Чип тунинг на е36 316и-възможно ли е и колко ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Чип тунинг на е36 316и-възможно ли е и колко ?!
Колеги,аз съм на 17 (почти 18) и преди месец ми купиха е36 316и (100 коня),но днес някъф ми каза,че не може дори да върти гуми на асфалт ?! Вярно ли е и по тази причина искам да си сложа чип тунинг за увеличение конските сили.Въпроса ми е вярно ли е това за въртенето и дали е възможно да си чипосам колата и колко пари струва.Мерси колеги.Винаги помагате !

Здравейте,
колега радвам се за теб и за колата ти, но защо не опиташ малко да прочетеш из форума. Сигурен съм че ще ти се изяснят повечето неща. Освен раздела на е36 погледни раздел Тунинг, също хвърли един поглед на раздел продава. Горе в дясно се намира линк за търсене. Прочети малко и тогава задавай по конкретни въпроси, помисли си защо заключват другите ти теми!
Поздрави и успех
колега радвам се за теб и за колата ти, но защо не опиташ малко да прочетеш из форума. Сигурен съм че ще ти се изяснят повечето неща. Освен раздела на е36 погледни раздел Тунинг, също хвърли един поглед на раздел продава. Горе в дясно се намира линк за търсене. Прочети малко и тогава задавай по конкретни въпроси, помисли си защо заключват другите ти теми!
Поздрави и успех
заключени теми
колега,имам само 1 заключена тема ,и то защото колегите мн се разписаха и се разприказвахме и за това,др нямам...
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Обръщай се към Лъчо за такива въпроси.Скоро ще ми чипне колата-той е човека 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Колега , всичко може да разбереш е като прегледаш други обсъждани теми за чип. 316i , която е 102 к.с .. с чип тунинг няма да получиш много! Стоково 316i е 75 KW (102 к.с. при 5500 1/мин.) С чипа ти ще получиш 82 KW (112 к.с. при 5500 1/мин.) сметни дали си заслужава да чипваш тази кола , а да си я караш спокойно. Това за бърнаута защо те притеснява ти излизаш на улицата да въртиш ли незнам . Но просто изкарай си книжката , карай си колага.Живот и здраве по-натам си вземи друга и тогава пак обмисли варианта. За почти 300 лева да правиш тези изпълнения ... ти си знаеш. 

Колега незнам дали няма мн разлика но с мойта 316-ка късам 318-ки! И на старт и на дълго с помоща на чип-а. Преди пак бягаше доста но не както сега преди забиваше рязко като я настъпя и после тръгваше но пак го нямаше тва ускорение сега цепиCheFs написа:Колега , всичко може да разбереш е като прегледаш други обсъждани теми за чип. 316i , която е 102 к.с .. с чип тунинг няма да получиш много! Стоково 316i е 75 KW (102 к.с. при 5500 1/мин.) С чипа ти ще получиш 82 KW (112 к.с. при 5500 1/мин.) сметни дали си заслужава да чипваш тази кола , а да си я караш спокойно. Това за бърнаута защо те притеснява ти излизаш на улицата да въртиш ли незнам . Но просто изкарай си книжката , карай си колага.Живот и здраве по-натам си вземи друга и тогава пак обмисли варианта. За почти 300 лева да правиш тези изпълнения ... ти си знаеш.

Re: Чип тунинг на е36 316и-възможно ли е и колко ?!
mr.co0p3r написа:Колеги,аз съм на 17 (почти 18) и преди месец ми купиха е36 316и (100 коня),но днес някъф ми каза,че не може дори да върти гуми на асфалт ?! Вярно ли е и по тази причина искам да си сложа чип тунинг за увеличение конските сили.Въпроса ми е вярно ли е това за въртенето и дали е възможно да си чипосам колата и колко пари струва.Мерси колеги.Винаги помагате !![]()
![]()
заради такива като тебе трябва и през деня да забранят на младите шофьори да карат без придружител ................ пич ти още 18г. нямаш както ти казваш (..... не те знам дали си карал нещо преди това), нямаш "официален стаж" и излизаш с един "документ" на пътя гуми да въртиш ............. направо си потенциален самоубиец, ама и убиец също щото не си сам на пътя .................. отначало си мислех че забраната младите шофьори да карат без придружител през нощта е малко пресилена, ама така като гледам малко е това, трябва още да се затегне процедурата по издаване на книжки, и още по-строги санкции да се налагат на "младите състезатели" ...... айде успех с чипосването и като излизаш да въртиш гуми не забравяй, че пътя не е състезателна пистта!!!!
П.П. Добре все пак че са ти купили 316, а не 328!!!
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Re: Чип тунинг на е36 316и-възможно ли е и колко ?!
Denev написа:mr.co0p3r написа:Колеги,аз съм на 17 (почти 18) и преди месец ми купиха е36 316и (100 коня),но днес някъф ми каза,че не може дори да върти гуми на асфалт ?! Вярно ли е и по тази причина искам да си сложа чип тунинг за увеличение конските сили.Въпроса ми е вярно ли е това за въртенето и дали е възможно да си чипосам колата и колко пари струва.Мерси колеги.Винаги помагате !![]()
![]()
заради такива като тебе трябва и през деня да забранят на младите шофьори да карат без придружител ................ пич ти още 18г. нямаш както ти казваш (..... не те знам дали си карал нещо преди това), нямаш "официален стаж" и излизаш с един "документ" на пътя гуми да въртиш ............. направо си потенциален самоубиец, ама и убиец също щото не си сам на пътя .................. отначало си мислех че забраната младите шофьори да карат без придружител през нощта е малко пресилена, ама така като гледам малко е това, трябва още да се затегне процедурата по издаване на книжки, и още по-строги санкции да се налагат на "младите състезатели" ...... айде успех с чипосването и като излизаш да въртиш гуми не забравяй, че пътя не е състезателна пистта!!!!
П.П. Добре все пак че са ти купили 316, а не 328!!!
има разлика от човек до човек. и аз съм на 18 години . и все още нямам 1 година стаж. И при мене колата ми е необходимост . Поради причината че работата ми е свързана с това . А това че по някое време се забавлявам с колата е друг въпрос но в рамките на допустимото. От 1 страна погледнато тоя закон е много добър . но от друг дори няма смисъл. Особено това да не се карат мошни коли . то какво беше до 1.6 . ми хуу ама BMW 1.6 101 HP , ама некоя х"Онда" 1.6 незнам си къв Vitec 125 HP че някои са и отгоре .
Lurking in the shadows
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
айде сега да него храним момчето, хубаво е пита, всички сме тръгнали от млади шофери, никой не се е родил научен
колега заповядай някой вторник на ОМВ в Дружба към 21-22 часа на по питие и ще ти отговоря максимално компетентно на всички въпроси които те мъчат, относно марката и автомобилния спорт по улиците за да избегнеш научаването на някои неща по трудния и неприятен начин
Пиши на ЛС ако решиш

колега заповядай някой вторник на ОМВ в Дружба към 21-22 часа на по питие и ще ти отговоря максимално компетентно на всички въпроси които те мъчат, относно марката и автомобилния спорт по улиците за да избегнеш научаването на някои неща по трудния и неприятен начин
Пиши на ЛС ако решиш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Може да й се направи чип тунинг, да... как - Ползвай търсачката и намери правилните хора... за останалото - те хората са ти го казали по-горе 

15 мнения
• Страница 1 от 1