Автопилот не работи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Автопилот не работи

Мнение от PNR » 06 Апр 2009, 13:46

Здравейте олеги преди около месеце су купих автопилот от колега от форума (няма да споменавам кой е засега) който ми каза че всичко е точно всико работи и няма проблем даже го е и пробвал та така него обвинчвам докато не се докаже че вината е в чвто пилота а не в мене ...

Така оня ден реших да го монтирам свалих си BMW EBA от там си свалих инструкция са монтиране на авто пилот и так започва монтажа който да отбележа не е нищо особенно защотот трябва дасе сваржат само 4 кабела по инсталацията на колата и всичко друго си отива кам модола за управление кам бутона за управление на таблото и кам самия автопилот отпред в двигателния отсег ааа да и да не забравя масата коят осе закача на калника.
та вапроса ми е следния сварзах всичко:

- кафяво/оранжевото кабелче което излиза от пин 17 на буксата на управлението го сварзах в конектора под жабката в който влизаха сащите по цвят кабели точно както пише и в описанието

- черно/бял кабл го сварзах пак в такав конектор обаче от страната на шофьора в който влизаха сащоте по цвят кабели (който по опатване трябва да се сварже кам кабела подаващ информация на таблото с каква скорост се движи колата (демек сензора за скороста))

- виолетово/жалтия кабел който излиза от пин 1 на управлението и от парво краче на ключето за управление) ги сварзах в буксата на ключето на педала на спирачката в която в еднто краче влиза вилетово/жалт както е и по схема и от там отива в бушон номер 49 - 15А точно така и сам направил

- кабел синьо/кафяв който излиза от пин 18 на управлението и от пин 2 на буксата за моторчето ги сварзах кам другата страна на ключето на спирачките кадето е сащия кабел и както е описано по схемата

- кафевия кабел маса който излиза от пин 8 от буксата на моторчето го сварзах кам калника кадето е болта на койт оса хванати всички маси

по така описания по горе начин по който сам сварзал самата схема моя авто пилот не пожела да трагне та вапроса ми е следния дали някой колега знае как се вразва и да погледне дали правилно сам го направил (според мен е правилно) и да ми каже от каде може да идва проблема
или пак ако някой има авто пилот (в София ) примерно да разкачим моторчета и на неговия да пробва моето моторче а може ако му се занимава сас сваляне на жабката и моето управление искам да разбера каде е проблема
защото си гокупих с такова желание а то тцтцтцт не ме чд за парите дето дадох е не че и за тях млко не мие криво но просто цял ден се изкривих да си го направя както си е по заводски му с кабелчета да си минават както трябва да бадат през всяка щипка и накрая никой

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ АКО МОЖЕТЕ
или поне яко може да замери само какво пристига вав вашите букси :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
PNR@abv.bg
София
0888779546

Назад към E36