Проблем с лампичка на накладките

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Проблем с лампичка на накладките

Мнение от mr.co0p3r » 08 Апр 2009, 11:15

Колеги,запаля ли колата,веднага ми светва червената лампа на накладките...ходих диагностики,ляво дясно,всичко е 6ца...имате ли идея за кво стаа въпрост.Мерси !

П.П. Админе,темата не е малоумна !!!! :!: :!:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Апр 2009, 11:16

Напротив, МАЛОУМНА Е!

Толкова много е написано по въпроса с "лампичката на накладките", че не знам... а пък това, че си ходил по сервизи и всичко е ОК, ма лампата свети... кво да ти кажа - еб@си сервизите, дето ходиш :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от /////M » 08 Апр 2009, 11:22

Mollov написа:Напротив, МАЛОУМНА Е!

Толкова много е написано по въпроса с "лампичката на накладките", че не знам... а пък това, че си ходил по сервизи и всичко е ОК, ма лампата свети... кво да ти кажа - еб@си сервизите, дето ходиш :!:

Много е прав човека.... Вероятно е датчик на наклатките който струва 15 лева. Не ядосвай хората :winky: :winky: :winky: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 08 Апр 2009, 11:32

Датчик

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Мнение от mr.co0p3r » 08 Апр 2009, 11:33

ебати...писна ми...хората си изчатиха света за ред глупости (да не цитирам) и нищо не и казаха (да не говорим ,че не си ги заключил) а на мен за сичко малоумно...ае поне да е без обидите...кажи по човешки.....а колкото до тоя мазник дет вика ,че си прав -НЕ СА ТЕ ПОПИТАЛИ ! ае заключвай МАЛОУМНАТА МИ ТЕМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 08 Апр 2009, 11:42

mr.co0p3r написа:ебати...писна ми...хората си изчатиха света за ред глупости (да не цитирам) и нищо не и казаха (да не говорим ,че не си ги заключил) а на мен за сичко малоумно...ае поне да е без обидите...кажи по човешки.....а колкото до тоя мазник дет вика ,че си прав -НЕ СА ТЕ ПОПИТАЛИ ! ае заключвай МАЛОУМНАТА МИ ТЕМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кво се пенявиш немога да разбера :shock:
Да не е прав разбирам, ма е прав.
И не само ще я заключа, а и ти правя забележка, дръж се прилично , защото никой не ти е длъжен с нищо ;)
Спазвай добрия тон и правилата на форума :!: :!: :!:
Изображение

Назад към E36