проблем ли е ако филтъра в купето го махна изобщо?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тук не става дума за това... подобен шанс като твоя едва ли се среща често... някой "търговец" да те "светне" за далавера, при която ще купиш чарк за 25лв, а не за 70лв... тва става толкова рядко, че дори не ми се коментира...
И тук никой не говори за лагери за 70лв, или филтър за купето за 70лв... дай да гледаме на нещата както са си... филтри за купето има за 20-30лв... КОЛКО точно ще спестиш от такъв филтър, ако почнеш да обикаляш и да търсиш алтернативно решение??? Поста ти е толкова SPAM, колкото и не можеш да си представиш...
По-горе споменах и за евтини варианти от "арабите", щото дори такъв филтър е по-добре от никакъв... аз лично съм виждал за по 20лв филтър "FUJI" (без коментар за марката), който изглеждаше поне прилично... и сигура е по-читав от колкото да летят квито ти дойде на акъл боклуци из вентилационната система, че чак по пътниците в колата... по-натам няма да коментирам, че ме хваща яд.
И тук никой не говори за лагери за 70лв, или филтър за купето за 70лв... дай да гледаме на нещата както са си... филтри за купето има за 20-30лв... КОЛКО точно ще спестиш от такъв филтър, ако почнеш да обикаляш и да търсиш алтернативно решение??? Поста ти е толкова SPAM, колкото и не можеш да си представиш...
По-горе споменах и за евтини варианти от "арабите", щото дори такъв филтър е по-добре от никакъв... аз лично съм виждал за по 20лв филтър "FUJI" (без коментар за марката), който изглеждаше поне прилично... и сигура е по-читав от колкото да летят квито ти дойде на акъл боклуци из вентилационната система, че чак по пътниците в колата... по-натам няма да коментирам, че ме хваща яд.
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
ре
Нещо типично за българските търговци.Браво на колегата,че споделя тази информация. 

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По тая логика да махаме и горивния, че е много скъп, масления, въздушния, некъв по-евтин вариант за масло, бензина ако може да се омеша с нещо за икономия ..
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Mollov написа:Тук не става дума за това... подобен шанс като твоя едва ли се среща често... някой "търговец" да те "светне" за далавера, при която ще купиш чарк за 25лв, а не за 70лв... тва става толкова рядко, че дори не ми се коментира...
Братле исках само пример да дам.Немам нищо против твоето предложение за евтиния вариант за филтъра.Напротив радвам се че още един човек мисли като мен че понякога и по евтините неща вършат добра работа.И е по добре от нищото щото в случая на колегата ше си отвори ядове.Исках да споделя че некой колеги в форума се хвърлят на скъпи неща без да проверят за други варианти .Не визирам конкретно тази тема тука и изказалите се по нея ,Тука все даваха повечето добри съвети към колегата.
Не ме разбирай погрешно по никакъв начин не бих искал да те засегна .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тук не става дума за засягане... ами за това, че не винаги евтиното е за предпочитане, колкото и да изглежда така... в този случай с филтъра може и да не е ЧАК такъв проблем, но много хора го прилагат този "принцип" при почти всеки проблем... виж bum_bum кво е писал - не е далеч от истината...
Затова и те репликирах, защото в много голям % от случаите твойта логика не е най-правилната... и човек като почне да я прилага за всичко.... лоша работа.
Затова и те репликирах, защото в много голям % от случаите твойта логика не е най-правилната... и човек като почне да я прилага за всичко.... лоша работа.
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
е да само където може да се направи компромис разбира се .Иначе в повечето случай е добре да си е оригинално или в краен случай качествено.Разбрахте добре .
моите уважения 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2