Да направим нещо за да ни оправят пътищата..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Да направим нещо за да ни оправят пътищата..

Мнение от Boce » 20 Мар 2005, 6:41

Колеги незнам вас дали ви праи впечатление ама София не прилича на град а на некое село дето минавеат само каруци или пак на Луната ..То нема как да не ви прави щото поне по 3-ти на ден се влиза в некоя огромна дупка..Незнам кво чакат тия лумпени от общините и не започват да се опаат пътищата?Аре миналия месец беше студено ама са под 10C тем. не е спадала или ще чакат седмица преди изборите..Мене ми омръзна да слаломирам м/у дупките и кратерите и да праа ходова част..До кога питам аз?За тва дайте да измислиме нещо да се сабереме 100-тина баварки и да се изтупаме пред некоя община ...Тая цигания с пътищата освен в България никаде другаде я нема...След по малко от 2 години ще влизаме в ЕС, :mhihi: :mhihi: ..Смех голем те до тогава не могат да опраат половин София камоли БГ,до тогава сигурно жълтите павета ще станат като разорана нива..Така че дайте да измислиме нещо??? :help:
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 20 Мар 2005, 13:24

Твъдо се вклучвам :idea: Вече нямям нерви да сменям картери и ходова част :confused: :confused: Трябва да стреснем тез общинари :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 20 Мар 2005, 13:37

да му мислят хората със 17-ки джанти и нископрофилни гуми

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 20 Мар 2005, 14:51

Вече му мислим,ама кво му мисля на кмета си дръга работа :evil: :evil: :evil:
Както и на Перник,Дупница и цялото шибано трасе Е79 :evil:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 20 Мар 2005, 16:10

Бъркаме Цимент, пясък и вода, качваме по един варел във всяко комби, отзадя сяда един с лопата в ръка, и шофьора като види дупка спира, пича с кофата запълва и продължават :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 20 Мар 2005, 16:57

Бая ше се налага да спирамее :mhihi: Трябва да се асвалтира поне малко тва се нечовешки дупки! Мисля помните по телевизята даваха в някакъв участък колко дупки има :confused: :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 20 Мар 2005, 17:03

Ми май трябва така да стане наистина! Звучи абсурдно, най- малкото защото плащаме данъци и би било редно поне да кърпят, ама :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 20 Мар 2005, 17:03

Събираме пари за един пълен бетоновоз и един кара пред него и като се види голяма дупка спира и разтоварва колкото требе ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Мар 2005, 18:09

Аз викам да направим протест - е така за един ден на всяка дупка по улиците да има по една кола. Да видим...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Мар 2005, 18:26

Тва за протеста е по-идеино от тва с бетоновоза според мен, щото то си е задължение, аз съм готов да се включа в протеста - харесва ми идеята
No bling at the Ring

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 21 Мар 2005, 0:39

Янко КОРЕНЧЕВ - СДС:Вторият ми въпрос е свързан с не по-малко важен въпрос - пътищата на Варна. Г-н Бонев постави този въпрос преди няколко сесии. Не си и въобразявам, че това може да стане с махане на пръчка и веднага всички дупки по пътищата на Варна да изчезнат. Уважаеми г-н Кмете, ние също ще ви съдействаме, бяхме озадачени от факта, че пътищата във Варна през годините и средствата, които се изразходват не водят до необходимия ефект. Мои приятели от Истанбул миналата и по-миналата година казват - защо всяка година ремонтирате пътищата, ако сте ги закърпили тази година, улиците трябва да издържат 10-15 години? Как да му обясня, че ремонта просто е некачествен и затова всяка година се ремонтира. Нека да помислим върху този въпрос. Струваше ми се, че пътищата на Варна донякъде са хубави, защото четири години се въртях в Аспарухово по обясними причини - аз там живея, там работих. Сега работата ми налага да ходя из целия град. Искрено ви съчувствам и с каквото мога ще помогна на всеки общински служител - Варна по отношение на пътищата е в срамно състояние! Срамно състояние!!!
Отговор:
K.Йорданов:...Много ми е интересно когато ми се задават въпроси за състоянието на пътищата, защото не би трябвало по този начин да звучат въпросите от хора, които са присъствали на приемането на бюджета и знаят за какви пари става дума - за 1 520 хлв.! Във всеки случай, в най-скоро време ние ще запознаем ОбС на първо място /преди всички, преди Областния управител/ с анализ състоянието на пътищата в нашия град. Колко години не са извършвани ремонти? Казахте за 15 години качества след извършен ремонт, г-н Коренчев - отнасям го към първата група, към смисъла и качеството на аргументите изнесени в първата група при съпоставката ви на двата града и тази, без да се спирам отделно на нея. В отговора изготвен до Вас са дадени сроковете, в които трябва да има трайност, в зависимост от вида ремонтна дейност. С 1 520 хлв. това са възможностите. Но пък в замяна на това, аз Ви гарантирам, че много сериозно ще се контролира дейността, качеството на извършената дейност, квадратурата, защото с тези средства ние сме длъжни да постигнем максимален ефект! Мога да Ви уверя, че и в момента знам къде и какво работят - това е предмет на личен контрол, тъкмо поради високата обществена значимост!

Кво да кажа съобщиха вчера че след изследване във варна НЯМА една улиЧка която да е здрава!Една единствена

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 21 Мар 2005, 11:45

Един бетоновоз го изсипваме пред Софийска голяма община :idea: , пък да видим дали няма да се сетят! :twisted:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 21 Мар 2005, 14:16

Нищо бе и на голфовете ще им бъде разрешено :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 21 Мар 2005, 14:51

Azrail написа:Аз викам да направим протест - е така за един ден на всяка дупка по улиците да има по една кола. Да видим...

Добра е идеята аз и двете ше ги туря напреки
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Основен Форум