Тампони носач Febi / Boge ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Тампони носач Febi / Boge ???
Поръчвам си аз в магазина тампони за носачите на Е36 ( 318i ). Марката която избрах е Febi и пристигат на следващия ден в кутийка неразпечатани - комплект с лепенка и знак, абе НОВОто си е ново ?
И отварям аз , а вътре два тампона BOGE
ВЪПРОСА ми е на някого да му се е случвало такова нещо ???
П.С. кутийката беше нова с воден знак, няма как някой да е отварял и да е сложил други.
Беше си кутийка Febi, а вътре тампони BOGE ????
И отварям аз , а вътре два тампона BOGE

ВЪПРОСА ми е на някого да му се е случвало такова нещо ???
П.С. кутийката беше нова с воден знак, няма как някой да е отварял и да е сложил други.
Беше си кутийка Febi, а вътре тампони BOGE ????
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
марката си е ОК
не ми се е случвало на мен лично, но само знам че за нашите прекрасни пътни условия препоръчват по твърди тампони. опредлено марковите не са такива (освен ако не са някакви М Power-ски ). Има най- обикновенни например по 10 - 15 лв. които може да ти издъжат повече от един лемфьордер дори. Ние не караме по пътища!! А по някакви остатъци от пътна настилка.. Все пак мнението е и на маистори. Звучи ми логично
не ми се е случвало на мен лично, но само знам че за нашите прекрасни пътни условия препоръчват по твърди тампони. опредлено марковите не са такива (освен ако не са някакви М Power-ски ). Има най- обикновенни например по 10 - 15 лв. които може да ти издъжат повече от един лемфьордер дори. Ние не караме по пътища!! А по някакви остатъци от пътна настилка.. Все пак мнението е и на маистори. Звучи ми логично
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега това изобщо не трябва да те изненадва. На мен ми се е случвало да купувам тампони Лемфьордер а вътре да са Кортеко , също съединител Лук със феродов диск Валео. Просто това дето купуваме и си мислим , че уж е някаква марка всъщност е правено някъде в европа (примерно) и е пакетирано на друго място пак в Европа ....
та от там идват тези разлики ..... , а за качество няма да говоря , щото всички знаем колко е качествено. Ако искаш да си сигурен (горе , долу ) в качеството , поръчваш само от дарукар (или другите там - Вари, Камори и т.н.). Така , че слагай си тампоните дето в случая са уж Боге и си свиркай , до къде изкарат , до там ....

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Аз пък си купих паразитни ролки Febi Billstein и като ги отворих установих, че и 3-те са INA.Некой ден ще се побъркам...
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
В много случаи Febi Billstein е просто опаковчик
за това не се изненадвайте, когато попаднете на нещо подобно 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е да де, ама по принцип БОГЕ са хубави тампони, а ИНА са доста качествени ролки, така че това да ви е проблема... лошото е ако са мейд ин търкий 

Всички резервни части, които се продават тука са произведени за източна Европа и съответно качеството им не е същото като тези предназначени за "белите страни", не е едно и също дали ще купиш амортисъори Боге и някакви други от тука или от Германия например! Така като давате пари за маркови части имайте едно наум, че все пак са произведени за Балканския регион!!!
1
МЕРСИ ЗА ОТГОВОРИТЕ,
ама това не е работа да искаш да си правиш колата и да си я подържаш както си му е реда , а да няма как ? Аз например се грижа много за колата и каквото усетя , че е тръгнало веднага СМЕНЯМ.
Искам поне като давам пари да е наистина за КАЧЕСТВО.
Колкото за частите мога да кажа: Като бях в Германия с БМВ-то ми се наложи да си сменя ЛАГЕР на Главината, от тогава не е мръднал 2 години, а тук в България вече два сменям и то уж от "марковите".
Извод: Бг сме още много много назад от Европа !!!
ама това не е работа да искаш да си правиш колата и да си я подържаш както си му е реда , а да няма как ? Аз например се грижа много за колата и каквото усетя , че е тръгнало веднага СМЕНЯМ.
Искам поне като давам пари да е наистина за КАЧЕСТВО.
Колкото за частите мога да кажа: Като бях в Германия с БМВ-то ми се наложи да си сменя ЛАГЕР на Главината, от тогава не е мръднал 2 години, а тук в България вече два сменям и то уж от "марковите".
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Па , то това е ясно колега , всички го знаеме ....
9 мнения
• Страница 1 от 1