ВНИМАНИЕ : Откраднати М-огледала
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
ВНИМАНИЕ : Откраднати М-огледала
Колеги вчера ми свиха М-огледалата ! Открадната е само горната част без частта която се захваща за колата и кабела е отрязан ! Буксата си е при мен ! Боядисани преди месец в СИН МЕТАЛИК (MAURITIUSBLAU METALLIC (287) )
Моля при някво инфо колеги пишете !
I'm slowly drifting

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ехее и оголедала ли почнаха да крадат тия боклуци..... много кофти колега.
От тия глупости в БГ и на колата си не може да си се радва човек както трябва.. много тъпо.. с такова желание правим всичко и накрая ..
От тия глупости в БГ и на колата си не може да си се радва човек както трябва.. много тъпо.. с такова желание правим всичко и накрая ..
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Re: ВНИМАНИЕ : Откраднати М-огледала
DirtySouth написа:Колеги вчера ми свиха М-огледалата ! Открадната е само горната част без частта която се захваща за колата и кабела е отрязан ! Буксата си е при мен ! Боядисани преди месец в СИН МЕТАЛИК (MAURITIUSBLAU METALLIC (287) )
дано са прите дето изкара тоя нещастник лвкарства за майка си да купува боклуци мрасни (искаше ми се да напиша свещи но прекалено тежко наказание ще е ...)
мрасни боклуци сигурно до няклоко дни в новитите ще се почви пак наркоман почина от сврах доза или нещо подобно
Какда си направиш колата хубава как да я потдаржаш като винаги ще има добри граждани който или ще ти свалят халогените или лайсните или някоя добавка или огледалата няма дасе учудя ако някой ден се напише че на някой са му драпнали примерно капак или нещо подобно мамицата им

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Само да спомена събирам м-паркет от година вече скоро чукнах леко колата и я вкарах в сервиз та направо и паркета сложиха колата я взех във вторник доста и се порадвах .... нямаше и седмица !
Най-дебелите ама най-дебелите свещи им пожелавам бавно да гаснат като тех
Най-дебелите ама най-дебелите свещи им пожелавам бавно да гаснат като тех
I'm slowly drifting

- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Мен пък един шофьор ми сгъна калника на паркинга... Аз да си го бях прецакал, нямаше толкова да ме е яд. То не беха таксиметраджий, то не беха разни такива майстори - тая кола на паркинзите я направиха на манерка. Аз не знам как им дават книжки...не 18, а 30 трябва да е минималната възраст за книжка, и завършено средно с над 4. Както и психо и тест за наркотици поне два пъти в годината.
Съжалявам за огледалата ти колега, дано на никой не се случват такива работи. Пожелавам ти само хубави неща...това да са ти най-големите ядове в живота с тия огледала. Че тръгне ли да се нервира човек в тая държава - трябва да се хвърли от някъде...други опции няма - пълно е с малоумници.
Съжалявам за огледалата ти колега, дано на никой не се случват такива работи. Пожелавам ти само хубави неща...това да са ти най-големите ядове в живота с тия огледала. Че тръгне ли да се нервира човек в тая държава - трябва да се хвърли от някъде...други опции няма - пълно е с малоумници.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ебаси ти стана донор бе ...спирай на паркинг вече ..
Свещи да си купут даже не е наказание....трябва нещо още по сорово з
за наркоманските изчадия
Свещи да си купут даже не е наказание....трябва нещо още по сорово з
за наркоманските изчадия

Много кофти за теб колега...на щоковите огледала поне свалят само стъклата при теб цялото огледало свалили парцалите....и в Плевен много ги оперират лайсни,огледала,емблеми...това ако хвана някой,товара до в багажника,карам го в конюшната и го затварям в един бокс само на вода и хляб..и всеки ден,ще викам по 10 човека изгоряли от такива балъци като него да го бият и ебат...само да лепна някой....
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Мен преди два дни ми свалиха стоковите огледала. Оставили са ми само адапторите, счупени и неизполваеми. Кризата удари и за жалост все по-често ще ставаме свидетели на дребна улична престъпност.
- ceco_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `99 318i E36 Touring
- Мечтае да кара: M5 Touring
На мен само стъклата от М-ковите ми свалиха. Видях се в приключение и се принидух да си купя обикновени поне да ги мисля ... ужас
Аз бях писал и в една друга тема , че вече всичко се краде не се учидвайте. В Холандия на приятел му разбиха Пежото , а на мен в Германия ми отхраднага стъклата на огледалата , така че навсякъде е така , в Булгаристан в по-големи количества. Затова аз пари за платен паркинг откакто ми крадоха по колите, дажи и цялата я дигнаха преди 2 години - НЕ ПЕСТЯ !!! Даже на новото апартаментче и гараж си взех . Няма оправия 

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
PNR написа:DirtySouth написа:Колеги вчера ми свиха М-огледалата ! Открадната е само горната част без частта която се захваща за колата и кабела е отрязан ! Буксата си е при мен ! Боядисани преди месец в СИН МЕТАЛИК (MAURITIUSBLAU METALLIC (287) )
дано са прите дето изкара тоя нещастник лвкарства за майка си да купува боклуци мрасни (искаше ми се да напиша свещи но прекалено тежко наказание ще е ...)
мрасни боклуци сигурно до няклоко дни в новитите ще се почви пак наркоман почина от сврах доза или нещо подобно
Какда си направиш колата хубава как да я потдаржаш като винаги ще има добри граждани който или ще ти свалят халогените или лайсните или някоя добавка или огледалата няма дасе учудя ако някой ден се напише че на някой са му драпнали примерно капак или нещо подобно мамицата им![]()
![]()
![]()
Най жалкото е ,че не ги крадът наркоманите ,ми предимно хора имайки нещо общо с марката или имайки е36...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , много съжалявам ..... всички знаеме какво е да си кичиш количката и колко боли като стане нещо с нея ( я кражба , я удар ,недай боже)..... Но както един колега каза по-горе , хубавата кола , трябва да е или в гараж , или в платен паркинг..... знам , че вероятно на някои ще им прозвучи банално , но е факт ...... Вярно , че не всеки има възможност за гараж ,но пък си мисля , че всеки може да си позволи да плаща за паркинг (щом кара БМВ) лично на мен ми излиза по 1 лв на ден (за 30 дена). Мисля ,че тоя 1 лв не е много на ден за да сте спокойни .... Извинявам се за офф-топика.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
EcLipSeR написа:PNR написа:DirtySouth написа:Колеги вчера ми свиха М-огледалата ! Открадната е само горната част без частта която се захваща за колата и кабела е отрязан ! Буксата си е при мен ! Боядисани преди месец в СИН МЕТАЛИК (MAURITIUSBLAU METALLIC (287) )
Какда си направиш колата хубава как да я потдаржаш като винаги ще има добри граждани който или ще ти свалят халогените или лайсните или някоя добавка или огледалата няма дасе учудя ако някой ден се напише че на някой са му драпнали примерно капак или нещо подобно мамицата им![]()
![]()
![]()
Най жалкото е ,че не ги крадът наркоманите ,ми предимно хора имайки нещо общо с марката или имайки е36...
много си прав

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3