Ремонт на ПОДБИТОСТИТЕ без налагане на пребоядисване..?!?
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Ремонт на ПОДБИТОСТИТЕ без налагане на пребоядисване..?!?
Здравейте, на едната врата имам леко вдлъбнато...след като някой си е ударил вратата в моята на някой паркинг. До колкото знам има варианти за оправяне на дефекта като не се налага пребоядисване след като лакът не е наранен. Въпросът ми е къде и колко?
Някой правил ли го е досега?
Мисля,че темата е много важна за всички нас за ДА НЕ СИ ПРЕБОЯДИСВАМЕ ЦЕЛИ ДЕЛИ ДИТАИЛИ.
Някой правил ли го е досега?
Мисля,че темата е много важна за всички нас за ДА НЕ СИ ПРЕБОЯДИСВАМЕ ЦЕЛИ ДЕЛИ ДИТАИЛИ.
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
ре
Да се включа и аз в темата на колегата имам и аз една пета врата за изправяне леко е натисната ама е точно на ръбче под прозореца и е кофти място
- ако някой знае как и каде изправят ламарини да пише - и на мен не ми трябва боя
Благодаря предварително

Благодаря предварително
Намерих в София до Плиска...
ето контакти:
Фирма Кардинг
http://paintfill-carding.com/contactus_bg_bg.html
Дадоха ми го от фирмата производител на машината.
Незнам как работи... ако отидеш сподели после да знам дали да се разкарвам до София...
Производителя каза че продава продукта навън защото този метод не се прилага масово в Б-я....тук само кит и боя братче
ето контакти:
Фирма Кардинг
http://paintfill-carding.com/contactus_bg_bg.html
Дадоха ми го от фирмата производител на машината.
Незнам как работи... ако отидеш сподели после да знам дали да се разкарвам до София...
Производителя каза че продава продукта навън защото този метод не се прилага масово в Б-я....тук само кит и боя братче

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Колега, вчера минах, но без предварителна уговорка по телефона. Идеята ми беше да питам може ли да стане, какви пари и т.н. Обаче нямаше никой...
Момичето от кафето до сервиза им звъня по телефоните, но всичките 20+ човека били по адреси (т.е. ходят на място). Иначе сутрин почвали от 10. Това е което знам за момента.
Момичето от кафето до сервиза им звъня по телефоните, но всичките 20+ човека били по адреси (т.е. ходят на място). Иначе сутрин почвали от 10. Това е което знам за момента.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мога да кажа че са много добри - на Субару-то на шефа ми, цялото беше начукано от градушка - изтеглиха всички вдлъбнатини и го направиха перфектно... препоръчвам ги - работят много добре... 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Момчетата са много коректни - цена казват според щетата и изобщо не е скъпо. Субарото не го боядисваха, защото боята не беше наранена. Иначе си има и боядисване при тях.
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
6ще ги посетя и аз 4е имам следи от градушка по тавана задния и предния капак ...
тук за 600лв 6те ми я оправят но с китосване и боядисване ...
хубаво би било ако само я оправят без боядисване с изтегляне както каза мом4ето за субаруто
тук за 600лв 6те ми я оправят но с китосване и боядисване ...
хубаво би било ако само я оправят без боядисване с изтегляне както каза мом4ето за субаруто
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Сервизно обслужване на БМВ