Какво ще кажете за срещата на тунинг генерацията на 19 март?
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ето и обещаните снимки
Евала madpetio
Поздрав за всички фенове
Ето,че дойде ред на Явор
И М3-ката не успя да се скрие
Не само БМВта са снимани
Цялата галерия ТУК
Поздрави на всички

Евала madpetio

Поздрав за всички фенове

Ето,че дойде ред на Явор

И М3-ката не успя да се скрие

Не само БМВта са снимани

Цялата галерия ТУК
Поздрави на всички

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей тая снимка със сивата кола и бутилката от мин.вода на мястото на дългия фар в съвкупност от младежа с червения анцуг е култова
По отношение на спора за Ауди-то и турбинираното БМВ аз ще кажа,че пича с Е30-та може да се радва,че "голямата и тромава' кола беше автоматик !!! Имаше навремето възможност срещу допълнително заплащане вариант за 6 степенна механична предавателна кутия
Това би означавало СКЪРШЕНА ЗЕЛЕНА КОЛА С ТУРБО !!!
Аз съм ставал свидетел как такъв "тежък,тромав" и какъв ли още не автомобил кърти зъбите на 993-ка !!!!!!!!!!!!!!!!! И това не е и не може да бъде прецедент,автомобила на Божурище беше от втората серия с 360 к.с.Имаше филмче нейде из нета за точно такъв автомобил на ръчки с Е36 М3,Импреси и т.н. Резултата беше помрачаващ !!!
Просто те бяха съвършенно неравностойни и различни автомобили ...
Георги Пенчев

По отношение на спора за Ауди-то и турбинираното БМВ аз ще кажа,че пича с Е30-та може да се радва,че "голямата и тромава' кола беше автоматик !!! Имаше навремето възможност срещу допълнително заплащане вариант за 6 степенна механична предавателна кутия

Аз съм ставал свидетел как такъв "тежък,тромав" и какъв ли още не автомобил кърти зъбите на 993-ка !!!!!!!!!!!!!!!!! И това не е и не може да бъде прецедент,автомобила на Божурище беше от втората серия с 360 к.с.Имаше филмче нейде из нета за точно такъв автомобил на ръчки с Е36 М3,Импреси и т.н. Резултата беше помрачаващ !!!
Просто те бяха съвършенно неравностойни и различни автомобили ...
Георги Пенчев
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
madpetio
аз така като гледам си пеав няма да ти трябва турбо с леките ъпгреиди които си намислил сигурно ще го биеш
аз така като гледам си пеав няма да ти трябва турбо с леките ъпгреиди които си намислил сигурно ще го биеш
ТДС - Турбо Див Селянин
Относно 320ската да с турбо е! Аз два пъти се пуснах с нея и паднах. Лошото е че турбото му е сложено по дюлгерския начин - Човека с 320то ако чете форума да знае че не съм приключил с него
Защо говорите глупости бе хора. Може би защото всички много завиждат! Съжалявам за вас бе хора. "Дюлгерски", кое е дюлгерски бе.... ще се опитам да запазя добрия тон, ама никога няма да биеш зелената 20-ка. И знаеш ли защо, защото когато ти направиш някакво подобрение, ние ще сме светлинни години пред теб. За да подготвиш една кола така се изискват много повече знания от това да можеш само да седиш пред монитора и да пишеш във форумите:)

Айде ходете да тунинговате, че на 1.04.05 да не ви се смея много:)

Ей левчовци.... колата прави 0-100 за 5.1 сек.
Дано съм ви надъхал повечко и сега да се постараете, че ще ми е скучно иначе:)
Гонки
Чух, че някакво Типо било изкъртило на всички мивките

За феновете на автомобилния спорт тези марки са синоним на успехи и традиции. Kогато те се събират да наблюдават поредната надпревара, се чуват виковете “Форца Ферари, форца ла макина”. Тифозите произнасят техните имена с почит и уважение. Защото те са се превърнали в легенди, в автомобилни икони. Ако питате защо, значи никога няма да разберете.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
Re: Гонки
sineok написа:Чух, че някакво Типо било изкъртило на всички мивките![]()
![]()
хех че то това типо още от миналата година кърти сички видове оборудване за баня на божурище

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Абе верно..кво стана с тая С2ка?Дойде ли накрая че ние с фенЕ34 си тръгнахме баш на "награждаването"....тоа смотан "ДиДжей" не спре в началото с тва С2ката, та С2ката
!Типото го видехме сички как свисти
,ма С2ка... 

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5