмммМм
някои щте може ли да ми каже колко часа е днес збирката??? шофирам шофирам шофирам шофирам шофирам
Re: БМВ ммММмммМм
Peniz4o0o0 написа:някои щте може ли да ми каже колко часа е днес збирката??? шофирам шофирам шофирам шофирам шофирам
мммммммм интересен въпрос само да се знаеше и каде ще е .... щяхме и да разберем и в колко часа

- Oki_Tuning
- Потребител
-
как беше днеска

http://www.youtube.com/watch?v=pxPZTOWQHOE
http://www.youtube.com/watch?v=DsordGJCUCs
2 поздравчета за всички BMW фенове.
http://www.youtube.com/watch?v=DsordGJCUCs
2 поздравчета за всички BMW фенове.
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз днес за първи път от доста време се наканих да дойда на сбирката,ама почти веднага ми мина мерака
Последно идвах есента,но явно доста са се променили нещата
Пълно със семкаджии,голфаджии и всякакви такива
И аз заставам твърдо зад колегите,на БМВ СБИРКИ да има само БМВта!

Последно идвах есента,но явно доста са се променили нещата

Пълно със семкаджии,голфаджии и всякакви такива

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
McClane написа:Аз днес за първи път от доста време се наканих да дойда на сбирката,ама почти веднага ми мина мерака![]()
Последно идвах есента,но явно доста са се променили нещата![]()
Пълно със семкаджии,голфаджии и всякакви такива![]()
и да са събрани на 1 място

- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
то вие все искате ама вие трудно да преглътнете мисълта че тука 98% от вас са семкаджии и само стоят и зяпат.. малко хора отиват да се наслаждават на хубав дрифт ..повечето отиват да отбият номера и да убият време.. Когато започнете да цените БМВ и сбирките им ,тогава изявявайте мнение кой за ква кауза се бори и кво иска !
И аз искам да имам книжка и няква лъскава е30-ка и като се излиза на сбирка да има само бмв-та ама се старая поне засега да ходя на сбирки като придружител с бмв и да се съобразявам с хората които карат.Всичко от уважение към клуба.И наистина съм там за да се накефя на момента.Не се ядосвайте толкова на хората,които идват с различни марки от бмв-просто се кефете че имате такива машини,които имат големи възможности.
Извинявам се за офтопика.Към никой никви лоши намерения нямам,нито визирам определени хора.

И аз искам да имам книжка и няква лъскава е30-ка и като се излиза на сбирка да има само бмв-та ама се старая поне засега да ходя на сбирки като придружител с бмв и да се съобразявам с хората които карат.Всичко от уважение към клуба.И наистина съм там за да се накефя на момента.Не се ядосвайте толкова на хората,които идват с различни марки от бмв-просто се кефете че имате такива машини,които имат големи възможности.
Извинявам се за офтопика.Към никой никви лоши намерения нямам,нито визирам определени хора.

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
О добре дошъл колега
Видях , че са пуснали теми за хората от различните краища на България и там се уговарят кой къде как ще се чака и кога ще тръгва.. Може би като обсадим тук ще е хубаво да ги усведомим и в другата тема,за да се съчетаят нещата.
Аз искам да попитам като начинаеща има ли възможност да се тръгне петък следобяд,защото от варненските ентусиасти има и ученици ?
Мерси и поздрави : )

Видях , че са пуснали теми за хората от различните краища на България и там се уговарят кой къде как ще се чака и кога ще тръгва.. Може би като обсадим тук ще е хубаво да ги усведомим и в другата тема,за да се съчетаят нещата.
Аз искам да попитам като начинаеща има ли възможност да се тръгне петък следобяд,защото от варненските ентусиасти има и ученици ?

Мерси и поздрави : )