Проблем с лампичка на накладките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с лампичка на накладките
Колеги,запаля ли колата,веднага ми светва червената лампа на накладките...ходих диагностики,ляво дясно,всичко е 6ца...имате ли идея за кво стаа въпрост.Мерси !
П.П. Админе,темата не е малоумна !!!!

П.П. Админе,темата не е малоумна !!!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Напротив, МАЛОУМНА Е!
Толкова много е написано по въпроса с "лампичката на накладките", че не знам... а пък това, че си ходил по сервизи и всичко е ОК, ма лампата свети... кво да ти кажа - еб@си сервизите, дето ходиш
Толкова много е написано по въпроса с "лампичката на накладките", че не знам... а пък това, че си ходил по сервизи и всичко е ОК, ма лампата свети... кво да ти кажа - еб@си сервизите, дето ходиш

Mollov написа:Напротив, МАЛОУМНА Е!
Много е прав човека.... Вероятно е датчик на наклатките който струва 15 лева. Не ядосвай хората

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
ебати...писна ми...хората си изчатиха света за ред глупости (да не цитирам) и нищо не и казаха (да не говорим ,че не си ги заключил) а на мен за сичко малоумно...ае поне да е без обидите...кажи по човешки.....а колкото до тоя мазник дет вика ,че си прав -НЕ СА ТЕ ПОПИТАЛИ ! ае заключвай МАЛОУМНАТА МИ ТЕМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
mr.co0p3r написа:ебати...писна ми...хората си изчатиха света за ред глупости (да не цитирам) и нищо не и казаха (да не говорим ,че не си ги заключил) а на мен за сичко малоумно...ае поне да е без обидите...кажи по човешки.....а колкото до тоя мазник дет вика ,че си прав -НЕ СА ТЕ ПОПИТАЛИ ! ае заключвай МАЛОУМНАТА МИ ТЕМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кво се пенявиш немога да разбера

Да не е прав разбирам, ма е прав.
И не само ще я заключа, а и ти правя забележка, дръж се прилично , защото никой не ти е длъжен с нищо

Спазвай добрия тон и правилата на форума

6 мнения
• Страница 1 от 1