ло6о ли е за двигателя да влиза в регулатор

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ло6о ли е за двигателя да влиза в регулатор

Мнение от ivan mitev » 06 Апр 2009, 19:57

здравеите по принцип мисля 4е бмвето има издражлив двигател питам дали е ло6о за двигателя да влиза в регулатор за6тото прецаках ве4е един двигател клапана влезна в двигателя 6тото някои пат се изсилвам и забравям да сменя или като я вартя на петаи удря регулатора абе искам да питам дали това мо6е да прецака не6то

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 06 Апр 2009, 19:59

прави си кефа но в рамките на възможното, все пак това е машина колега и като всяка такава се чупи ако работи в натоварен режим продължително време, нека и колегите се изкажат
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Makarov 2 » 06 Апр 2009, 20:09

Kambe написа:прави си кефа но в рамките на възможното, все пак това е машина колега и като всяка такава се чупи ако работи в натоварен режим продължително време, нека и колегите се изкажат

:yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от man4ev » 06 Апр 2009, 21:40

Kambe написа:прави си кефа но в рамките на възможното, все пак това е машина колега и като всяка такава се чупи ако работи в натоварен режим продължително време, нека и колегите се изкажат

:ok: :ok: :ok:
Мore pride to building an engine than to swap a better one!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 06 Апр 2009, 21:55

натискай газта с малко мярка бре човек, освен ако колата не ти е за една седмица....................а в едно ръковоство бях чел че е вредно за мотора да караш под 2000об., ...................аз мойта по принцип я пазя, ама откъде да знам как са я юркали швабите 15г. по тяхните аутобани, където общо взето ако караш под 120 пречиш на движението......тъй че газ, ама умната!!!

Назад към E36