СОФИЯ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Garribaldi написа:Ами те заградиха пътя... спираха хората взимаха им данните на някой им слагаха белезниците... По едно време си тръгнаха и тези които си седяха кротко на булгара докато се махнат ченгетата си тръгнаха мирно и спокойно
А на тези на които са им взимали данните да не се учудят че после имат досие в полицията и ако недай си боже стане нещо. Ще кажат еи го тоя е криминално проявен т.е. закоравял престъпник. Май ще трябва да се замислим и за някое друго място ако ще извънградско да е. Така поне ако им е далече мястото няма да се разкарват понеже обикновено нямат много бензин в патрулките.
- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Аз съм за да и направиме скрита камера
Днес дори ще дам пример за какво мислех да ги снимам,
значи с един приятел си говорихме те дойдоха 2 патрулки
сичко точно нищо не ни казаха ние продължихме да си говорим,
това след като всички си тръгнаха и спират,и какво се
вижда едната патрулка няма габаритни светлини на преден десен фар
Както и да го гледаме това си е нарушение !!!!

Днес дори ще дам пример за какво мислех да ги снимам,
значи с един приятел си говорихме те дойдоха 2 патрулки
сичко точно нищо не ни казаха ние продължихме да си говорим,
това след като всички си тръгнаха и спират,и какво се
вижда едната патрулка няма габаритни светлини на преден десен фар

Както и да го гледаме това си е нарушение !!!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега както и да го гледаме... те са закона. Могат да си минават на червено ... могат да си карат без светлини или с превишена скорост... това е... На мен миналия вторник ми написаха АКТ на ОМВ като дойдоха.. като поисках да го прочета... тоя ми се разкрещя .. дръпнах акта и започнах да чета... тоя вика нема да го четеш дай акта.. ама крещи и аз викам .. абе имам право да го прочета бе ?!?!?! Той вика дай тука акта
ако се подписваш подписвай се, ако не се махай !!!!
Акта беше че съм форсирал колата на място.. до там прочетох след това не ми позволи ... Нагли типове са станали

Акта беше че съм форсирал колата на място.. до там прочетох след това не ми позволи ... Нагли типове са станали

- Новини
-
Garribaldi написа:Колега както и да го гледаме... те са закона. Могат да си минават на червено ... могат да си карат без светлини или с превишена скорост... това е... На мен миналия вторник ми написаха АКТ на ОМВ като дойдоха.. като поисках да го прочета... тоя ми се разкрещя .. дръпнах акта и започнах да чета... тоя вика нема да го четеш дай акта.. ама крещи и аз викам .. абе имам право да го прочета бе ?!?!?! Той вика дай тука актаако се подписваш подписвай се, ако не се махай !!!!
Не само, че трябва да ти го даде да го прочетеш, ами трябва и да ти обясни къде да запишеш възражения, ако имаш такива.

Ако наистина ти е завел акта, обжалвай непременно. Няма начин такъв акт да издържи в съда, още повече ако имаш свидетели

- CASIO
-
-
Те представляват закона не са точно закона !!!
Но просто си попандал на злобни полицай,
аз миналата седмица тръгвам към АВЕНЮ значи сряда вечерта нищо не съм пил естествено и,от 32блок Ст.Град още не съм излязал
от пряката и гледам 2 БМВ Е36-ци спряли ги и нещо и писаха или не знам
какво точно ама единя колега нещо се нервеше.
И аз с още двама пийнали приятелчета в моята
и единия както се загледа в мен и видя фаровете,че са му познати
ангелски и такъв се затичва дори да ме спре,а аз още не съм излязал представи си.
Добър вечер няма за какво да се хване разправя ми излез от колата
излизам аз,и той почва.
-смърди ми на алкохол,от теб ли е ?
-аз му казвам не разбира се !
- пак той сигурен ли си ?
-аз му казвам ами да проверим нали има уред такива неща ?
-той такъв е няма смисъл добре,добре ама ти лежал ли си за нещо ?
-в тоя момент без думи му казвам ами няма за какво не съм.
И аре както и да е минах тоя след това още ДЕВЕТ пъти ме спираха
дори в рамките на 10 мин едни и същи ме спряха 2 ПЪТИ ви казвам
аз такъв му се смея а той слизай отваряй багажника(а аз в багажника имам светло синьо осветление, и той леле какво е това осветление
нищо не се вижда направо ви казвам тоя ме вкара в ШАХ,ама пак нямаше какво съществено да каже и да пише акт
Но просто си попандал на злобни полицай,
аз миналата седмица тръгвам към АВЕНЮ значи сряда вечерта нищо не съм пил естествено и,от 32блок Ст.Град още не съм излязал
от пряката и гледам 2 БМВ Е36-ци спряли ги и нещо и писаха или не знам
какво точно ама единя колега нещо се нервеше.
И аз с още двама пийнали приятелчета в моята
и единия както се загледа в мен и видя фаровете,че са му познати
ангелски и такъв се затичва дори да ме спре,а аз още не съм излязал представи си.
Добър вечер няма за какво да се хване разправя ми излез от колата
излизам аз,и той почва.
-смърди ми на алкохол,от теб ли е ?
-аз му казвам не разбира се !
- пак той сигурен ли си ?
-аз му казвам ами да проверим нали има уред такива неща ?
-той такъв е няма смисъл добре,добре ама ти лежал ли си за нещо ?
-в тоя момент без думи му казвам ами няма за какво не съм.
И аре както и да е минах тоя след това още ДЕВЕТ пъти ме спираха
дори в рамките на 10 мин едни и същи ме спряха 2 ПЪТИ ви казвам
аз такъв му се смея а той слизай отваряй багажника(а аз в багажника имам светло синьо осветление, и той леле какво е това осветление
нищо не се вижда направо ви казвам тоя ме вкара в ШАХ,ама пак нямаше какво съществено да каже и да пише акт

- STOPSKI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Нещо между 320-ка и М3
- Мечтае да кара: S62B50
.
немога да разбера какво е тва любопитство да им показваш кво има в багажника всеки пат отвори одзат качели ако карам нещо одзат 6е го сложа или криа нищо чудно утре да ни карат отвори капака на колата ше ми накриви ма....ата 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Garribaldi написа:Колега както и да го гледаме... те са закона. Могат да си минават на червено ... могат да си карат без светлини или с превишена скорост... това е... На мен миналия вторник ми написаха АКТ на ОМВ като дойдоха.. като поисках да го прочета... тоя ми се разкрещя .. дръпнах акта и започнах да чета... тоя вика нема да го четеш дай акта.. ама крещи и аз викам .. абе имам право да го прочета бе ?!?!?! Той вика дай тука актаако се подписваш подписвай се, ако не се махай !!!!
Ти ли беше със сивото купе кадето ст се изпарзаля предницата и те точно тогава доидоха?
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Е да ама ако не се подпишеш на акта може да си го заврът знаеш къде.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Не е така
другия се подписва като свидетел и е същото.
Акт се подписва само там където пише че си го получил(не там кадето пише че си съгласен) и пишеш че имаш възражения и натам вече става сложното,защото на това възражение не му обръщат внимание никога.
Абе има 100 вратички и ако си знаеш правата няма да ти вземат никага точки и пари

Акт се подписва само там където пише че си го получил(не там кадето пише че си съгласен) и пишеш че имаш възражения и натам вече става сложното,защото на това възражение не му обръщат внимание никога.
Абе има 100 вратички и ако си знаеш правата няма да ти вземат никага точки и пари

- ivan_opi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо коли и една 730-ка дизел
- Мечтае да кара: Lamborghini Countach LP5000 SV
Здравейте колеги, кога и къде се събирате да дойда да видя какви колици имат съфорумците
. Аз съм от бургаския клуб и тъй като съм във "Ваканция" съм в София за една седмица и искам да се съберам та да се видим . 

КОЛА БЕЗ ЦИЦИ, Е КАТО ЖЕНА БЕЗ ТУРБО !!!!!
Иван Димитров

My cars :
- BMW E46 330Ci
- NIssan 300ZX Twin Turbo
- BMW E36 318iS Turbo
- BMW E46 323i
- BMW E65 730d
- BMW E28 ///M535i
Иван Димитров
My cars :
- BMW E46 330Ci
- BMW E36 318iS Turbo
- BMW E46 323i
- BMW E65 730d
- BMW E28 ///M535i
- CASIO
-
-
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ivan_opi написа:Здравейте колеги, кога и къде се събирате да дойда да видя какви колици имат съфорумците. Аз съм от бургаския клуб и тъй като съм във "Ваканция" съм в София за една седмица и искам да се съберам та да се видим .
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16689

- ivan_opi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо коли и една 730-ка дизел
- Мечтае да кара: Lamborghini Countach LP5000 SV
CASIO написа:Еми като заначало кажи в кой квартал си
Аз съм в Борово до топлофикацията

КОЛА БЕЗ ЦИЦИ, Е КАТО ЖЕНА БЕЗ ТУРБО !!!!!
Иван Димитров

My cars :
- BMW E46 330Ci
- BMW E36 318iS Turbo
- BMW E46 323i
- BMW E65 730d
- BMW E28 ///M535i
Иван Димитров
My cars :
- BMW E46 330Ci