Колеги търся каде отива 1 кабелче
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги търся каде отива 1 кабелче
Значи проблема ми е следния понеже колата ми е с удар отпрет и (предницата са е смачкала) немога да намеря каде е тоя кабел стои в долния десен ъгъл на снимката става въпрос за пал4ето (аз палчето го имам на старата греди4ка ма само него нема никви кабели)което като са затваря и отваря капака то го отчита на алармата явно е свурзано с централното и алармата и ся като го нема ми от4ита сеедно имам отворена врата и не са заключва колата молбата ми е ако може да ми покажете каде му отива кабела на тва пал4е с снимка или неква схема да мое го оправа ше сам мн благодарен

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
знячи според мене ом ти отчита че имаш отворена врата не е кам централнотот ами кам модула дето ти контролира има ли отворена част от колата врати капаци и така трябва да видиш каде отиват применро тези ключета дето са ти на вратите сащо и на багажника и там го бодваш и това то чвно ти е прекаснало и виси нчкаде трябва да има контакт с масата(купето) и няма да ти отчита че няма враска така действа
- PNR
- младши ентусиаст
-
добре разгледай в снопа с кабелите някой кабелче дали не виси така някаде опред около фаровете насам натам ако ти е оригинална аларма би трябвало и кабелчето да си варви в целия сноп не отделно нали така ???
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
колега пиши ми на лс ако искаш мога да ти дам телефона на един алармаджия, супер качествено, бързо и евтино работи момчето..за 5 мин. ще ти оправи проблема
- PNR
- младши ентусиаст
-
v_p_m написа:гледам точно тва има само 1 тъпо сиво ма ако е то ко треа го прааа ..
до одеве си играх сложих ноф говорител на алармата 4е стария бе на сол и тамън сжърна и са търколи надолу и сиг са се допрели 1 в др кабелите му и ся ни свири ни централно има ...
точно така закачаш го отдоло на ключето а то дриго не му трябва защотот си прави маса с купето демек като ключето е отворено (капака е вдигнат това кабелче трябва да се опира все едно в масата на коалата има верига и отчита че има отворена врата
след като ключето се натисне надоло (капака се затвори ) се раделят и няма верига врата е затворене така действа копчето
11 мнения
• Страница 1 от 1