Може ли да се сменят само ШАРНИРИТЕ ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Мен току-що ми поискаха на едно място 850 лева за смяната на двата носача и тампоните (това са части+труд+реглаж)....много ли е, нормално ли е?!

F**k them all!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ами ако ти смятат по 300лв носачите 600лв и тампони и реглаж още 250 лв затова толкова ама попитай и на др места да сравниш
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- ITK
- младши ентусиаст
-
Мда....600 лева за всичко това (без реглаж де, ама реглаж предполагам за 20-30 лева навсякъде ще направят) при мой приятел, който има магазин на Ч.Връх и сервиз...говори ми за някаква марка МУК..., която била немска и качествена, на този човек поне му имам пълно, ама пълно доверие....
явно там ще сменям утре...

F**k them all!
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ITK написа:Мда....600 лева за всичко това (без реглаж де, ама реглаж предполагам за 20-30 лева навсякъде ще направят) при мой приятел, който има магазин на Ч.Връх и сервиз...говори ми за някаква марка МУК..., която била немска и качествена, на този човек поне му имам пълно, ама пълно доверие....
Марката е Moog, и аз съм с такива, наистина са качествени - по 305лв бройката бяха, 15к километра вече, не са се разхлабили шарнирите ич, скоро преглеждах окачването, че лято идва...

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- ITK
- младши ентусиаст
-
Смених ги пустите шарнири, 520 лева ми излезе всичко, подробно съм го описал в темата с цените, старите (оригиналните) обаче не ги хвърлям, като заминат и тия може да мина през този Жан, и без това на Окр. болница почти живея и да видим какъв е фокуса....
Ако пък преди това реша да се метна на друга машина, оригиналните може да ги дам на някой колега, желаещ рециклиране.....
Ако пък преди това реша да се метна на друга машина, оригиналните може да ги дам на някой колега, желаещ рециклиране.....
F**k them all!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колеги намерих я тая тема за рециклирането при Жан
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5%F2%EA%E0
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5%F2%EA%E0
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Alexi написа:алуминиевите носачи като на Е46 не се препоръчва да им се набиват шарнири ,като нямаш парици за оборудван носач продай колата и си купи голф 3 техните са много евтини ...
Прав е колегата,напълно съм съгласен.Преди 3 седмици сменях носачи с тампони поради тропане на предницата,еми...... няма начин 700 лева заминаха само за носачите.А това с набиването на старите носачи си е самоубийство. Представи си че отарве на някой дупка новия ти шарнир на стария ти носач и лекичко си забучиш цялата муцуна на асфалта.Тогава ще викаш защо недадох 700 лева !!!
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Стига с тези самоубийства бе момчета
Няма да им паднат новите шарнири в каквито и дупки да влезнат. Всеки си прави сметка на парите. Аз лично също предпочитам да си взема нови за Е46, понеже по-хубаво от оригинала няма. Но какво сте настръхнали срещу хората, които искат да спестят някой лев, в това няма нищо лошо. Колегата ми в службата вече кара 15к км с такива носачи и няма никакви проблеми и няма да Ви казвам колко пъти по-евтино му излезна от поръчката, която аз направих. Идеята на темата е да се покаже, че технически може да се направи, а от тук нататък всеки решава сам за себе колко пари иска да отдели, за да си стегне колата.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4