Относно фабричната аларма
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
spower написа:Radichev написа:Здравейте,
..........
Благодаря предварително!
колега проблема ти най вероятно ще се окаже релето за отключване аз имах този проблем и го реших със смяната му има тема за това описана е процедурата , но дано при теб се окаже само дистанционното, че си иска работауспех!
Благодаря колега, намерих темата и май трябва да си играя на жичкаджия с релетата

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Червена лампа под огледалото няма,а зад плафона има някаква джиджавка с решетки,както описвате обения датчик,но като оставя стъклата на половина и си вкарам ръката нищо не става,значи съм само с централно ще провам и другите начини пък да видим.Благодаря за инфото на всички отзовали се 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
fen_na_bmw написа:Червена лампа под огледалото няма,а зад плафона има някаква джиджавка с решетки,както описвате обения датчик,но като оставя стъклата на половина и си вкарам ръката нищо не става,значи съм само с централно ще провам и другите начини пък да видим.Благодаря за инфото на всички отзовали се
Първо - лампата не е задължително да е на огледалото - за да е там - огледалото трябва да е електрохроматично. Има още две места на които може да се монтира тази лампичка - до копчето за авариините и някъде около панела на климатроника.
Второ - това, което е по-близо до плафона е плоско, нали? Това е микрофона на хендс-фрий системата. Обемният датчик е горе-долу в центъра на тавана и е издаден, не плосък.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:fen_na_bmw написа:Червена лампа под огледалото няма,а зад плафона има някаква джиджавка с решетки,както описвате обения датчик,но като оставя стъклата на половина и си вкарам ръката нищо не става,значи съм само с централно ще провам и другите начини пък да видим.Благодаря за инфото на всички отзовали се
Първо - лампата не е задължително да е на огледалото - за да е там - огледалото трябва да е електрохроматично. ...
Не е задължително огледалото да е електрохроматично! И на обикновенно огледало диода е там.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
stilko написа:Archangel написа:fen_na_bmw написа:Червена лампа под огледалото няма,а зад плафона има някаква джиджавка с решетки,както описвате обения датчик,но като оставя стъклата на половина и си вкарам ръката нищо не става,значи съм само с централно ще провам и другите начини пък да видим.Благодаря за инфото на всички отзовали се
Първо - лампата не е задължително да е на огледалото - за да е там - огледалото трябва да е електрохроматично. ...
Не е задължително огледалото да е електрохроматично! И на обикновенно огледало диода е там.
E не само де, може и със сензор за дъжд. Имам предвид, че...хм...на най-простото огледало как ще му се прокара жицата дотам, така че да не се вижда?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
и стига е тая голяма лампа ако я сложиш до климатроника....направо ще умра... хахахахаха няма ли лампа на огледалото,няма аларма и това е...говорим за фабричната.....
- Archangel
- старши ентусиаст
-
ивайло81 написа:и стига е тая голяма лампа ако я сложиш до климатроника....направо ще умра... хахахахаха няма ли лампа на огледалото,няма аларма и това е...говорим за фабричната.....
Aко си я беше купувал допълнително като мен - щеше сам да прочетеш в менюъла, който си идва с нея. На нормално огледало няма къде да му се навре диода

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
аха...че кой луд си купува допълнително??
щото и за каско ти трябва още една аларма,ако е до 2000г модел след това незнам какви са им оригинаните аларма на фейса....

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Archangel написа:ивайло81 написа:и стига е тая голяма лампа ако я сложиш до климатроника....направо ще умра... хахахахаха няма ли лампа на огледалото,няма аларма и това е...говорим за фабричната.....
Aко си я беше купувал допълнително като мен - щеше сам да прочетеш в менюъла, който си идва с нея. На нормално огледало няма къде да му се навре диодаЗатова се слага до копчето на авариините.
Моя светодиод е над пепелника

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Jujinio написа:Понеже разсъждавате гледам над въпроса встрани от съществената тема.Как да разберете дали пищи алармата.Момчета стига ве. тва е най-лесното.Сваляш джама излизат от колата закл колата и през джама отваря6 колатаТрябва да пищи
Темата е дали оригиналната аларма има сетлинен и звуков ефект при заключване и отключване. А не дали ПИЩИ
milennyc написа:Jujinio написа:Понеже разсъждавате гледам над въпроса встрани от съществената тема.Как да разберете дали пищи алармата.Момчета стига ве. тва е най-лесното.Сваляш джама излизат от колата закл колата и през джама отваря6 колатаТрябва да пищи
Темата е дали оригиналната аларма има сетлинен и звуков ефект при заключване и отключване. А не дали ПИЩИ
Затова и съм написал че разсъждават хората в страни от темата.имаше мн писания на тема как да се провери дали пищи.а реалната тема е др

Поздрави
- mitko_vlay
- Потребител
-
Понеже изчетох внимателно разискваната тема искам и аз да попитам нещо.Имам проблем с фабричната аларма.Колата работи, а алармата пищи и не може да се дезактивира.Чувал съм, че се обучавал ключа, вярно ли е и ако е как става?Освен това имам червена лампичка под огледалото но тя никога не е светела, нито при отключване нито при заключване.
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5