фарове

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 120i
Мечтае да кара: M POWER

фарове

Мнение от WaCkY » 06 Апр 2009, 23:31

колеги значи фаровете ми са BOSCH и са изгорели мега грозно на дългите искам да попитам това може ли да се оправи или трябват нови фарове?а как да разбера дали са ми с лупи или не и какво е значението оте тези лупи? :help: :roll: :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Re: фарове

Мнение от PNR » 06 Апр 2009, 23:35

WaCkY написа:колеги значи фаровете ми са BOSCH и са изгорели мега грозно на дългите искам да попитам това може ли да се оправи или трябват нови фарове?а как да разбера дали са ми с лупи или не и какво е значението оте тези лупи? :help: :roll: :idea:

имаш два три варианта единия е от някой колега да вземеш нови стакал има доста из форума ще се уредиш
другия е да ги махнеш и да караш без тях вижда се екстра фара изглежда добре и осветеноста на патя е малко по силна малко е кофти разпраскването щотот все пак те имат някви насочващи черти по тях
PNR@abv.bg
София
0888779546

Аватар

Мнение от mariqn_m » 06 Апр 2009, 23:57

Не се занимавайр ако имаш парички си купи направо едни Sonar-и и си гледай кефа :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 07 Апр 2009, 0:07

При мен е същата цигания .Търся само стъкла но да знаеш че стават само от фарове без лупа .ако сложиш от фар с лупа се губи тотално ефекта е разпръскване на светлинния поток.А БЕЗ СЪКЛА НЕ КАРАЙ ЧЕ ШЕ ТЕ СЪРБИ ДУПЕТО НОЩЕМ ПРИ РАЗМИНАВАНЕ. :mhihi: :evil: ДОБЪР ВАРИАНТ Е ДА СИ НАМЕРИМЕ МАЙ ДРУГИ ФАРОВЕ В ЛУПА И СТЪКЛЕНИ ЛЕЩИ !!!А тия на некой мераклия от форума да експериментира .ДЕПО са добри фарове и на добра цена .Ако пък има кой да ти донесе от турция си много напред.
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 120i
Мечтае да кара: M POWER

Мнение от WaCkY » 07 Апр 2009, 0:29

а тези които са с лупа изгарят ли и те така? :help: :|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 tds

фарове

Мнение от hristo_t » 07 Апр 2009, 16:57

Здравейте! При мен пък здраво ми са пожълтели късите,, и скоро видях че дори и стъклата (вътрешните),,са леко пукнати. Казаха ми че е от по силни крушки,,а аз използвам 55 ватови ,,каквито ги дават и по книжката!!!
htt

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 07 Апр 2009, 17:09

Kви са тия глупости дето пишете в тази тема?
WaCkY,
1. Фаровете Sonar са нещо невероятно, ако ще даваш пари за китайско Зръчно, по-добре си купи едни Депо с лупи.
2. Как да разбереш дали са с лупи? Поглеждаш фара и или има лупа, или няма на късите. Виж в галерията ми, виждат се лупите на едната снимка. Има и снимка с предните, които бяха без лупи.
3. Aко са ти здрави фаровете, купи някакви вътрешни стъкла от форума. На мен ми отне <1 седмица да намеря перфектни стъкла. После си разглобяваш фаровете, сменяш стъклата и си свиркаш доволно. Дори ще измиеш мръсотията от рефлекторите.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Апр 2009, 17:32

Първо за фаровете е писано 1000 пъти.
Второ стъкла за късите на рефлекторен фар НЕ се намират, просто защото или са изгорели като въпросните или са от фарове с лупа :idea: ;)
Демек или други фарове втора ръка, или нови с лупи , или лупи в твоя.
Изображение

Назад към E36