Странни проблеми - бушони?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Странни проблеми - бушони?
Става дума за Е36 на един познат. Преди седмица, две му загасна алармата и повече не тръгна, малко след това и халогените, а сега сутрин, когато е по-студено прозорците му се отварят чак като позагрее колата. Може ли да има някаква защита освен онази с копчето. Някой има ли идея къде можем да намерим схема с номерацията на бушоните кой номер за какво се използва, защото написаната на капака е на италиански... И въобще някакви идеи, какво може да е и как да се фиксира. Колата седи навън. Предварителни благодарности 

човек се учи докато е жив...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
fortune написа:Никой ли няма идея? Да знаете поне откъде мога да намеря схема с това кой бушон за какво е? Някой би ли могъл да снима капака на кутията си, където е обяснено!?!? Благодаря.
Давай го на италиански, ще ти го преведа (поне ще се опитам, щото всичко свързано със свалката на една мадама го знам на италиано, ама технически....

Майтапче, давай го!!!

Има голяма вероятност да няма изгорели бушони или релета и въпреки това проблема да си седи. Като съвет, който мога да дам е да намерите алармаджия, да го заведете на мястото или да закарате колата, а това най-добре е да стане там където си е слагал 4овека алармата (разбира се ако той си я е слагал), защото според мен е дала фира нещо алармата и става патакламата. Ако не я е слагал той, просто проу4ете каква е марката на алармата и се поинтересувайте къде поддържат такива. Искам да ви кажа, 4е по4ти вси4ки алармаджий разбират от токове по колите и ако има нещо, което да не е от алармата, може би биха разбрали, но аз си мисля, 4е е от там. Надявам се да съм бил макар и малко полезен. Успех.
6 мнения
• Страница 1 от 1