Къде миете колата си?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аз моита лятото си я мия сам иначе Авто мивка Енигма до Банята на Овча купел! Там ваншно я мият окулу час и колата излиза се едно от конвеира имат и затворени помещения за зимата

Автомивки
1-СофАвто-Студенски Град
2-НОВА-така се казва автомивката и се намира в ДианаБат то4но на ъгъла на първата пряка в дясно, след спирката до Шела.
2-НОВА-така се казва автомивката и се намира в ДианаБат то4но на ъгъла на първата пряка в дясно, след спирката до Шела.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Пред къщи
Най-доказаната автомивка. Хем си я мия сам и си пазя колата,хем после и сипвам за 5 лв. бензин и за 5лв. пия по няколко бири,вместо да ги давам за автомивка. Така или иначе като имам половин час свободен не ми пречи да си я измия сам. 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
A за 5лв бензин стигаш ли до кръчмата че да пиеш 3 бири?
И мен ме кефи да си мия сам колата ама лятото в жегата.
Есен зима - на автомивка.
И аз съм доволен от софавто в студентски град.

И мен ме кефи да си мия сам колата ама лятото в жегата.
Есен зима - на автомивка.
И аз съм доволен от софавто в студентски град.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
gazzzar написа:madpetio написа:2.Ст.Град до картинга Дунев
Аз там.....обиколил съм една камара мивкии и там според мен я мият най-старателно!
Засега

Аз пък съм свикнал всяка вечер да си мия колата на ОМВ Пароструйката

R.I.P Landikar
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе хора вие тия коли или не ги карате или ги миете всеки ден. Ако е първото е разбираемо да давате по 5-8 лв. А ако е второто значи сте големи баровци. Аз си мия колата за 2 (два) лева в Надежда. И като си я поогледам и им кажа: "я погледни тука, би ли позабърсал тука", колицата придобива добър вид. А като я спра пред работата на Дондуков и после през нощта влагата от река Какач полепне и направи праха, събран на иначе идеално подържаните централни улици на София, на тъъъънка коричка не се нервя, че сутринта съм дал 5 лв. и вече на нищо не мяза. (това е в случай че не съм се проявил като индиански шаман и 5-6 часа след миенето на бимата е завалял дъжд). Та това е един от редките случаи когато поговорката "По-евтиното излиза по-скъпо" не е валидна.

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
На почти всяка мивка могат да я измият идеално, но мисля че има значение дали си от редовните им клиенти, дали някой от шефовете им е там и т.н. е има си и нескопосаници, но те се вийдат веднага и беж завинаги оттам

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3