Отлепи ми се тавана на БМВ
Модератор: Технически модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Е те колегите щом те викат ще помогнат с пътните, все пак не отиваш само за собствен кефВъпреки, че няма от какво да се плашат - могат и сами да си ги направят
Здрасти, аз съм вече с чисто ново таванче оригинал

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
Колеги дайте някой сайт да си поръчам плат за тавана,че тука няма а и до сега се рових в нета ма нищо не направих! 

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
знам едно магазинче на илиенци има мн готини авто платове ако искаш пиши на лс и ще ти обясня по подробно 

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
djsancho написа:знам едно магазинче на илиенци има мн готини авто платове ако искаш пиши на лс и ще ти обясня по подробно
Поръчах си вече,колегата dj_ennsy_1 ми удари едно рамо!

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Айде и аз с ново таванче!
Не е перфекция, но е в пъти по- добре от провисналия, почти разкачил се стар плат!
Плата го поръчах от:
Фирма автотекстил - София
Телефон: 02/ 979 19 24; 979 14 05
Много точни! Работят с куриери! Поръчваш и на другия ден плата е при теб! На мен ми излезе 22лв. Поръчах си 2 метра на 140см! Лепилото си го взех от практикер! Същото което колегата Зъбчо е влел! Момент на Хенкел! 13.69 лв е! Четка- 2.00 лв.
Съжелявам за лошите снимки, но са от телефон!
СПЕЦЯЛНИ благодарности на dj_ennsy_1
Пича е много точен, не отказа нито веднъж на многобройните ми въпроси да отговори!
http://picbg.net/img.php?file=07af003a58b626c3.JPG
http://picbg.net/img.php?file=212a9700bfaf195a.JPG

Плата го поръчах от:
Фирма автотекстил - София
Телефон: 02/ 979 19 24; 979 14 05
Много точни! Работят с куриери! Поръчваш и на другия ден плата е при теб! На мен ми излезе 22лв. Поръчах си 2 метра на 140см! Лепилото си го взех от практикер! Същото което колегата Зъбчо е влел! Момент на Хенкел! 13.69 лв е! Четка- 2.00 лв.
Съжелявам за лошите снимки, но са от телефон!
СПЕЦЯЛНИ благодарности на dj_ennsy_1
Пича е много точен, не отказа нито веднъж на многобройните ми въпроси да отговори!

http://picbg.net/img.php?file=07af003a58b626c3.JPG
http://picbg.net/img.php?file=212a9700bfaf195a.JPG
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
От снимките не се вижда много добре, но май си го поизпуснал отпред при сенниците малко... важното е че си се справил
Браво!

Браво!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
ЛАГ ООД
Тел: 029791405
Факс: 029791924
Уеб сайт www.autotextil.com
E-mail info@autotextil.com
Сайта не работи да знаете иначе това са координатите на фирмата за платовете.
Тел: 029791405
Факс: 029791924
Уеб сайт www.autotextil.com
E-mail info@autotextil.com
Сайта не работи да знаете иначе това са координатите на фирмата за платовете.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
тавана
току що си залепих моя таван, ся остава амо даго върна обратно в купето. Ленсо е нее чак толкова страшно. Само ако ти се занимава........
за тавана
сложих си и тавана пак, малко се поизмучих но успях. Вече знам как става, ако има желаещи да заповядат при Николай Бургас с жълта М3 

- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
Момци..
бая се е изписало по тази тема..не мога да го прочета всичкото, но това, което ми направи впечатление е "защо да давам пари за таван, кожа...и т.н., по-добре да си я вземеш със съответните екстри". Не е прав колегата според мен! Аз лично взех моята Е34 за 3900лв. със счупен преден прозорец, счупен преден фар, почти разлепен таван, салон...горе-доле ставаше, пет цилиндара(два издухани клапана)
....след една година и около 5-6 хил. лева тази кола е това, което винаги съм искал! А именно: черен кожен салон(вярно изкуствена кожа) - 900лв.; черни таван, задни колонки, задна кора, сенници - 400лв.; двигател, преден прозорец, фар, халогени(постоянно удрям предната броня
) и всички останали простотии ги пазя в тайна за цена
.......но мисълта ми беше че ...BMW е мания BMW е болест, така че ако човек иска и има желание може да постигне мечтата си и с малко пари...след време естествено. Поздрави!

...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
- joro_marinov
- Потребител
-
Чух скоро от някой за някакъв спрей който се пръска по тавана без да е свален притиска се и плата залепвал някой да знае дали наистина има такова животно 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Съмнява ме, че подобно нещо ще ти свърши работа и ще ти кажа защо! Плата е с дунапрен отдоло, с годините дунапрена е толкова изгорял че се рони! Дори и да го напръскаш/залепиш, пак ще провисне, понеже ще се отрони наново. Пробвах и аз да лепа ама не става-кара по 2 дена и айде пак. Иска си претапициране-това е.
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5