Фарове за Е36 1996 г.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Фарове за Е36 1996 г.

Мнение от atk » 06 Апр 2009, 12:51

Здравейте,

След дълги размисли и усърдно търсене из форума без да намеря конкретно ифно. Все пак се престраших да пиша надявам се да не подразня никой.

Трябват ми фарове за БМВ Е36 1996 г. 1.8и.
И двата са за зсмяна така че ми трябват 2.

1-во да попитам ето тук има някакви за 310-340 лв стават ли за нещо?

2-ро Вие какво бихте препоръчали. Не търся нещо екстравагантно и нещо невероятно. Трябва ми нещо практично което да свети много хубаво ( че ослепях с тия мойте сегашните) и да е на разумна цена 1000 лв НЕ ми се дават пък ако ще да ми говорят на 3 езика като пътувам нощем и да разказват вицове за да не заспя.

Благодаря предварително за помоща,

Поздрави atk

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Апр 2009, 13:02

Щом си готов да дадеш 500лв за чисто нови фарове, вземи си InPro с "Очи на Геле"... много добри фарове са... и слагай Xenon... другият вариант е да си вземеш комплект втора ръка, много запазени.... отново с лупи да са.... и пак им слагаш хенон...

Само че не ми обяснявай, че си търсил инфо по темата и не си намерил нищо, щото това е голяма лъжа... в този раздел има толкова много коментирано по въпроса, че.... лъжата ти става още по-"дебела"...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 06 Апр 2009, 13:11

ZKW с лупи или Хелла с лупи
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 06 Апр 2009, 14:26

тея дето си ги гледал са марката sonar и са пълно менте и стоят грозно на колата
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от atk » 06 Апр 2009, 14:33

Jim Beam написа:ZKW с лупи или Хелла с лупи

Цена от къде мога да ги взема :?

fedoracore : И аз така предпоалгах но съм длъжен да попитам.

Mollov, Изписано има много само дето като седна да чета и се побърквам.
Има теми с по над 50 мнения където всеки обяснява на другия как това е лошо и онова е лошо и като изчетеш цялата тема направо се отказваш да си купиш каквото и да е щото всичко ти изглежда само как се оптиват да те излъжат измамят и да ти земат парите и да ти дадат боклуци.

За това питам в прав текст какъв ми е проблема и какво търся.

Хелла и друг път съм чувал за тях къде мога да намеря цени и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 06 Апр 2009, 15:46

Ин про светят супер ....но също по евтин варият са зкв с голямата лупа и ксенон
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 06 Апр 2009, 16:09

Ако ще са с ангелски очи по добре ДЕПО, които произвеждат за ФК аутомотив.
Ако не държиш на очите , най добрия вариант е ЗКВ или Бош с лупа втора ръка но оригинал. ;)
И ксенон задължително.
Ако търсиш помощ от къде да купуиш и монтаж и тн. пиши ми ЛС. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2009, 16:12

Че те Ин-про или Депо вече не са толкова скъпи. Не помня вече на колко ги разпродадох мойте последните, но цената беше съвсем народна. Каквито и да си вземеш гледай да не са заедно фара с мигача и да е стъкло, а не пластмаса. Ако много ти се кара с Хела, вадиш 860лв мисля, че бяха за хром блендата (защото черните са доста повече), отиваш при Сони на боя (вече има опит с няколко комплекта) и вече имаш черна Хела Селис за много по-малко пари, отколкото стоковата. Дори бих казал, че става по-красива, щото Сони откри един мод и дори лупата на късите изглежда черна на незапален фар :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Makarov 2 » 06 Апр 2009, 16:33

ЗКВ или БОШ с лупа задължително,слагаш и едно ксенонче и забравяш за проблемите си!Депо фаровете,които са имитация на ЗКВ също не са лоши!!!

Потребител
Аватар

Мнение от atk » 06 Апр 2009, 17:19

Благодаря Ви много за отговорите.

Тоест съдейки от масата отговори.
ЗКВ или Бош с лупа и ксенон.
Не настоявам на хелл-а просто ги бях чул някъде и тук съм чел за тях.

За мен е важно.
1- да си реша проблема
2- да светят и да не сменям повече
3. Да не се дават излипни пари за излишни неща :) ( в началото имах мерак да си я подържам колата но в БГ ... чук тук чук там. Отнесоха ми 1-та броня тук, мигач там ... лаисната си замина от едната страна. Вече дори ми писна да викам застрахователи и съм си казал че ще оправям и давам пари само за нещо практично. Пътува вечер и фаровете с които съм сега просто ми насълзяват очите да се взирам на 5-тата минута а лампите ми гърмят на 1 месец щото са спукани :( )

bum_bum и на колко идват при въпросния човек за който говориш?И как така са хелла а пък са много по евтини ? :)

Потребител
Аватар

Мнение от Energie26 » 09 Апр 2009, 0:00

а случайно някой да знае как се сменяват тия диоди ли са какво са че са ми изгоряли 2-3...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 09 Апр 2009, 0:16

vld написа:Ако ще са с ангелски очи по добре ДЕПО, които произвеждат за ФК аутомотив.
Ако не държиш на очите , най добрия вариант е ЗКВ или Бош с лупа втора ръка но оригинал. ;)
И ксенон задължително.
Ако търсиш помощ от къде да купуиш и монтаж и тн. пиши ми ЛС. ;)

Най-полезния ти отговор който ти е дал...аз същото бих ти отговорил...имам малко снимки в галерията...ZKW с лупите и ксенон + CCFL Angels Eyes...
Ето още едно полезно нещо и от мен...вземи си спрей за почистване на монитори изчисти си фаровете отвътре и съм убеден че ще светят с повече от 20%.... ;)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Апр 2009, 0:20

Колегите са фенове на оргиналното, ама аз съм фен на това което върши работа. Ако просто искаш фарове, които да ти свършат работа, купуваш си чисто нови фарчета Депо, цената е 165лв/бр, но с отстъпка купени през мен, ценаа ти е 140лв на фарче. Аз досега на всяка е36ца и изхвърлях старите фарове и си купувах Депо, единствено си изхвърлих чисто новото депо, на 5 месеца с ксенон на 1 час, заради Хелла Селис, но това е фара за е36. но както каза бумбум, цената за нови хром е 860лв а черната бленда е 1450лв, но аз хрома го правя крив, така, че нема ядове ;)

Назад към E36