Нови резачки за полицията

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2005, 10:37

Изображение
Нема лабаво

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2005, 10:39

Кво е това, дето е под решетката?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от chefito » 04 Мар 2005, 12:29

мотор от голф 3 - 75 коня:
http://mobile.de/SIDE.fe9OXa4JhnFk0k6Ql ... 156699011&[/img]

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 04 Мар 2005, 19:37

chefito написа:мотор от голф 3 - 75 коня:

Не е ли голям този мотор за Трабантче? Знам, че успешно се вгражда от Поло и или от Голф 1, толкова позволява коша. Но от Голф 2 вече идва много като обем и тежест. А и окачването, и то се променя. Имах Трабант. Само това не направих, да му сменя мотора. :D

В същност, за маневреност, Трабса е уникален. А това, че е от лека материя купето го прави бързак, ако има повечко коне под капака. Последните от серията са наистина четиритактови с долни скорости. Има два в София. Снежно бели. Мисля, че си заслужават да се гледат от манияци. :)
Да караш Peugeot е страст!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Мар 2005, 14:12

Има и един син с пернишка региктрация. Той е с двигател, ск. кутия и цялостно окачване от Фиат Уно турбо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 06 Мар 2005, 16:27

Един от известните майстори на Трабант в София направи своя нещо като 4 в 1. Предполагам, че мнозина са го виждали, лилав на цвят, с ролбари, стъпенки като на Оф Роуд джип :D халогени на тавана, пикап отзад :mhihi: и отстрани пише "Произведено от Българи". Двигателя е от VW Поло, окачването е от Голф 1.

А това го намерих случайно в опит да открия снимка на гореописаното возило. Автомобилна хроника: ;)

" Вчера по обяд патрул на КАТ, дежурящ по магистрала Тракия, наблюдавал "Трабант" със софийска регистрация, в момент, когато преследвайки червено "Порше" изпреварил друг култов немски автомобил - "Мерцедес 300 Е". Трабантът летял носейки се с надут клаксон, с което най-вероятно искал от поршето да му освободи скоростното платно.
Предвид безпаметно високата скорост на групата автомобили (>200 km/h), полицаите се отказали от преследване. Любопитството обаче надделяло и любопитни служители от КАТ извършили кратки, но много ефективни издирвателни действия и собственикът на поршето бил открит.
След кратък разпит се изяснило , че състрадателният шофьор е решил да помогне на свой колега пишман-шофьор, чийто "Трабант" се повредил по пътя към Столицата. Именно поради тази причина собственикът на трабанта се разминал със глобата за превишена скорост, но от КАТ предупреждават, че шофьорите на тези коли много трябва да внимават какви ги вършат по пътищата на страната.
От пресцентъра на МВнР отрекоха да става въпрос за трабанта на министъра на външните работи, Соломон Паси. Приветливо-усмихната служителка ни увери, че Паси-трабантът е изправен и лъснат в гаража на министерството." :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 07 Мар 2005, 8:54

Само ще те допълня, че шасито е от Голф-кънтри.
Вижте
http://www.fa-urland.de/Trabant-Umbau/B ... rames.html
185 к.с.
Но комент!

Потребител
Аватар

Мнение от DragoCL » 08 Мар 2005, 11:45

тозно за този трабант щях да пиша
гледах го преди време в едно немско списание
заглавието беше от сорта на "В трабант с 220+ ..."
185к.с. ама без азота... :)
на една от снимките се вижда азота между предните седалки...

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: хммм

Мнение от Vasilen » 08 Мар 2005, 12:54

bonbonev написа:...по аутобана си караш баварката или мерцедеса, поршето - все мощни и бързи коли...и 150-160...и неква трабанка те настига...

Трабант не, но друго да ....
Преди 10-ина години бях си купил в Германия АУДИ 100 купе 43 за запознатите 8)
За първи път реших да вдигна 200 с него , настъпих го по аутобана, но едва приближил 200-те зад мен ми присветнаха фарове, дръпнах се вдясно и ме изпревари Фолксваген костенурка :shock: а зад нея бесен шофьор на МВ 600 SEL го преследваше яростно :P
Вероятно са били с доста над 200 когато профучаха покрай мен
May the BMW force be with you!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Мар 2005, 13:10

Май се отплеснахте от темата за траби. Навремето в Пловдив имаше един майстор, който всяка година ходеше до ГДР за ежегодното световно първенство за трабант. Неговият беше някъде около 50 к.с. (сток е 26, но дори и тогава трабантите късаха лади. Е до 60 км/ч. но и това е нещо) и се оплакваше, че отборът на завода пак ги попилял. Та тези дето разбират от коли ще потвърдят какво чудо е 50-60 коня двутактов двигател на 600 кг. (толкова е сток, сигурно може да са изхвърлили 40-50 на състезателните). А в този ред на мисли, имаше и високо проходимо трабантче 4Х4, но беше само за армията.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Talibanin » 20 Мар 2005, 16:22

Оня ден един приятел от София ми каза, че е видял там Ауди ТТ полицейска "кабрио" :shock:
Малко се съмнявам :confused:
А друг ми каза,че на ГКПП Свиленград имало Мерцедес CL55 AMG.Същата имало и от другата страна на границата(турската) чакаща в началото на магистралата за Истанбул.
За Италия и Испания знам, че магистралните ченгета(а и не само те) карат скромни колички(от рода на Lamborghini Gaiardo(Mursielago)) и т.н.
Някой може ли да ми каже кои са най-яките(бързи) полицейски коли у нас.
За да знам кво да си купя ;) ;) 8) 8) 8) :mhihi: :mhihi:
:help: :help: :help: :help: :help: :help:
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Мар 2005, 17:26

аман от безмислени теми

Изображение
Изображение

всички са със софийски номера!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 21 Мар 2005, 0:48

Eva* написа:Един от известните майстори на Трабант в София направи своя нещо като 4 в 1.

Ето, за този говорих. Беше на Божурище :D Честно, проследила съм цялото изпълнение от - до и наистина много добре върви.

http://info.datacom.bg/gogichus/19_03_2005/PIC_0029.JPG

И това чудо е тук у нас :D

а този участваше в конкурса за Аудио

http://info.datacom.bg/gogichus/19_03_2005/PIC_0018.JPG :D направо изби рибата, но е факт, че се включи, само дето не бях вече там да чуя музиката в него! Далеч съм от идеята, да го оплювам, напротив, евала за желанието и ентусиазма! :bgflag:

Като собственичка на такова, веднага ми се наби в очите широчината на гумите му (задните), както и задния спойлер. Но важното е човека да е постигнал мечтите си!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 21 Мар 2005, 18:57

Този,вторият,е на sonny от форума :mhihi:
Не знам за широчината на тези гуми,ма той показваше една снимка
с "16 или "17.С тях как изглеждаше :shock:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории