Пълно каско....или т.нар. застраховка "Спокоен сън"
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Пълно каско....или т.нар. застраховка "Спокоен сън"
Преди месец станах щастлив собственик на хубавичко BMW Е30. Дотук - добре ......за начало, като го купих реших да го набутам в платен паркинг и то при познати пък като оправя финансовата бъркотия и болестите в портфейла, да го застраховам баварчето. Живуркам в Люлин ама както знаете то Люлин си е като отделна град направо а не квартал
Въпросния охраняем паркинг - на майната си. Един месец джиткане за няколко спирки с автобус и трамвай или тахи ....Паркинга изтече, колата е пред блока. Трябва да я застраховам. Обаче къде ....поразпитах приятели и познати .....Всеки вика ....праскай в Булинс ...застраховани при тях не ги пипат много много а ако пипнат ще ти я намерят .....Да ама влезеш ли в Булинс няма излизане .....ако не платиш за следваща година или смениш застрахователя .....отлетява ти колицата за норматив. Подобно е положението и с няколко други застрахователни компаний. Помогнете при избора ...за момента съм се спрял на "Витоша".
Вие къде сте си застраховали колиците? Има ли начин да се застраховат и джантичките, щото те сигурно първи ще отлетят ....

Вие къде сте си застраховали колиците? Има ли начин да се застраховат и джантичките, щото те сигурно първи ще отлетят ....
Veche sme diskutirali tazi tema eto tuk
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ght=bulins
I vse pak moia savet e Bulins..........zastrahoval sum tam i durja kola `96-a na putia [/url]
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ght=bulins
I vse pak moia savet e Bulins..........zastrahoval sum tam i durja kola `96-a na putia [/url]
В момента, по думите на моят застраховател, е най-добре в БулИнс. Аз досега бях в Юпитер, но там имало някакви промени при ръководните кадри и позициите им в ъндърграунда не са вече толкова силни. Освен това и там вече се препълни.
Нали се сещаш, че на "автолюбителите" от подземния свят не им дреме, че застраховател ти плаща за колата. Те са страхуват да не бъдат намерени и наказани. Така, че логиката е да се застраховаш при най-силния за момента. А засега БулИнс са по-силните.
А иначе твърденията, че ако се откажеш, застрахователите ще ти вдигнат колата, мисля, че са преувеличени. Никой няма да подготвя операция за кола на стойност 5000 лв... най-много да ти счупят предното стъкло :-)
Нали се сещаш, че на "автолюбителите" от подземния свят не им дреме, че застраховател ти плаща за колата. Те са страхуват да не бъдат намерени и наказани. Така, че логиката е да се застраховаш при най-силния за момента. А засега БулИнс са по-силните.
А иначе твърденията, че ако се откажеш, застрахователите ще ти вдигнат колата, мисля, че са преувеличени. Никой няма да подготвя операция за кола на стойност 5000 лв... най-много да ти счупят предното стъкло :-)
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Моят съвет също е БУЛИНС, просто са най-добрите. Първо не ти пипат колата и второ ако ти я пипнат плащат като попове. За джантите е малко сложен въпроса, значи може да си ги застраховаш, но ти важи застаховката ако ги счупиш, но ако ти ги откраднат няма как да докажеш, че не си си ги свалил ти
Все пак моя съвет е валутно пълно каско в БУЛИНС.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- batDancho
- младши ентусиаст
-
За ВИТОША
Аз имам пълно каско във ВИТОША, преди 3-4 месеца си счупих спойлера отпред, платиха без проблем.
Другото е, че единствени те се съгласиха да ми оценят колата на 10 000 лева. Останалите - Булстрад, Алианс, Български имоти ми дадоха оценка 5-6 000 лева.
Другото е, че единствени те се съгласиха да ми оценят колата на 10 000 лева. Останалите - Булстрад, Алианс, Български имоти ми дадоха оценка 5-6 000 лева.
- TurboDizelKombi
- кандидат ентусиаст
-
Алианц са се поизхвърлили с оценката доста.
И на мен така ми оцениха кола с пазарна стойност 5000 за 2700.
Аз се доверих на Хановер Кооп тази година, а преди това бях в Юпитер.
И на мен така ми оцениха кола с пазарна стойност 5000 за 2700.
Аз се доверих на Хановер Кооп тази година, а преди това бях в Юпитер.
7 мнения
• Страница 1 от 1