Дойде време и аз да се "похваля" :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 21 Мар 2009, 15:17

///sasho написа:Според мен решението на тези кражби е да се забрани със закон предлагането на авточасти втора употреба и да се следи строго за изпълнението му , и така ще намалеят тези кражби.

Колега-несериозно звучи-мислиш ли че така ще намалеят драстично кражбите?-за мен тези части не се продават след като се откраднат а са си направо поръчани- някои тарикат просто си ъпгреидва колата :confused:
Та решението е друго-кои фане някои такъв тарикат- и бои до спукване :box:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 21 Мар 2009, 16:12

laviatan написа:
///sasho написа:Според мен решението на тези кражби е да се забрани със закон предлагането на авточасти втора употреба и да се следи строго за изпълнението му , и така ще намалеят тези кражби.

Колега-несериозно звучи-мислиш ли че така ще намалеят драстично кражбите?-за мен тези части не се продават след като се откраднат а са си направо поръчани- някои тарикат просто си ъпгреидва колата :confused:
Та решението е друго-кои фане някои такъв тарикат- и бои до спукване :box:

Колега , абсолютно сериозно го пиша и според мен абсолютно сериозно си звучи. Както е ясно на всички , хората в България най вероятно няма да престанат да купуват по собственно желание авточасти втора употреба , от които за повечето от тях най вероятно не се знае от каде и по какъв начин да придобити , ами в такъв случай нека да се забрани със закон предлагането на такива авточасти и да се следи за спазването на този закон. Аз невиждам никакъв "+" в продажбата на авточасти втора употреба освен по ниската цена , и всичко останало е само "-" . Ама като неможе някой да си купи нови и оригинални части за колата , да си купи ментета , ако неиска ментета , да си смени колата с такава каквато може да подържа с нови части. Като няма предлагане , няма да има и търсене , ще намалеят драстично и кражбите на тези детайли , които в повечето случаи не се изплащат от застрахователя. Ако се загледате в колите , които идват внос от другите страни в повечето случаи нямат дори и аларми , кога ще го постигнеме това и тук. Кога човек , ще си остави спокойно колата пред вкъщи и няма да се притеснява , че по късно като отиде при нея няма да му е ограбена и т.н. , кога няма да е необходимо човек да се притеснява , че дори и да си е забравил колата отключена , няма кой да му я пипа. Ще ви кажа кога , когато се въведът по строги закони и когато започне по сериозно да се следи за тяхното изпънение. Когато "Охранителната полиция" остави "Стоп" палките за спиране на коли и забрави за местата където се залостват за по 10-15 минути да спрът някоя кола и изчезват на другото такова място за тази цел , когато тази работа започне да я изпълнява само "КАТ" , а останалите започнат да си гледа добросъвестно работата и да изпълняват задължениярта , за които са наети , да се грижат за сигурността на хората. Казваш , че решението е ако хванеме някой такъв да го спукаме от бой? Ами представи си , че дори и да хванеме някой , нямаме тази сила да го спукаме от бой , а и е малко вероятно да хванеш такъв човек , все пак няма да започнат хората да спят в колите си и да са денонощно нащрек при положение , че си плащат данъци , от които "Полицията" взима заплата , зада се грижи за сигурносттана хората.
Затова и казвам , че трябва да се намери някоя медия да покаже тези кражби , със снимков материал , който предполагам , че може да представим някои потребители от този форум , за да се вдигне малко шум , пък тогава може и някой да предприеме някакви мерки срещу тези кражби , защото на никой няма да му е приятно да си намери автомобила в този вид и да знае , че дори и автомобила да е застрахован , в повечето случаи не се изплащат липсващите авточасти от застрахователа.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 22 Мар 2009, 1:37

безобразие

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: само бмв та
Детайли за колата: много бърза

Мнение от ясен николов » 22 Мар 2009, 12:51

много селска проява :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Мнение от Bianco_VN » 10 Апр 2009, 14:41

Мнооого тъпа работа (мамицата им)! :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
Някакво развитие няма ли? :(

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 10 Апр 2009, 17:30

Bianco_VN написа:Мнооого тъпа работа (мамицата им)! :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

Хехех ...
Интересно, че питаш :mhihi:

Като първо, обаче, искам да кажа, че изравянето на стара тема не е ... готино ;) Гледай датите на последния постинг и тогава пиши в темата.

Ontopic: Намерих извършителите и в момента се чудя дали да ги накажа по Крумовите закони или просто да кажа "майната му" :confused:
Една част от мен не иска да се принизява до тяхното равнище, т.е. не искам да ставам престъпник; другата част от мен не може да се примири с факта, че ще си тръгнат безнаказани. Това е голямата дилема :mhihi:
Иначе колата ще я оправя, рано или късно - в момента съм в преговори със застрахователите.
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 10 Апр 2009, 17:33

Azrail написа:
Bianco_VN написа:Мнооого тъпа работа (мамицата им)! :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

Хехех ...
Интересно, че питаш :mhihi:

Като първо, обаче, искам да кажа, че изравянето на стара тема не е ... готино ;) Гледай датите на последния постинг и тогава пиши в темата.

Ontopic: Намерих извършителите и в момента се чудя дали да ги накажа по Крумовите закони или просто да кажа "майната му" :confused:
Една част от мен не иска да се принизява до тяхното равнище, т.е. не искам да ставам престъпник; другата част от мен не може да се примири с факта, че ще си тръгнат безнаказани. Това е голямата дилема :mhihi:
Иначе колата ще я оправя, рано или късно - в момента съм в преговори със застрахователите.

Крумовите закони са хубаво и ефективно нещо...особено в държава, в която осъден за кражба е рядкост. А и сам се сещаш, че не е нужно ти да си цапаш ръцете ;) Просто за мен тези хора не трябва да минат метър и този път...не и след като са пипнали такава машина!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Апр 2009, 17:39

Още един глас за НАКАЗАНИЕ ;)! Ама много бой, не просто бой - може пък и да им влезе нещо в главата, ако ли не поне няма да могат да пипат седмица-две! Иначе ще си помислят, че за пореден път са се измъкнали и са богопомазани и хайде на следващата кола ;)!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 10 Апр 2009, 17:42

Azrail написа: другата част от мен не може да се примири с факта, че ще си тръгнат безнаказани.
Ето тази част от теб, ще трябва да послушаш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Мнение от Bianco_VN » 10 Апр 2009, 18:17

Последния човек преди мене е писал само преди 19 дни. Не мисля че е чак толкова време :( . Стана ми интересно докаде са стигнали нещата, знам болка е ама и така са малко М-ките и като стават такива неща с тях си е направо.................. :evil: :evil: . Извинявай(любопитство)!

Съгласен съм с Pitbull_Germany

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 10 Апр 2009, 18:25

Написах това мнение в Основен,но вече изровихме темата :arrow:

Ето един случай от днес Exclamation Отидох в един електро сервиз в Люлин и както си седя и чакам, погледа ми бе привлечен от 2 скоро измити халогена Хела Shocked На въпроса дали стават за Е36(естествено знам) отговора беше, че точно от такова са свалени Shocked Shocked Shocked Цената им беше 40 лв. Evil or Very Mad Не ги купих, защото съм убеден че са на някой колега и все още имам съвест Idea Ако някой реши,че са били неговите информация на ЛС Exclamation

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 10 Апр 2009, 19:54

Pitbull_Germany написа:А и сам се сещаш, че не е нужно ти да си цапаш ръцете ;)

Бинго.

Потребител
Аватар

Мнение от Josefinne » 10 Апр 2009, 21:17

Нямам думи, за да опиша чувството, което изпитах когато видях снимките. Подобни мизерни боклуци заслужават бой, бой и пак бой. :evil: Имам чувството, че ако си видя колата така, ще получа удар.

И от мен глас за наказание. :evil:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Апр 2009, 22:05

Има и нов хит, на МЛ-ите им свалят електрониката от автоматика. Лягат си кат пичове отдолу, свалят картера на автоматика, изкубват квото могат и си заминават, после 3 бинки секънд хенд. При едно приятелче в сервиза му седи един такъв МЛ, днес го научих това и направо онемях, а случайте били зачестили и застрахователите са се видяли в чудо :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 10 Апр 2009, 23:14

Maverick_VS написа:Още един глас за НАКАЗАНИЕ ;)! Ама много бой, не просто бой - може пък и да им влезе нещо в главата, ако ли не поне няма да могат да пипат седмица-две! Иначе ще си помислят, че за пореден път са се измъкнали и са богопомазани и хайде на следващата кола ;)!

+ 1 и от мен, преди месеци се запознах с един пичага, сега е нормален човек, преди време е бил джамбазин, та хвана ли го с още един негов авер, да пипат, ама не попаднали на когото тряя, та тоя пич изял здрав бой ама разбирайте зрдав, още има отклонения от тогава, а авера му е без пръсти на ръцете и от тогава го е страх да се прибере в БГ, така че има резон в голям поучаващ побой!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата