Има ли някой колега с чипосана IS-ка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли някой колега с чипосана IS-ка?
Искам да знам има ли смисъл да слагам чип на моята красавица...изобщо възможно ли е....как се монтира...каква ще е цената разбира се,усеща ли се промяната след интервенцията....и общо взето такива информации....нека ако някой е поставил на IS мотор да сподели 

Мъжете обичат жените...а жените обичат БМВета 

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Един приятел си беше взел вече чипосана.На дино показвала 170 магарета.Той лично беше вдигал почти 240 с нея .
Самия той си я купи след като беше размазал напълно стокова прекрасна IS-ка и заяви ,че тази вървяла много повече.
Аз лично я карах и смятам ,че пак не върви колкото 320 в добро състояние.
Самия той си я купи след като беше размазал напълно стокова прекрасна IS-ка и заяви ,че тази вървяла много повече.
Аз лично я карах и смятам ,че пак не върви колкото 320 в добро състояние.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Няма такъв филм, само с чип да стане 170 магарета. Бъди сигурен
div4o25
Не очаквай чудеса от чипа. Има разлика, но е незначителна на атмосферния двигател. По добре ще ти тръгва в ниските и по висока максимална скорост. Това е общо взето
2-3 дена след чипосването, вече няма да ти прави впечатление...така че ти си избирай

div4o25
Не очаквай чудеса от чипа. Има разлика, но е незначителна на атмосферния двигател. По добре ще ти тръгва в ниските и по висока максимална скорост. Това е общо взето
2-3 дена след чипосването, вече няма да ти прави впечатление...така че ти си избирай

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
St.Dilov написа:Чипса май го раздаваха в друг раздел, смътно си спомням ма мисля тунинг беше
М да, май си прав.
А на тебе не ти ли писна във всяка тема да остроумничиш...или се вживяваш в ролята на мод

Ако има да казваш нещо по темата казвай. За реда във форума има кой да се грижи и май ти не си от тези

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Пич красив под всяко едно мнение има бутон Профил хайде, ако обичаш сега го натисни и прочети, колко точно съм остроуменsobiss написа:..........

ПП:Съжелявам за спама в темата

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Абе не съм много запознат с чиповете ама ако е от тия по 200-300 лева дето са масовите на пазара в момента няма да има разлика в плюс, а по-скоро в минус.С хубав чип т.е правен за КОНКРЕТНАТА кола след всичките там тестове дето се правят преди и след инсталацията му може и да има някаква разлика...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Има ли някой колега с чипосана IS-ка?
div4o25 написа:Искам да знам има ли смисъл да слагам чип на моята красавица...изобщо възможно ли е....как се монтира...каква ще е цената разбира се,усеща ли се промяната след интервенцията....и общо взето такива информации....нека ако някой е поставил на IS мотор да сподели
Има по 10к чипосани бмв-та , ако си направиш труда да попрелистиш форума ще откриеш топлата вода

10 мнения
• Страница 1 от 1