проблеми с контактен ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
проблеми с контактен ключ
Здравейте колеги,нещо се бъзика и цъкам по 5-10 минути зада светне сичко по таблото та да запаля
Някакви идеи защо прави така? 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: проблеми с контактен ключ
kokoms2 написа:Здравейте колеги,нещо се бъзика и цъкам по 5-10 минути зада светне сичко по таблото та да запаляНякакви идеи защо прави така?
Най вероятно ключа губи настройките. Може да се наложи да се препрограмира ключа!
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- milennyc
-
-
kokoms2 написа:А това само в дару кар ще стане сигурно
Ако беше в Пловдив можеш да ти го направя аз но уви
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
milennyc написа:kokoms2 написа:Здравейте колеги,нещо се бъзика и цъкам по 5-10 минути зада светне сичко по таблото та да запаляНякакви идеи защо прави така?
Най вероятно ключа губи настройките. Може да се наложи да се препрограмира ключа!
Абе, "Диагностика", а не мислиш ли, че може проблема да е механичен - да е заминал ключа на клемореда. И това ли ще програмираш с Дис-а? Или ти си викаш: "Едно си баба знае, едно си баба бае."
- milennyc
-
-
baga написа:milennyc написа:kokoms2 написа:Здравейте колеги,нещо се бъзика и цъкам по 5-10 минути зада светне сичко по таблото та да запаляНякакви идеи защо прави така?
Абе, "Диагностика", а не мислиш ли, че може проблема да е механичен - да е заминал ключа на клемореда. И това ли ще програмираш с Дис-а? Или ти си викаш: "Едно си баба знае, едно си баба бае."
Може и това да е! Само кадето ако е заминал климореда няма да може да завърти ключа
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
колега опиши внимателно как и какво ти свети по таблото за да стесним кръга с възможните проблеми.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- baga
- младши ентусиаст
-
Отново грешна диагноза! Ако е заминал "климореда", ще може да се върти ключа, но няма да дава контакт. След достатъчно ръчкане, от време на време се получава контакт, но това е до време.
- milennyc
-
-
baga написа:Отново грешна диагноза! Ако е заминал "климореда", ще може да се върти ключа, но няма да дава контакт. След достатъчно ръчкане, от време на време се получава контакт, но това е до време.
Колега за това не можеш да бъдеш сигурен " от време на време" Има 2 начина да разбере какво му има! Да си програмира на ново ключ. Или да иде да ми свалят запалването и да му пренаредят климореда. Ако питаш мен 1-то е по лесно

- baga
- младши ентусиаст
-
milennyc написа:baga написа:Отново грешна диагноза! Ако е заминал "климореда", ще може да се върти ключа, но няма да дава контакт. След достатъчно ръчкане, от време на време се получава контакт, но това е до време.
Колега за това не можеш да бъдеш сигурен " от време на време" Има 2 начина да разбере какво му има! Да си програмира на ново ключ. Или да иде да ми свалят запалването и да му пренаредят климореда. Ако питаш мен 1-то е по лесно
Само немога да разбера, защо не спреш да се излагаш! Първо, "клИмореда" не се пренарежда, а се подменя /не са му разместени кабелите/. Второ, ако ключа не е програмиран, как след 5-10 мин. изведнъж всичко светва и колата пали? Трето, що не му активираш БК и да му настроиш лайт модула, може проблема да изчезне, а и е по-лесно?
- milennyc
-
-
baga написа:milennyc написа:baga написа:Отново грешна диагноза! Ако е заминал "климореда", ще може да се върти ключа, но няма да дава контакт. След достатъчно ръчкане, от време на време се получава контакт, но това е до време.
Само немога да разбера, защо не спреш да се излагаш! Първо, "клИмореда" не се пренарежда, а се подменя /не са му разместени кабелите/. Второ, ако ключа не е програмиран, как след 5-10 мин. изведнъж всичко светва и колата пали? Трето, що не му активираш БК и да му настроиш лайт модула, може проблема да изчезне, а и е по-лесно?
Ти като много разбираш му го направи

- baga
- младши ентусиаст
-
А, и да не забравя, само в едно съм сигурен, че с един лап-топ и програма за диагностика, не се става диагностик. Нужни са години опит и много знания. Хвани махни тоя надпис в подписа, че си смешен в очите на хората, чиито живот е минал в "ровене" по колите.
- milennyc
-
-
baga написа:А, и да не забравя, само в едно съм сигурен, че с един лап-топ и програма за диагностика, не се става диагностик. Нужни са години опит и много знания. Хвани махни тоя надпис в подписа, че си смешен в очите на хората, чиито живот е минал в "ровене" по колите.
като си чел много му оправи колата

- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2