Какво ми се случи преди няколко седмици ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Larii написа:Ех какви сте комплексари просто не е истина! Защото вие карате BMW и те са най великите !
П.С И аз се чуда какво ви се вразвам на акала! Както се казва вие сте Поплювковци!
Не виждам защо не си седиш в фиат форума не спреш да спамиш в бмв форума ?! Аз съм на мнение, че трябва да напуснеш.

Към БмвЕ46 , за нищо колега
А към Лари ли , Гари ли , к'ъв беше... няма ли кой да го банне тоя вече
Няма тема, която да погледна и ти да не си се разписал с поредните си заядливи изказвания за Нас
Е не мога да те търпя вече... сдържах се , сдържах се, не исках да те коментирам.... ама ти си ебати и наглия пич, честно....
Ти сам започна да се хвалиш к'ъв мощен Фиат караш, как се държал на пътя и лай-лайкучки... Ако не забелязваш, с колегите от форума не търпим такова заядливо отношение и мисля, че не една, а даже няколкото точки от Правилата нарушаваш, а в момента и аз да се занимавам с теб , правя СПАМ, за което се извинявам на модераторите, но гледам, че още не е баннат и се чудя защо 

А към Лари ли , Гари ли , к'ъв беше... няма ли кой да го банне тоя вече

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
uCnaHeTcA написа:Към БмвЕ46 , за нищо колега![]()
А към Лари ли , Гари ли , к'ъв беше... няма ли кой да го банне тоя вечеНяма тема, която да погледна и ти да не си се разписал с поредните си заядливи изказвания за Нас
![]()
Е не мога да те търпя вече... сдържах се , сдържах се, не исках да те коментирам.... ама ти си ебати и наглия пич, честно....
Ти сам започна да се хвалиш к'ъв мощен Фиат караш, как се държал на пътя и лай-лайкучки... Ако не забелязваш, с колегите от форума не търпим такова заядливо отношение и мисля, че не една, а даже няколкото точки от Правилата нарушаваш, а в момента и аз да се занимавам с теб , правя СПАМ, за което се извинявам на модераторите, но гледам, че още не е баннат и се чудя защо
И аз се извинявам за СПАМА, но тоя пич 1 пост няма без да се е заял с някои и да каже нещо като хората.

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: Какво ми се случи преди няколко седмици ...
Да се върна малко към основната тема
Не си ме разбрал. Ясно ми е, че скоростта увлича, и че докато милиционерите стоят партизански на сянка, такива изпълнения като твоето и на учиндолския хомосексуалист ще има.
Дразни ме обаче тоталното (не само от теб) не съобразяване с другите коли на пътя. Съществува странната убеденост, че щом караш бързо, другите участници в движението са длъжни да ти правят път. Не са. Затова и ги има тез ограничения, щото болшинството от хората искат само да стигнат от т.А до т.Б за оптимално време и без емоции.
Та това ми е идеята - като търсиш емоции, поне малко от малкос е съобразявай с другите (които карат по ЗДП
), и се постарай да предвиждаш маневрите им.
Ясно ми е че само си чешем езиците и нищо няма да се промени..

BmwE46 написа:.... А искам да ти задам 1 въпрос на теб нищо лично де виждам, че всички виждат вината в мен до голяма степен е така искам да попитам някои горе долу на моите години може и по голями дори да ми каже с колко кара на цариградско винаги с 80 ли ? ...
Не си ме разбрал. Ясно ми е, че скоростта увлича, и че докато милиционерите стоят партизански на сянка, такива изпълнения като твоето и на учиндолския хомосексуалист ще има.

Дразни ме обаче тоталното (не само от теб) не съобразяване с другите коли на пътя. Съществува странната убеденост, че щом караш бързо, другите участници в движението са длъжни да ти правят път. Не са. Затова и ги има тез ограничения, щото болшинството от хората искат само да стигнат от т.А до т.Б за оптимално време и без емоции.
Та това ми е идеята - като търсиш емоции, поне малко от малкос е съобразявай с другите (които карат по ЗДП

Ясно ми е че само си чешем езиците и нищо няма да се промени..

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: Какво ми се случи преди няколко седмици ...
BmwE46 написа:...хора внимаваите има сякакви некадърници...
Хубаво е, че поне си го признаваш, пич! Иначе поне си си взел поука, ама не мога да разбера защо всеки трябва да стигне до твоите убеждения, след като на косъм се е разминал да се размаже? Не може ли просто да го приемете като чиста монета, че в града не трябва да се кара с такава скорост, а много често и извън града. Има си магистрала - ходи там да я насъскаш колата. То е разбираемо, че ти е мерак да я тестваш, ама поне гледай да не пребиеш и някой друг барабар със себе си.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
BmwE46 написа:uCnaHeTcA написа:Към БмвЕ46 , за нищо колега![]()
А към Лари ли , Гари ли , к'ъв беше... няма ли кой да го банне тоя вечеНяма тема, която да погледна и ти да не си се разписал с поредните си заядливи изказвания за Нас
![]()
И аз се извинявам за СПАМА, но тоя пич 1 пост няма без да се е заял с някои и да каже нещо като хората.
И защо пък да съм се заяждал? Не аз карам с 190 км/ч по цариградско! Както един ти каза пишката ти няма да стане по голяма! Просто мисли като караш,че не си единствения на пътя!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Хората имаме невероятната способност и влечение да се подаваме на тъпи емоции като тая... да се захапеш с някой с висока скорост или да притискаш колата пред теб на къси-дълги, ей така не защото бързаш, без причина, не за да избиеш комплекси, не за да ти порасне пишката, просто ей така...
Незнаем защо го правим, но за момента се чувстваме длъжни и ни носи един вид удоволствие... Но чак със 190, пък и да се сърдиш на другите, че били некадърни
... Гледам пича си е взел "поука" и едва ли ще се повтори
Хубаво е, защото то веднъж става...
Чукай на дърво, колега, и се радвай че ти се е разминало този път, защото следващия ако си позволиш подобна глупост, може и да не ти се

Чукай на дърво, колега, и се радвай че ти се е разминало този път, защото следващия ако си позволиш подобна глупост, може и да не ти се

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Фиат Купе Фанатик.Пълна кошница караш ей младеж.Осъзнай се.Продавай за 6000лв. който ти ги даде де,че и толкова са и много и взимай Е36 та дори и 2,0 24V.Лично аз съм известен и в Фиат Форума защото карам само Италианки и БМВ та съм компетентен и за 2-те раси.Ама да сравниш италианска гробница с БМВ говори много за теб.Larii написа:Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
П.С А ти да не си учителка по Български че ми поправяш правописните грешки или сега излезна от часа в междочасие!
- Larii
- кандидат ентусиаст
-
E ти ми даде прекрасна насока в живота Е36 2.0 24V и какво да го права този мъртвец????? Да ми харчи 17/100 км. и да върви колкото някоя 1.6-1.8V мерси при това не ми пасва много ми е тясно отпред
Не бе сега пак не се заяждам просто не ми допада! Тясна тромава не върви харчи много,скъпи части,всеки 3 ти кара такова единственото хубаво е задното!

- Recommened
- Потребител
-
Larii написа:Бла-Бла-Бла
Ето че дойде време и за моето първо мнение. Макар да съм много по-малък от теб, знам че Fiat-а не струва пред BMW-то. Няма я онази красота и агресивност, която баварската кола притежава. Смея да твърдя, че Бимата става за всякакъв тип каране. Кеф ти дрифт (пари за гуми да имаш). Кеф ти агресивно каране. Кеф ти разходка и т.н. Стига да я поддържаш, ще ти е вярна и тя. Фият-а за какъв тип каране става?!
За агресивно каране? За дрифт? Дори и тунингована, твоята кола не ми харесва. Ти какво правиш в този форум? Нали сме комплексари? Защо тогава стоиш при нас? Разбирам да си стоеше мирно и кротко, а не да ни убеждаваш, че твоята кола е най-хубавата, най-бързата и пр.
Нищо лично!
П.С: Правиш елементарни правописни и пунктоационни грешки!
П.С2: Ти какъв тип отношение очакваш при изтъкването на Различна марка от BMW автомобили?!
Да би мирно седяло, не би чудо видяло!
----------------------------------------------------------------------------------------
Оntopic: Не е било редно да караш толкова бързо. Можело е да се случи най-лошото, но най-важното е че си си взел поука и надявам се няма да го направиш отново.

Момче, 13 год!
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Larii написа:Ама да не се обидихте ! Сега какво гоните ли ме!
абе момченце,ще ме умориш от смех.....с тва купенце
че те гоним,стигнем и разминем с ролковите кънки на племеницата

- ruseva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всички да се усмихват :)
- Мечтае да кара: самолет
Larii написа:И как ще ми се обарне 16V-то?
П.С Много интересно защо аз да не се обаждам? Адали е циганско ферари фиата не знам но тука ма сигорно 10 коли кото могат да и стапат на вървежа на мойта!![]()
..момко те да бяха само 10
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Recommened написа:Larii написа:Бла-Бла-Бла
Ето че дойде време и за моето първо мнение. Макар да съм много по-малък от теб, знам че Fiat-а не струва пред BMW-то. Няма я онази красота и агресивност, която баварската кола притежава. Смея да твърдя, че Бимата става за всякакъв тип каране. Кеф ти дрифт (пари за гуми да имаш). Кеф ти агресивно каране. Кеф ти разходка и т.н. Стига да я поддържаш, ще ти е вярна и тя. Фият-а за какъв тип каране става?!
За агресивно каране? За дрифт? Дори и тунингована, твоята кола не ми харесва. Ти какво правиш в този форум? Нали сме комплексари? Защо тогава стоиш при нас? Разбирам да си стоеше мирно и кротко, а не да ни убеждаваш, че твоята кола е най-хубавата, най-бързата и пр.
Нищо лично!
П.С: Правиш елементарни правописни и пунктоационни грешки!
П.С2: Ти какъв тип отношение очакваш при изтъкването на Различна марка от BMW автомобили?!
Да би мирно седяло, не би чудо видяло!
----------------------------------------------------------------------------------------
Оntopic: Не е било редно да караш толкова бързо. Можело е да се случи най-лошото, но най-важното е че си си взел поука и надявам се няма да го направиш отново.Слави го остави. Той поне ще се размине безнаказано,ако нещо стане... Нали е известен...
Момче, 13 год!
Силен старт...

А относно колегата с Фиата - стига го хранили - че е бърз спор няма, останалото той мисля и сам го знае...

60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4