Време беше - 11 джипа чезнат през разрязан плет
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
Интересно... паркинга доколкото знам не е на МОСТ а е на митницата. Оградата не е телена а си е бетонна + бариера на изхода. А колите там седят със седмици не са тъкмо вкарани.. Налага ми се да ходя там поне 2 пъти в седмицата и телена ограда, която да води към пътя не съм виждал. Да не говорим, как подяволите изчезват 11 нерегистрирани коли и къде?!?! То вярно, баш оттам има накъде да избягаш и то доста варианти се сещам.. Перник, прекия път за Филиповци.. към Факултета няма куки..
Аве бая хора трябва да са в играта! А и бтв.. случайни минувачи на митницата в Суходол?!?! Я стига.. това е за тези дето пасат трева. Стане ли 9 и 30 всичко в Суходол затваря а последният автобус е около 11 часа вечерта (ако дойде).. какви хора, какви 5 лева..

Аве бая хора трябва да са в играта! А и бтв.. случайни минувачи на митницата в Суходол?!?! Я стига.. това е за тези дето пасат трева. Стане ли 9 и 30 всичко в Суходол затваря а последният автобус е около 11 часа вечерта (ако дойде).. какви хора, какви 5 лева..

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:29, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Тая новина я приемам със смесени чуства малко... Хем ми е гадно за собственика на тези возила хем ми е яко, щото са прекалено скъпи... де да знам..

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
eraziel написа:А аз си мисля, че ако са застраховани най-вероятно сами са си ги откраднали
Колите не са били застраховани, аз лично бях шокиран като видях че оставят ключовете вътре и не им пука
На мой въпрос, "защо оставяте ключовете вътре?" ми отговориха "Тоя паркинг го държат мутрите и никой не би си позволил да направи нещо

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
[Georgi] написа:Аре дано след тоя случай малко се затегнат нещата и ние да спим с една идея по-спокойно
е тва кво общо има с нас??или всяка кола която е разбивана и тнт.Даже ми е кеф че ся им е вътрешно на онея баровци на които са колите и се мислят за велики, да ги държат с ключовете и да не ги пази никои
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Evelin Cotsev написа:Аи щот е на мутрите Муахаха.

Щото тия дето са гепили 10 коли са счетоводители и зъболекари

та се плашат от мутрите
Според мен е някакъв вид "наказателна" акция...

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5