монтаж на газов инжекцион - къде в софия на нормални цени?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
монтаж на газов инжекцион - къде в софия на нормални цени?
Имам ГИ бардолини, свалих си го от колата която продадох и сега искам да си го монтирам обратно. Обадих се в един два сервиза но ми искат, според мене твърде големи суми от рода на 300-350 лв за монтаж. Ако някой може да ме упъти към някой по-нормален ще съм му благодарен, че в тая криза мамата си джаса 

Re: монтаж на газов инжекцион - къде в софия на нормални цен
Колега,аз слагах моя при емо газ и така го направи,4е после 2 дни аз си играх-марку4и на дюзите хлабави и още куп цигании.Има един майстор в горна баня срещу италианскиа лицеи,казва се Жоро.Ходих за центровка преди година при него и никакъв проблем до сега.
http://www.eurogas-bg.net/
http://www.eurogas-bg.net/
И аз си монтирах газов инжекцион Бардолини при Жоро - EUROGAS в Г.Баня, държат най-ниски цени, колата ми работи перфектно, много съм доволен от работата им, вече втора година карам без никикви проблеми и съм щастлив !
Преди да ги открия съм имал доста проблеми с други сервизи за газ, дори си продадох 124-ката защото ми я разсипаха едни пишман газаджии и направо я бях намразил.
Преди да ги открия съм имал доста проблеми с други сервизи за газ, дори си продадох 124-ката защото ми я разсипаха едни пишман газаджии и направо я бях намразил.
Ами аз, започнах сам да си я слагам. Само по-одговорните неща ще ги поверя на някои газаджия. Вече съм поставил инжекторите и изпарителя. Предстои да навържа жиците, да си сглобя кабела за настройка и да вържа бутилката с газ. Може да постна и малко снимки как е станало след уйкенда. Макар, че вече и парите не са толкова кът, но все нещо ми се човърка. Пък и като не е до мен колата, ми е постоянно едно тъъжно и притеснено. 

ГИ в София
Колега, аз моя газов инжексион го сложих при едни момчета от сточна гара и съм много доволен. Всичко ми излезе 1600 лв с монтажа и труда. Аз сложих AG, Lovato излизаше малко по-скъпо, но самите майстори не ми го препоръчаха. Ако се интересуваш пиши едно лс да ти дам адреса им. Ако не им намеря визитката ще отида до тях и ще ти дам инфо до няколко дни. Смятам че няма да те одерът много, защото не са скъпчии.
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ